Kutsal Hüküm Yasası

Hüküm Yasası 

Bir portatif merdivenin bir gökdelene yaslandığını gözünüzde canlandırın merdivenin altındaki basamakları tırmanırken yeri görebilirsiniz, fakat gökdelenin çatısı ve gökyüzü epey uzağınızdaymış gibi görünür spiritüel öğrenciliğimizin ilk aşamalarında Tanrıya dua eder ondan istediğimiz şeyi bize

Vermesini dileriz tamamen fiziksel bir anlayışa sahip olan kişiler merdivenin bu en alt bölümünü tırmanmaktadır sadece gördükleri, duydukları ya da hissettikleri şeylere inanırlar ve başkalarından ayrı, hatta üstün olduklarını düşünürler.

Bu seviyedeyken dış dünyada bir yol gösterici ararız evrenin uçsuz bucaksızlığına ve bizim onun içindeki yerimize dair kısıtlı bir algılayışımız vardır bu durum üçüncü boyutta yaşamak olarak bilinir. merdivenin alt basamaklarındayken, bulunduğumuz onaylamalar onları sürekli tekrarladığımızda bilinçaltımıza işlenmiş inançları değiştirmemize yardımcı olur.

Yükseliş merdiveninin hangi basamağında olursanız olun, dualar ve onaylamalar yolculuğunuza olumlu ve değerli katkılar sağlayacaktır merdivenin üst basamaklarına yükseldikçe daha büyük seçenekler karşımıza çıkar spiritüel varlıklar olduğumuzu fark ettiğimizde, materyal dürtüler daha az önemli hale gelir daha güven dolu bir hale gelir herkesle işbirliği yapmayı arzulamaya başlarız.

Dış dünyada bir yol gösterici aramaz, kendi içsesimizin bilgeliğine kulak veririz böylece dördüncü boyuta girerek merdivenin daha yüksek basamaklarını tırmanmaya devam edebiliriz evren'e bakış açımız epey genişlemiş olur dördüncü boyut merdivenlerini sonuna dek tırmanıp beşinci boyuta yükseliş öğretilerimiz için hazırlanmaya başladığımızda, üstatlık mertebesine ulaşırız.

Bunun anlamı kendi gerçekliğimizi yaratma sorumluluğunu üstlenmemizdir kendi kaderimizin efendisi olduğumuzu kabul ederiz bu yüzden kontrol bizdedir. İlahi Güç'le işbirliği yaparak yaratıcı rolünü üstleniriz üstatlık yolunda yükseldikçe, yaratılışa bakış açımız genişlemeye devam eder merdivenin en üst basamaklarına ulaştığımızda, son derece güçlü bir hale geliriz tabii ki, bu durumun beraberinde getirdiği sorumluluğu da kabullenmemiz gerekir.

Artık denizciliği ve hatta kaptanlığı geride bırakmamızın zamanı gelmiştir filonun kumandanı haline geliriz kararlar alır ve herkesin uyacağı talimatlar veririz bu seviyeye artık herkesin ulaşması mümkündür ve birçok insan yaşamının mutlak efendisi olmayı kabul etmektedir içinde bulunduğunuz koşullar için hiç kimseyi ve hiçbir şeyi suçlamadığınızda, bir efendi olduğunuzu anlarsınız.

Spiritüel bir seviyede, bilinçli ya da bilinçsiz olarak spiritüel ışık hiyerarşisiyle bağlantı kurarız ve İlahi Varlık'la işbirliği yaparak neler yaratacağımıza karar veririz verilen bir hüküm evren'e talimatlara uymasını emreder filonun komutanı olarak, herkesi ve her şeyi talimatlarınıza uyması için harekete geçirmek sizin elinizdedir bir hüküm verdiğinizde

Evren talimatlarınızı uygulamak üzere harekete geçer yeterince ileri görüşlü ya da bilge olmayan bir miço geminin hakimiyetini ele geçirirse, kaos meydana gelebilir gerekli hazırlıkları yapmadan hüküm verdiğimizde, ortaya çıkacak sonuçlarıyla karşılaşmaya hazır olmayabiliriz hüküm verirken herkesin en yüce iyiliği gözetilerek mutlak bir dürüstlükle davranmak gerektiği şüphesizdir.

Alçakgönüllülükle, gezegene hizmet ettiğinizin bilincinde olarak hüküm verin emir verirken otoriter ve net bir tutum benimseyin başınızı ve sırtınızı dik tutarak hükmünüzü yüksek sesle dile getirin başarılı yöneticiler şirketlerini yeni bir yöne doğru yönlendirmeden önce başkalarına danışır ve altyapı çalışması yürütürler bir hüküm vermeden önce içsesinizin rehberliğine ve eğer gerekliyse dış dünyanın rehberliğine kulak verin.

İlk adımınız büyük bir dikkatle hükmünüzün ne olacağına karar vermek olmalıdır onu bir kağıda yazın, tüm bakış açılarından yaklaşıp gözden geçirerek, onun son derece olumlu ve net olduğundan emin olun. gerekliyse, olası kusurlar hakkında geribildirim almak için güvendiğiniz kişilere danışın bir hüküm dile getirilirken başvurulabilecek formüllerden biri de şudur

Tanrı'nın ve tüm ışık varlıklarının adına, ... olmasına hüküm veriyorum bu cümleyi üç kez tekrar edin ve öyle olmuştur" ya da öyle olsun" diyerek sözlerinizi noktalandırın insan bedenindeyken varoluşu bir bütün olarak göremediğimiz için ihsan yasası'na uygun olduğu sürece ya da ihsan yasası'na göre  kalıplarını da hükmümüze eklememiz faydalı olacaktır.

Bu sözler farkında olmadığımız bir faktör karşısında Evren' in farklı bir şeyi harekete geçirmesine olanak verecektir. O halde hükmümüz "Tanrı'nın adına, ihsan yasasına göre olmasına hüküm veriyorum öyle olsun biçiminde olacaktır bu cümleleri üç kez tekrar edin.

Hükmünüzü verdikten sonra, her yönetici gibi sonuçları izleyin ve planınızı yürürlüğe sokacak tüm fırsatları değerlendirin yaşamlarımızı değiştirme gücüne sahip olduğu için, hüküm vermek son derece heyecan vericidir hafife alınacak bir şey değildir mükemmel ilişkinin yaşamlarına girmesi için hüküm veren insanlarla tanıştım bu hükümleri bazen kargaşayı ve zorlukları beraberinde getirdi.

Alçakgönüllü olmaya hüküm verdiyseniz, bu özelliğe sahip olmak için küçük düşmenin acısını da çekmek zorunda kalabilirsiniz sabırlı olmaya hüküm veriyorsanız, karşınıza sabra ilişkin dersler çıkacaktır koşulsuz sevgi içi hüküm veriyorsanız, bu konuda test edildiğiniz durumlarla karşılaşırsınız. her şeye rağmen hükümler yaşamınızda geliştirmek istediğiniz niteliğe sahip olmanızı sağlamak için önünüzde hızlı bir rota çizebilirler.

Daha fazla ışığın dünya'ya ulaşması için hüküm verebilirsiniz yeterli sayıda insan böyle hükümler vermeye hazır olsaydı, daha mutlu bir dünya yaşamı mümkün olabilirdi insanlığın kardeşliği ve dünya halklarının bir araya gelmesi için hüküm verebiliriz dürüst ve yüksek spiritüel değerlere sahip insanlar, dünyadaki herkesin ve her şeyin en yüce iyiliği için hüküm vermeye başladığında, gezegenin ve bireylerin yükselişi büyük bir hız kazanacaktır.

Güç bizdedir birkaç hüküm örneği kutsal hüküm yasası' na göre Tanrı'nın adıyla, ihsan yasasına göre, bugüne dek yarattığım tüm olumsuz düşünceleri, davranış kalıplarını, inançları, durumları, bağımlılıkları ya da bağlılıkları dönüştürmesi için mor alev'i çağırıyorum öyle olmuştur bu sözleri üç kez tekrar edin

Tanrı'nın ve tüm ışık varlıklarının adına, ihsan yasasına göre, geçmiş yaşamlarımda ya da bu yaşamımda içtiğim dünya'daki kutsal plana hizmet etmeyen tüm antların geçersiz kılınmasına ve serbest bırakılmasına hüküm veriyorum öyle olsun üç kez tekrar edin kutsal hüküm yasası'na göre, Tanrı'nın adıyla, şimdi İsa bilincinin koşulsuz sevgisini dünyaya getirecek saf beyaz bir ışık sütunu yaratıyorum.

Öyle olmuştur üç kez tekrarlayın onaylamalar ve dualar tekrar edilir fakat bir hükmü sadece bir kez verirsiniz hüküm verdiğinizde evren'in kudreti hükmünüzün ardında hizalanır..
Kutsal Hüküm Yasası
Kutsal Hüküm Yasası Makale
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın