Bir İnsanı Nasıl Kendinize Doğru Getirebilirsiniz

Bir İnsanı Nasıl Ayağa Kaldırabilir

Başlangıçta adınızı bilen biriyle deney yapın farzedelim ki adınız Tim dikkati çekmeden o insana bakın ya da görüntüsünü zihninizde sabitleştirin sonra şu tarzda akıldan telkinlere başlayın Tim ’e (yani kendinize) yaklaşın... Tim ’e yaklaşın... Tim ’e yaklaşın... Tim ’e yaklaşın.

Bu insanı ayağa kalkarken ve size doğru ilerlerken kafanızda canlandırın (onun, size doğru gelme isteğiyle ayağa kalktığını hayal edin) özel adınızı sık sık tekrarlayın “Tim... Tim ... Tim ’e yaklaşın ve Tim’le konuşun bu telkini kafanızdan tekrarlamaya çalışın ve çoğu zaman denek sandalyesinden kalkmak için bir çaba sarfetmeye çalışır.

O sırada telkininize mümkün olabilen tüm enerjiyi verin denek sonunda ayağa kalkacak ve size doğru gelecektir eğer bu insan yabancı ya da az tanıdığınız biriyse farklı şekilde davranın kendinizi belli etmeden bu kişiye iyice bakın ya da yüzünü zihninize iyice yerleştirin.  

Bunu yaparak kafadan, ona ayak uyduruyorsunuz o zaman kendinizi sürekli bu insanın çekim merkezi olarak almaya başlayın sizi güzel ve çekici bulduğunu düşleyin söz konusu insana inandırmak ya da onun dikkatini çekmek istediğiniz niteliklerde kafanızdan örneğin

O (kendinize uygulayarak) sempatik birine benziyor sohbetinin güzel olacağına eminim ” diye yorumlar yapın bir yabancıyla ya da en azından pek tanımadığınız biriyle iş gördüğünüzü anımsayın o (kadın ya da erkek) utangaç biri olabilir ve sohbeti ilk başlatmaya cesaret edemeyebilir. 

Bu kişi sohbeti başlatarak tepki vermiyorsa sizin tarafınızdan gelecek en ufak işaret bir sözcük, bir gülümseme, bir baş işareti karar vermesi için yetecektir..
Bir İnsanı Ayağa Kaldırmak
Bir İnsanı Nasıl Kendinize Doğru Getirebilirsiniz
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın