Minnet Nedir Ve Yasaları Nelerdir

Minnet Yasası 

Minnet etmek gönülden teşekkür etmek anlamına gelir bunu yaptığınızda enerji kalbinizden dışarı akarak hem diğer insanların hem de Evren'in bazı karşılıklar vermesini sağlayacaktır göstermelik olarak ya da sadece minnettar kalmanız gerektiğini hissettiğiniz için minnet ediyorsanız, sözleriniz ve düşünceleriniz aynı karşılığı almanız için yeterli olmayacaktır.

Yaptığı şeyler için birine gerçekten minnet duyduğunuzda, bu insan minnettarlığınızın enerjisini hissedecek, bu durum onu mutlu ettiği için size daha fazlasını vermek isteyecektir size bahşedilen nimetler için Evren'e gönülden teşekkür ettiğinizde, ilahi enerji size daha fazla nimet sunarak sevgiyle karşılık verecektir içten gelen minnettarlık bolluğun anahtarıdır.

Evren'in muazzam kaynaklarının size açılmasını sağlar yargılayıcı ve eleştirel tutumlar sizi cehenneme mahkum eder minnettar olmak ve takdir etmenin tam tersi, bu tür tutumlar benimsemektir birisi size on kez kötülük yaptıysa, o kişiyi eleştirmeniz ve yargılamanız olasıdır öfkelenirsiniz bedeniniz gerginleşir. başınız ağrır cehennem budur cehennem'den çıkıp cennete ulaşmanın bir yolu vardır.

Size kötülük yapan kişinin acı çeken bir insan olduğunu fark edin mutlu insanlar kötü şeyler yapmazlar. onun iyi bir özelliğini ya da sizin için yaptığı bir iyiliği düşünün bu kişiyi takdir etmeye ya da ona minnet duymaya odaklanın size karşı tutumu değişse de değişmese de, kendinizi yeniden iyi hissedeceğiniz kesindir cennet budur size hayat verdikleri için ebeveynlerinize minnet duymanız demode bir yaklaşım olarak kabul edilmektedir.

Birçok kişi dünyaya gelmesini hala ebeveynlerinin suçu olarak görmektedir aslında ruhunuz ebeveyn olarak onları seçmiş, onlar da sizin dünya'ya gelmenizi sağlamak, ne kadar zorlayıcı da olsa ruhunuzun tecrübe etmeye ihtiyaç duyduğu bazı şartları ve koşulları yaratmak zorunda kalmışlardır. 

Yaşamınızın daha mutlu, sağlıklı ve bollukla dolu olmasını istiyorsanız bir minnet günlüğü tutun her gün varlığı için minnet duyduğunuz birkaç şeyi bu günlüğe kaydedin kendinizi günlüğünüze yazabileceğiniz güzel şeyler ararken bulacaksınız otomatikman daha olumlu ve minnet dolu tutum benimseyeceksiniz uykuya dalmadan önce günün küllerini eşeleyip altın külçelerini bulun.

Minnet Nedir Ve Yasaları 

Onlar için minnet duyun minnet yasası'nı harekete geçiren tutumlar
Olumlu ve minnettar yaklaşımlar benimseyin.
Size bahşedilen nimetleri önemseyin.
Neşeli olun.

Mutlulukla ışıldıyorsanız sahip olduğunuz şeylerin değerini biliyorsunuz demektir.
İnsanların iyi özelliklerini hatırlayın.
Tüm durumların ve insanların içindeki iyiliğe odaklanın.
İnsanları överken cömertçe davranın.

Teşekkür ederim" kelimelerini içtenlikle söyleyin.

Sevgi dolu, müşfik ve nazik olun.
Kendi muhteşemliğinizin farkında olun.
Yaşamı kutlayın ve mutlu olun.
Minnettarlık sayısız nimetin size doğru çekilmesini sağlar.
Minnet Ve Yasaları
Minnet-Nedir-Ve-Yasaları-Nelerdir
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın