Pozitif Niyetin Yasası

Pozitif Niyetin Yasaları

Bütün yaşamımız, bilinçaltı ve bilinçli niyetlerimizin durmaksızın yerine getirilme sürecidir.her bir insanın kendine özgü büyük bir hayat yolu vardır; o da bilinçaltı ile belirlenir. Bilinçaltı zihnimizin belli pozitif niyetlerimizi bizim için yerine getirdiğini bilmemiz çok önemlidir.

İnsanın karmaşık bir dengeye sahip bir varlık olduğuna ben derinden inanıyorum. Bu yüzden hiçbir şey onun için öylesine ortaya çıkmıyor. Dahası, insanın bütün davranışları, hastalığı dahil, belli bir içerikte pozitif fonksiyonlara sahiptir.

Biz ne yaparsak yapalım, yaşamımızda nasıl durumlar yaratırsak yaratalım, nasıl hastalıklara tutulursak tutulalım, bütün bunlar pozitif niyetlerimizi yeri ne yetirmenin yollarıdır. Niyet negatif olamaz, şöyle ki doğada negatif deneyim yoktur. İnkar etmek sadece dilde mevcuttur. insan niyetlerini gerçekleştirmekten vazgeçemiyor.

Bu imkansız. Hayat budur. Bu yüzden kendi kendinle savaşmamalı aksine düşüncelerini ve davranış yöntemleri ni değiştirmelisin. Kendi niyetlerini idrak etmek, yenilerini yaratmak ve onları hayata geçirme yollarını değiştirmek tamamen gerçektir.

Bu yaşamı bilinçli ve güçlü kılar. Artık anladığınız gibi bütün büyü kendimizde bitiyor, duygu ve düşüncelerimizde tüm sorun, onları nasıl yöneteceğimizi öğrenmektir. Belli amaçları nasıl yaratmalı ve hayata geçirmeliyiz ki, yaşam süreci insana mutluluk verebilsin?

Hayatınızda ne yaptığınız ve neyi yapmak için can attığınız önemli değil . Önemli olan, bunun size mutluluk getirip getirmemesidir. Niyetin büyüsünü idrak etmek, bu sonsuz gelişim sürecini ve kendi yaratıcılık potansiyelini ortaya çıkarmak ve hayata geçirmektir.

Ancak yukarıda anlatılan kurallardan anlamadıklarınız varsa,birkaç yüzyıl önce büyük doktor ve alşimist Paracelsus şöyle yazdı olgunlaşmanın keşfinin modern aşamasında istenilen sonuca varmak için bir çok erkek ve kadının hayal gücü çok zayıf, iradeleri durgun, inançlarına kuşkular işlemiş durumdadır.

Onların düşünceleri her ne kadar sakat olsa da, bu düşüncelerin Allah'tan büyük bir gücü yok, bugünkü manevi düzeylerini şimdikinden daha yüksek bir düzeye getirene kadar da bu düşüncelerin büyük bir gücü olmayacak." Bu sözler günümüz için de geçerlidir.

Neden bu böyle oluyor? Neden insanlar aynı ulaşılmaz, zor ve zengin gerçeklikle karşılaşırken her defasında kendileri için bu tür acı ve azap dolu sefil bir dünya modeli yaratıyorlar? insanlarla ve insanlar için çalışırken ben, anladım ki bunun nedeni insanların büyük bir kısmının sıkıcı ve tek düze yaşam sürmesidir.

Televizyon programları izlemek, akşam partileri ve uyuşturucu kullanmak .oysa bunlar, sadece unutmak için verdikleri zayıf bir çabadır.dünya insanlar için artık bulmaca olmaktan çıkmıştır.

Bu çok üzücüdür. İnsanlar kendilerine ve kendilerini çevreleyen dünyaya artık yüce gizem gibi bakmıyorlar. Bu yazımızda niyetin yaratılması ve yönetilmesi sanatının yapısını açmaya çaba gösterdim. Onu tam olarak öğrendiğinizde siz de dünyanızı değiştirebileceksiniz.

Pozitif Niyet
Pozitif Niyetin Yasası

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın