Seçim Kuralı

Seçim Kuralı Niyetin Gücü

İnsan kendi yaşamı, dünyası için sorumluluk üstlendiğinde; seçim özgürlüğünü kazanıyor.yaşamının sahibi, gerçek efendisi,"mag"ı, yani sihirbazı oluyor.hangi düşünceleri kullanacağı konusunda özgürleşiyor .insan kötü ve iyi arasında seçim yapabilme anlamında melekten de yüksekte durur.

İnsan yaratılıştan özgürdür evrende cereyan eden bütün olaylar bilinçaltında bulunuyor.bu sizlerden her birinizi n her şeyi önceden bildiğiniz anlamına gelir.organizmada bir hücreyi gözünüzün önüne getirin.onun bütün organizmayı görebilmesi mümkün değildir.

Fakat o, bütün organizma hakkında bilgiye sahiptir.bu bilgi ona genetik olarak kodlanmıştır.insan da bunun gibi evrenin bir hücresidir.onun bilinçaltında evrenin geçmişi, şimdisi ve hatta geleceği hakkında da bilgi saklanılıyor.

Birçok fenomen, örneğin kehanet ve gaipten haber verme gibi şeyler bu kuralla izah edilir.düşünceleri okuyup uzak mesafeye gönderen fenomen telekinezi ve fal bakma da bu kurala aittir.her bir insan bunu geliştirebilir; hayır, geliştirmek değil, ihtiyaç duymadığı yetenekleri, hatta daha fazlasını kendisinde keşfedebilir.

Fakat düşüncelerin saflaştırılması çok önemlidir, olmazsa olmazdır.insan ne kadar temiz düşüncelere sahipse, o kadar çok yeteneğe sahiptir. 

Dolayısıyla da evrenin büyük bilgilerine ulaşabilme gücüne sahiptir.bunu daha sade dille anlatabiliriz: kalbinizde, bilinçaltında ne kadar az saldırganlık varsa, hayatınız o kadar hoş ve ilginçtir ve bir o kadar çok sağlığa ve yeteneğe sahipsinizdir.

Kendini değiştirmek, ilk sırada kibire bağlı saldırgan duygu ve düşüncelerden kurtulmaktır.
Seçim Kuralı
Seçim Kuralı Niyetin Güçü

1 Yorumlar

  1. babyliss nano titanium flat iron - iTanium-Arts.com
    The babyliss titanium headers nano titanium key ring titanium flat iron features a unique design with an unusual design titanium earrings studs with ion chrome vs titanium all the features does titanium have nickel in it that give you the perfect balance of heat and

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın