Spiritüel Gelişimde Sorumluluk Yasaları

Sorumluluk Yasası

Sorumluluk, bir insan ya da durum karşısında uygun tepkiyi gösterme becerisidir ruhların bazı işleri üstlenmeleri gerektiğini bildiren alarm borusu çaldığında, ona uygun tepki veriyor musunuz sezgilerinize ve size gönderilen imgelere tepki veriyor musunuz zorluklar onlara nasıl tepki vereceğinizi görmek için evren tarafından karşınıza çıkarılır başarılı olduğunuz testler sizi spiritüel terfi almaya hazırlar sorumluluk alabileceğinizi kanıtlamak size kalmıştır.

Birçok ruh size bel bağlamış olabileceği için terfi almadan önce testi geçmeniz gerekir yukarıda nasılsa, aşağıda da öyledir çocuğunuzun arabanızı güvenli bir biçimde kullanacağına inanırsanız, arabanızı ona memnuniyetle ödünç verebilirsiniz saygın ve duyarlı davranılacağına güvenilen öğrenciler, öğrenci temsilcisi seçilir çalışanlar, olası sorunların üstesinden gelebileceklerini kanıtlayana dek terfi alamazlar.

Kusursuz Sorumluluk Halleri

Spiritüel Güçler bir işi düzgün yapabileceğinize inandıklarında, onun sorumluluğunu size verirler. hayatta spiritüel sorumluluklar aldığımız belirli zamanlar vardır bunlardan biri, dünyaya bir çocuk getirmektir bebeğin doğumu planlanmış olsa da olmasa da yüksek benliğiniz ve bebeğin yüksek benliği bunu kabul etmiştir spiritüel gelişiminiz bu durumda nasıl tepki göstereceğinize bağlıdır.

Engelli bir çocuğun enkarne olmasını sağlamak fazladan sorumluluk almanıza neden olacak, daha fazla meydan okumayla karşılaşmanızı ve kabul ettiğiniz sürece daha fazla gelişme fırsatına sahip olmanızı sağlayacaktır önemli bir projeye başladığınızda ya da büyük bir iş girişiminde bulunduğunuzda, birçok ruh verdiğiniz kararlardan etkilenecektir örneğin bir okulun ya da hastanenin yöneticisi konumundaysanız, birçok kişinin sağlığından sorumlusunuz demektir.

Zorlukların karşısında kararlılıkla durabiliyorsanız, spiritüel gelişiminiz hızlanacaktır meydan okumalar ve sorumluluklar insanı onurlandırır spiritüel açıdan daha büyük şeylere hazır olduğunuza işaret ederler. Bakımını üstlenmeniz için size verilen her şey ve herkes sorumluluğunuzdur bu meydan okumalar karşısında tepkisiz kalırsanız sahip olduğunuz şey sizden alınır ve başka bir zamanda yeniden karşınıza çıkarılabilir hayatınızdaki her şey size ödünç verilmiştir. 

Spiritüel Gelişimde Sorumluluk Yasaları

Çocuklarınıza, evinize, bahçenize, giysilerinize ve kitaplarınıza nasıl bakıyorsunuz onlarla ilgilenmek sizin sorumluluğunuzdur kendi ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsanız yaşamda önemli sorumluluklar alamazsınız duygusal durumunuzun ve ruhunuzun bakıma ihtiyacı vardır bedeniniz ilgilenmeniz gereken bir tapınaktır öncelikle kendinize özen göstermelisiniz.

Böylece başkalarına yardımcı olabilecek bir duruma gelebilirsiniz ancak küçük çocuklar dışında, hiç kimse adına sorumluluk yüklenemezsiniz her birey kendi duygularından ve kaderinden sorumludur hiç kimsenin yükünü onun adına sırtınızda taşıyamazsınız aksi takdirde kişinin gelişimini önlersiniz sizin sorumluluğunuz başkalarına destek olmak, güç vermek ve sorumluluklarını yerine getirmeleri konusunda onları cesaretlendirmektir.

Gerçek sorumluluk
çevrenizdeki herkesin ihtiyaçlarına karşılık verebilme becerisidir çiçeklerin, ağaçların, hayvanların, insanların ve gezegenin ihtiyaçlarına evrimleşmiş bir varlık evren'deki her canlıya şefkatle yaklaşır

Çocukların ebeveynleri tarafından kendilerine aşılanan inançları benimsemeleri yaygın rastlanan bir durumdur. Arada sırada öğretmenlerimiz tarafından bize yansıtılan görüşleri de benimseyebiliriz ailenizin size aşıladığı bir inancı, bir duyguyu ya da sırrı omuzlarınızda taşıyorsanız, onu size veren insana iade edin bunu sevgi dolu, fakat kesin bir tavırla yapın.

Başka insanların yükünü sırtımızda taşıdığımızda, onların gelişmelerini ve kendi yaşamlarının üstatları haline gelmelerini engelleriz onların ve gezegenin evrimini yavaşlatırız başka birinin duygularının sorumluluğunu üstlenirseniz, ona saygısızlık etmiş olursunuz birilerinin incineceğini, öfkeleneceğini, kıskanacağım ya da üzüleceğini düşündüğünüz için bir durumu ya da kendinizi nasıl hissettiğinizi açıklayamıyorsanız, onların duygularının sorumluluğunu üstleniyorsunuz demektir.

Onlara haksızlık ediyorsunuz dürüstçe duygularınızı açıkladığınızda kendi sorumluluğunuzu üstlenir bu sayede hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi özgürleştirirsiniz çoğumuz kendi hislerimizi başkalarına yansıtırız başka bir deyişle, aynı durumda olsak öfkeleneceğimizi bildiğimiz için, karşımızdakinin de öfkeleneceğini varsayarız.

Kendi sorunlarımızı onlara yansıtırız spiritüel sorumluluk yasası'nı anladığımızda, başkalarını suçlamayı ve kendi hislerimizi onlara yansıtmayı bırakırız ancak hayatımızda yaşanan her şeyin kapıldığımız her hissin duygunun ve düşüncenin sorumluluğunu tamamen üzerimize alırız.

Bir üstat olaylar karşısında şu soruları sorar bunun yaşanmasını nasıl sağladım evrene hangi düşünceleri ya da hisleri gönderdim geçmişte bu durumu yaratacak hangi eylemlerde bulundum ve hepsinden önemlisi bir şeyleri nasıl değiştirebilirim kendimden ve seçtiğim yollardan ben sorumluyum ve başkalarının da kendi  sorumluluklarını üstlenmelerine izin veriyorum
Spiritüel Gelişim
 Spiritüel Gelişimde Sorumluluk Yasaları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın