Yansıma Yasası

Yansıma Yasaları

Dünya size sürekli aynada kendinize bakma fırsatı verilen muhteşem bir eğitim alanıdır evren' in aynası o kadar dürüst ve gerçektir ki, en derin sırlarınız bile yansımanız olarak karşınıza çıkar hayatınızdaki tüm insanlar ve durumlar bir özelliğinize ayna tutmaktadır

İçeride nasılsa dışarıda da öyledir aynadaki yansımanızla karşılaştığınızda gördüğünüzü beğenmeyebilirsiniz, yansımanın bozuk olduğunu iddia edebilirsiniz, fakat gördüğünüz kişinin tamamen başka biri olduğu konusunda nadiren ısrarcı davranabilirsiniz evren'in karşımıza çıkardığı bir insan veya durum da bir ayna işlevi görmektedir.

Gördüğümüz karşısında atıp tutabilir ya da onu reddedebiliriz ancak spiritüel Yansıma Yasası bize aynaya bakıp kendimizi değiştirmemizi hatırlatmaktadır aynaya baktığınızda gözlerinizin çöktüğünü ve yorgun göründüğünüzü fark ederseniz, yansımayı değiştirmeye çabalamazsınız daha sağlıklı beslenip uykunuzu almaya özen göstererek yansımanın değişmesini sağlarsınız.

Beğenmediğiniz bir insan hayatınıza girdiğinde tabii ki onu düzeltmeye ya da değiştirmeye çabalayarak zamanınızı ve enerjinizi harcayabilirsiniz bunu yapmanız yansımayı değiştirmeye çabaladığınız anlamına gelir bu da bir tür inkardır bu şekilde davranan insanlar kurtarıcılar olarak bilinirler. zamanlarını kendileri üzerinde çalışmak yerine yansımayı değiştirerek harcamayı tercih ederler.

Yansıma Yasası'nı anladığınızda, kendinizi daha rahat hissedebilmek için başkalarını değiştirmeyi bir daha asla denemezsiniz dış dünyayı gözlemleyerek iç dünyanızı değiştirirsiniz hayatınıza giren sevmediğiniz insanlar, size rahatsız olduğunuz özelliklerinizi gösterirler duygusuz görünen bir arkadaşınız varsa, kendinize hangi konuda merhametsizce davrandığınızı sorun.

Çocuğunuz düşmanca davranışlar sergiliyorsa, kendi öfkenizi gözden geçirin son derece dağınık ve düzensiz bir patronunuz olduğunu hayal edin ne kadar düzenli ve sorumluluk sahibi olduğunuzu düşünüp gururlanıyorsanız, muhtemelen sizden bu kadar farklı olduğu için ona epey öfkeleniyor ve sizin yansımanız olamayacağını düşünüyorsunuz.

Yine de, kendi içinize yönelip düzensiz bir yönünüz olup olmadığını gözden geçirin belki de bir parçanız umursamaz ve sorumsuz davranmak istiyordur çocukluğunuz sıkı bir disiplin altında ya da sizden çok fazla şey beklenerek geçtiyse, hata yapmaktan ya da ihmalkar davranmaktan korkan bir yönünüz olabilir hayatınız boyunca sorumluluk sahibi olup kontrolü asla elden bırakmadıysanız, bu duruma son vermek korkutucu olabilir.

Sorumsuz davranmak isteyen yönünüz çevrenizdeki insanlar aracılığıyla size yansıtılır patronunuza ne kadar öfkeleniyorsanız, aynada gördüğünüz düzensiz yönünüze de o kadar öfkeleniyorsunuz demektir. eğer hayatınızda sizi kesinlikle rahatsız etmeyen bir özelliğe sahip insan varsa, bu özelliği sizi yansıtmadığı için onun farkına bile varmazsınız

Başka birinin herhangi bir özelliği sizi ne kadar rahatsız ediyorsa, ruhunuz bir yansımaya dikkatinizi çekmek için o kadar çaba gösteriyordur gerçekten hoşlandığınız tüm insanlar, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan özelliklerinize ayna tutar hoşlandığınız, saygı duyduğunuz ya da hayran olduğunuz herhangi birini ele alın. Onların beğendiğiniz özellikleri üzerine düşünün.

Aynı özelliklere bir dereceye kadar siz de sahipsiniz öyle olmasaydı bu insanları hayatınıza çekmez ve onların bu özelliklerini fark etmezdiniz evren'in sihirli aynası size bağlantı kurmadığınız güzel bir yönünüzü bu şekilde gösterir. sahip olduğunuz özelliklerinize odaklanarak onları geliştirirseniz, bu güzel özellikleri taşıyan daha fazla insan hayatınıza girecektir.

Evren bir şeye gerçekten dikkatinizi çekmek istiyorsa, karşınıza aynı anda bakacağınız üç ayna birden çıkaracaktır üç kaza gördüyseniz, çok hızlı gittiğinizi ya da bir felakete doğru ilerleyip ilerlemediğinizi gözden geçirmeniz yerinde olacaktır her şey yansımadan ibarettir su elementi duygularınızı ya da ruh halinizi yansıtır duygularınızda bir sızıntı varsa, başka bir deyişle bastırdığınız duygularınız varsa, damlayan musluklar ve su akıtan radyatörlerle karşılaşabilirsiniz.

Nehirler, göller ve okyanuslar bir bölgenin duygusal ve spiritüel yaşam gücünü taşırlar çalkantılı denizlerin mi yoksa durgun göllerin mi çekimine kapılıyorsunuz suyun sembolik olarak temizleyip arındırma gücüne sahip olduğunu da unutmayın ateş sıcak ve parlaktır bir kamp ya da şömine ateşi güçlü bir merkeze işaret edebilir kontrolsüzce yakıp kül eden bir yangın, ondan etkilenen herkesin öfkesini ve düşmanca hislerini yansıtır.

Ayrıca ateş negatif enerjileri dönüştürmekte çok etkilidir toprak sağlamdır, fakat boğucu ya da sıkıcı olabilir çamura saplanmanız hayatınızdaki bir şeyleri gözden geçirmeniz gerektiğinin habercisidir. depremler hayatınızdaki sağlam olduğunu düşündüğünüz temellerin aslında öyle olmadığına işaret eder. toprakta yeni şeyler yetişir havanın muhteşem bir enerjisi vardır. İletişimi ve yeni fikirleri temsil eder.

Sizi rahatsız eden bir cereyanda oturmanız, biriyle kurduğunuz iletişimin sizi rahatsız ettiği anlamına gelebilir fırtınalar eski düşünce yapısını bir alandan uzaklaştırarak yeni bir düşünme biçiminin ortaya çıkacağını müjdeler temiz hava zihindeki karmaşaya da iyi gelir arabanızın her parçası bir özelliğinizi temsil eder. Frenlerinizin bozulması yaptığınız bir şeye son vermeniz konusunda bir uyarı olabilir.

Farlarınız bozuk hayatta hangi yöne gittiğinizi görebiliyor musunuz arabanızın boyası çizilmiş ya da bozulmuş kendinizi çökmüş ya da hırpalanmış gibi mi hissediyorsunuz belki de fazla özeleştiri yapıyorsunuz kornanızın sesi çıkmıyor sesinizi duyurmanızın vakti gelmiş olabilir mi lastiğiniz patlamış gururunuzun kırıldığını mı hissediyorsunuz biri sizi hayal kırıklığına mı uğratıyor

Kendinizi nasıl hayal kırıklığına uğratıyorsunuz ya da neden kendi başınızın çaresine bakamıyorsunuz akünüz boşalmış kendinizi bomboş mu hissediyorsunuz enerjiniz mi tükendi yansımanın neyi simgelediğini anlayamıyorsanız, makinenin o parçasının ne işe yaradığını düşünün

Evcil hayvanlar sahiplerinin özelliklerini ve karakterini yansıtır disiplinli, iyi huylu, arkadaş canlısı bir köpek; sahibinin güvenilir, yanında kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir insan olduğunu yansıtır. sahibi ne kadar nazik görünümlü olursa olsun yanında vahşi, saldırgan ve gürültücü bir hayvan varsa, o kişi hakkında da dikkatli olmalısınız.

Bizler karmaşık bir yapıya sahibiz bu yüzden bize ait olan farklı hayvanlar farklı özelliklerimizi yansıtırlar kediniz işyerindeki soğukkanlı ve kendini dünyadan soyutlayan karakterinizi yansıtırken, köpeğiniz evdeki coşkulu, cana yakın karakterinize ayna tutabilir bir insana beslediği hayvanın nasıl olduğunu sorun, böylece sahibi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bilinçli ya da bilinçsiz olarak, bize benzeyen köpekleri seçiyoruz av köpeği, kan tazısı, tazı, buldok, saint bernard, çoban köpeği irlanda tazısı ve ternöv köpeği, sakin, güvenilir, hoşgörülü ve iyi huylu cinslerdir doberman gal korgi shetland çoban köpeği ve kaniş gibi zeki köpekler, eğitilebilen ve itaatkar cinslerdir bokser rottweiler, bulteriyer çin köpeği, bullmastiff ve dev schnauzer gibi yaşadığı bölgeyi sahiplenen, baskın karakterli cinsler koruma köpekleridir.

Border terrier, sakallı collie, İngiliz seteri, İngiliz springer spaniel, golden retriever, eski İngiliz çoban köpeği, labrador cavalier king charles Spaniel ve cocker spaniel gibi köpekler, dost canlısı ve sevecen cinslerdir afgan tazısı airedale terrier dalmaçyalı, tazı irlanda seteri, pointer ve foxhound gibi cinsler, bağımsız ve dik başlı hayvanlardır.

Jack Russell terrier, minyatür pinscher west highland beyaz terrier, yorkshire terrier ve İrlanda terrier, kendinden emin, hareketli ve genellikle arsız köpek cinsleridir chihuahua, daksund, king charles spaniel, pug, pekinese, yarış tazısı bostan terrieri ve malta terrieri, istikrarlı, kendine yeten ve evine bağlı köpek cinsleridir tüm hayvanlar, bitkiler, ağaçlar ve hatta kristaller belirli özellikleri simgeler.

Bahçenizdeki meşe ağacı sorumluluğunu bilen, güvenilir karakterinizi temsil etmektedir böcekler ortak bilincimize korku ve tiksintiyle işlenmiş olduğu için, böcekler genellikle karanlık yönümüze ayna tutar. bahçeniz göz alıcı ve renkliyse, bilinçli olarak dışa vurduğunuz ya da gizli tutuğunuz dışadönük yönünüzü temsil etmektedir çok temiz, düzenli ve derli toplu bir bahçeniz varsa, muhtemelen siz de aynı özelliklere sahipsinizdir.

Aile bahçeleri o ailede baskın olan nitelikleri dışa vurur yaşamınıza giren her ne olursa olsun, aynaya bakıp size ne öğretmeyi amaçladığını görün yansıma yasası'nı bir kez anladığımızda, yaşamın bize ne söylediğine bakarak spiritüel gelişimimizi hızlandırabiliriz dünya'daki yolculuğumuz büyüleyici ve heyecan verici bir deneyim haline gelir.

Aynada gördüklerinizi yorumlamanın iki yolu vardır gördüğünüz şeyi kendiniz yansıtmış olabilirsiniz. kendinize çektiğiniz bir niteliği de görmeniz muhtemeldir yansıttığınız şeyin ne olduğunu bulmak için karşınızdaki insan ya da durum hakkında konuşun.

Örneğin çömert, fakat sinir bozucu bir insansın diyebilirsiniz sonra da kendi içinize dönüp cömert ve sinir bozucu yönlerinizi gözden geçirin yansımayı kendinize nasıl çektiğinizi öğrenmek için, karşınızdaki insanın ya da durumun nasıl hissetmenize yol açtığını inceleyin örneğin bana kendimi yetersiz hissettiriyorsun cümlesi, size kendi yetersizliğinizi yansıtmaktadır.
Yansıma Yasası
Yansıma Yasası Müzik Dünyası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın