Kutsama Yasası

Kutsama Yasası Nedir

Birini kutsadığınızda, ilahi enerjiyi ona doğru harekete geçirirsiniz bunu içtenlikle yaptığınızda bir ilahi ışık huzmesi kutsadığınız kişinin benliğine nüfuz eder bazı dinlerde rahipler tek ellerini kutsadıkları kişinin başına koyarlar bunu yaparak, ışığın bu insanlara ulaşabilmesi için onların

Taç çakralarını aktive ederler bu o kadar güçlü ve kişisel bir eylemdir ki, birçok kültürde taç çakraya dokunmak terbiyesizlik olarak kabul edilir kutsamak istediğiniz kişinin durduğu yöne doğru elinizi kaldırmanız, kutsamanın o insana doğru yönelmesini sağlayacaktır.

Doğu kültürlerinde kutsama dharshan anlamına gelir kendilerini görmeye gelen insanlara dharsan veren, Tanrı'ya tamamen bağlı bazı avatarlar, aydınlanmış varlıklar vardır sai baba'nın hindistan'da, bangalore'un yakınındaki puttaparthi'de bir aşramı bulunmaktadır. sai baba büyük bir avatardır varlığı bile bir kutsamadır binlerce insan sadece onunla bir anlığına göz göze gelebilmeyi bekleyerek onun tapınağında sessizce otururlar verdiği mesaj göreve ve adanmışlığa dairdir.

Uygun gördüğü durumlarda takipçilerinin sırtındaki yükleri kaldırır dharsan verdiğinde altın renkli kozmik bir alev onun kalp merkezinden çıkarak sizinkine ulaşır yirmi dakika boyunca sessizce meditasyon yaparsanız, bu ilahi enerji içinizde kalabilir ancak konuşursanız ya da konsantrasyonunuzun bozulmasına yol açan bir eylemde bulunursanız, kozmik ona geri döner.

Aşramını ziyaret ettiğinizde bu gerçeği aklınızda bulundurmanız önemlidir, çünkü Sai Baba tapınaktan ayrılır ayrılmaz kalabalık konuşmaya ve hızla çıkışa doğru ilerlemeye başlar o sizi çağırmadan Sai Baba'yı ziyarete gidemeyeceğiniz söylenir

Bir Yüce Varlık'ın enerji alanında oturmak muhteşem ve özel bir deneyimdir, fakat onu fiziksel bedeninizdeyken ziyaret etmenize gerek yoktur meditasyonlarınız esnasında da Sai Baba'yla iletişim kurabilir, ondan dharshan vermesini isteyebilirsiniz sevgi ve hoşgörüye dair bir mesaj veren kucaklayan anne amma, ışık ve şefkat enerjisini çevresine yayar.

Dharshan verirken, size sarıldıktan sonra gözlerinizin içine baktığında ilahi enerjiyi doğruca kalbinize iletir o da takipçilerinin acılarını kendi üzerine almaktadır Meera Ana da Almanya'da yaşayan ve evinde dharshan veren başka bir

Hintli avatardır onun buraya yerleşmesinin amacının dharshan yoluyla ışığı yaymanın yanı sıra, Nuremberg hattına şifa vermek ve savaşlardan kalan karanlık enerjiyi temizlemek olduğunu düşünüyorum insanlar onun haftada dört kez kendilerine sunduğu sessiz kutsamasından faydalanabilmek için dünyanın her bir yanından onu ziyarete geliyorlar.

Evinin salonuna girip sessizce onun içeri girmesini bekliyorlar herkes sırayla onun yanına gidip ayaklarının dibinde diz çöküyor sonra Meera elini onların başının üzerine yerleştirerek sırtlarını çevreleyen aurada bulunan karma düğümlerini çözüyor. Genellikle karmaların yüzde 25'iyle yüzde 50'si arasındaki bir bölümünü dönüştürüyor.

Sonra insanların gözlerinin içine bakıp birkaç kez başını sallıyor her baş hareketiyle ilahi enerjiyi onlara gönderiyor sonra insanlar yerlerine oturup ilahi enerjiyi özümsemek için meditasyon yapıyorlar içinizin derinliklerine kadar değişim göstermeden bir avatarın kutsamasını almanız imkansızdır yemeğinizi kutsayıp onun için teşekkür ettiğinizde, yediklerinizin ilahi enerjiyle dolmasını sağlarsınız.

Kirlian fotoğrafları yemeklerin enerjisini kayıt altına alabilir ışın uygulamaları, kimyasallar, uzun süre stoklanma ve kötü yemek pişirme yöntemleri yüzünden, yediğimiz yiyeceklerin çoğu ölüdür bu yiyecekler kutsandıklarında yeniden yaşam gücü ve canlılık kazanırlar ölü yiyecekler yemekle yetinmemiz gerektiğini söylemiyorum elimizden geldiğince taze, organik yiyecekler tüketmeliyiz.

Yine de yiyeceklerinizi kutsamak ve sağlıklı olabilmeniz için İlahi Enerjiden onları size gereken besin maddeleriyle doldurmasını istemek, size hem fiziksel hem de spiritüel bir açıdan yardımcı olabilir. mantralar söylenerek hazırlanan ve pişirilen, böylelikle kutsanan yiyecekleri yemekten daha muhteşem bir şey yoktur. İlahi enerjinin ona ulaşıp sağlıklı olmasını sağlaması için hapşıran birine

Çok yaşa" diyerek onu kutsarsınız işinizi kutsarsanız giderek gelişip keyifli bir hale gelecektir. etrafınızdaki insanları kutsayarak onların mutlu ve halinden memnun olmalarını sağlayabilirsiniz. bitkilerinizi kutsarsanız bereketli olurlar evinizi kutsayarak onu huzur dolu bir yer haline getirebilirsiniz bedeninizi kutsayarak onu ruhunuz için güzel bir tapınağa dönüştürebilirsiniz.

Hayatınızı değiştirmek için başvurabileceğiniz birkaç kutsama örneği
Bu kadar güzel bir bedende yaşadığım için kutsanmışım etrafımda beni seven insanlar olduğu için kutsanmışım böyle huzurlu bir evim olduğu için kutsanmışım
yiyecekler için muhteşem bir kutsama dünyanın meyvelerinin fiziksel bedenimi beslemesi ve spiritüel bedenimi arındırması için Tanrı adına bu yemeğin kutsanmasını diliyorum.

Şöyle kutsamalarda da bulunabilirsiniz: Sana hizmet edebilmeleri için ellerimi kutsa.
En yüce iyiliğe hizmet edebilmesi için işimi kutsa.
Sevgi dolu olabilmeleri için ilişkilerimi kutsa. 
Birbirimizi sevip destekleyebilmemiz için hayat arkadaşımı kutsa.
Çocuklarımı kutsa, koru ve onlara yol göster.
Her zaman huzur ve sevgi dolu olabilmesi için evimizi kutsa.
İçimdeki İlahi Güç sizi kutsasın.
İçinizdeki İlahi Gücün kutsamasından faydalanayım.
Kutsama Yasası
Kutsama Yasası Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın