Perspektif Yasası

Perspektif  Yasaları

Tecrübe eden kişinin bilinci, tecrübenin niteliğini belirler zaman doğrusal değildir zihinsel durumunuz zaman algınızı değiştirir mutsuz olduğunuz ya da sıkıldığınız anlarda zamanın akışı yavaşlar. korktuğunuzda ise bu akış tamamen durur kendinizi mutlu, heyecanlı ve ilgi dolu hissettiğiniz anlarda zaman hızla ilerler bilmediğim bir yolda, bilmediğim bir yere yolculuk ederken, bildiğim ve rahatça ilerlediğim bir yolda geçirdiğimden daha uzun zaman geçirdiğimi hissederim.

Frekansımız ne kadar düşükse, zaman algımız da o kadar yavaştır yüksek titreşimli aktivitelerle meşgul olan kişiler zamanın hızla geçtiğini hissederler zamanın ötesine geçmek mümkündür bazı psişik güçlere sahip insanlar geçmiş yaşamlarıyla ya da gelecekle bağlantı kurabilirler medyumlar karşılarındaki kişinin geleceğine odaklandıklarında, olası bir geleceğe odaklandıkları şüphesizdir.

Yapacağınız özgür seçimlere bağlı olarak, önünüzde çeşitli olasılıklar vardır kahin sadece olasılıkları görebilir farklı medyumlar yaşamınızın farklı dönemlerine odaklanacaklardır hepsi size farklı bir şey söyleyebilir ve hepsi de odaklandıkları zaman aralığı göz önüne alındığında doğru söylüyor olabilir.

Medyumun alacağı bilgiler onun bilinç seviyesiyle de doğrudan ilişkilidir bir medyum sizin akaşik kayıtlarınıza erişebiliyorsa, ruhunuzun yaptığı seçimlere bakarak olası geleceğinizin daha doğru bir değerlendirmesini size sunabilir rüyalarımızı genellikle farklı bir zaman boyutunda geçiririz

Boyutlar da algımıza bağlı olarak değişir evler ve insanlar, çocuklara göre yetişkinlerin algıladığından daha büyüklerdir çoğu kişinin başından, çocukluğunda sık sık uğradığı bir mekana gidip onu beklediğinden çok daha küçük bulduğu bir deneyim geçmiştir dağlar acemi dağcıların gözüne, deneyimli dağcıların algıladığından daha yüksek görünebilirler.

Gecenin bir yarısı bize muazzam ve aşılamaz görünen bir sorun, genellikle sabahları gayet başa çıkılabilir bir problemmiş gibi görünür karşılaştığımız zorluk aynıdır tek değişen bakış açımızdır. maddeyi sıvı, katı ya da gaz olarak algılarız aslında etrafımızdaki her şey farklı yoğunluk seviyeleriyle hareket eden atomlar ve moleküllerden ibarettir.

Gördüğümüz şey bizim algımıza bağlıdır güzellik bakanın gözündedir medyumluk yeteneğine sahip, perileri, elfleri ve diğer ruhani varlıkları görebilen bir insanın, üçüncü gözü kapalı olan kişilere göre daha geniş bir evren algısı vardır negatif varlıklar tarafından rahatsız edilen bir insanın algısı, melekler ve spiritüel rehberlerle bağlantı halinde olan insanlarınkinden çok daha farklıdır.

Uzaylılarla karşılaşan ya da başka galaksilere yolculuk eden bir insanın bilinci farklı bir yönde artış gösterecektir bu örneklerin hepsi de kendi gerçekliğine göre haklıdır deliler dünya'da normal kabul edilen gerçeklikten sadece biraz daha farklı bir gerçeklikle irtibat halindedir karşınıza çıkan zorlukları ele alış biçiminiz bilinç seviyenize göre farklılık gösterir.

Örneğin siz dikkatle araba kullanarak ilerlerken, çok hızlı araba kullanan genç bir serseri önünüze çıkıp arabanızı çizseydi, nasıl tepki verirdiniz dünya yolunda ilerleyen üçüncü boyuta ait bir varlıksanız, muhtemelen küfredip onu eleştirirdiniz hatta arabanızdan inip onu azarlayabilir ya da bir yumruk atabilirdiniz önyargısızlık yolunda ilerleyen dördüncü boyuta ait bir varlık böyle bir durum karşısında

Eh, bu da benim karmam onu kendime çektiğim açıkça ortada ve sadece küçük bir çizik sinirlenmemin anlamı yok" diye düşünürdü müşterilerinizden biri sizi oyalayıp randevusuna gelmeseydi, kendi bakış açınıza uygun bir biçimde tepki gösterirdiniz üçüncü boyuta ait bir varlık sinirlenir, değerinin bilinmediğini hisseder ve müşterisi nihayet ortaya çıktığında ona öfkeli davranırdı.

Dördüncü boyuta ait bir varlık bu durumla bağlantısını koparır, yapması uygun karşılanacaksa müşteriye bir fatura gönderir, sonra da bu meseleyi tamamen unuturdu beşinci boyuta ait bir varlık ise müşterisinin iyi olup olmadığını öğrenmek için telefon eder, onunla kibarca konuşurdu kendisine bir yürüyüşün keyfini çıkarabileceği ya da başka işler yapabileceği boş bir zaman bıraktığı için müşterisine telepati aracılığıyla teşekkür ederdi.

Saldırıya uğrayan iki kişiyi ele alalım. Biri sonuna kadar mücadele ediyor ve kesinlikle altta kalmıyor. geçmişte şiddet olaylarına karışmış olan diğeri ise bu durumun kendi suçu olduğunu düşünüyor ve cesareti kırılıyor bir yavru kedi yaralanmış kalp çakrası kapalı olan bir insan bu olayın sadece sıkıntı verici yanını görerek küfreder şefkatli bir kalbi olan insan ise kedi yavrusunun canının acıdığını görüp onunla ilgilenir her şey bakış açınıza bağlıdır.

Yargılama yoktur sadece herkesin farklı bir gerçekliği olduğuna yönelik bir farkındalık vardır bir şeyi ya da bir kimseyi yargılıyorsanız, bakış açınızı değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir insanlığın tamamı intihar kavramını üçüncü boyut bakış açısıyla yargılamaktadır onu günahkarlık ya da zayıflık olarak nitelendirip kınarlar. İsa yoluna göre ise, intihar kişinin daha fazla sevgiye özlem duyması ya da eve dönüş çağrısına uyması olarak algılanabilir.

İşkence,kötülük ya da şefkati öğrenme arzusu olarak algılanabilir seks ahlaksızlık ya da sevgiyi ifade etme özlemi olarak görülebilir savaş berbat bir şey ya da cesaret ve güç kazanmak için bir fırsat olarak kabul edilebilir korkunç bir insan bir tehdit unsuru ya da bazı dersleri öğrenmenizi sağlayan biri gibi görünebilir sinirlerinizi bozan biri çözümlenmemiş duygularınıza dikkatinizi çekerek size yardımcı olmaktadır size kendi şüphelerinizi hatırlatmaktadır.

Hitler'in Dünya'ya hangi misyonu üstlenmek için geldiğini kim bilebilir milyonlarca kişiye zarar vermiş bir insan, yaptıklarından etkilenen herkesin bazı dersler almasına hizmet etmektedir herkesin İlahi mükemmelliği maskeleyen bir insani özelliği vardır.

İlahi ateşi tüm insanlarda ve varlıklarda görünceye dek mücadele etmeye devam ederiz bu gerçekleştikten sonra her şeye İsa'nın bakış açısıyla yaklaşmaya başlarız. Tanrı'nın yasalarına göre her şey mükemmeldir bozuk olan sadece bizim algımızdır dünya yanılsamalar boyutu olarak bilinir çünkü buradaki hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
Perspektif Nedir
Perspektif-Yasası-Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın