Frekans Ya da Titreşim Yasası

Frekans Ve Titreşim Yasası 

Korku ağır bir titreşimdir düşük frekans sükunet, huzur ve sevgi ise hafif titreşimlerdir yüksek frekans espriler zor durumların çözüme ulaşmasını sağlayarak enerjiyi yükseltir sevgi kederli insanların şifa bulmasını sağlar yüksek ve hafif titreşimler, alçak ve ağır titreşimlerin dağılmasını sağlar.

Kontrol edilmeyen panik duygusu bir yangın gibi hızla yayılırken, sakin kalan tek bir kişinin varlığı ateşi söndürmek ve herkesin korkusunu yatıştırmak için yeterlidir öfke ve hiddet düşük titreşimli enerjilerdir ardında yatan duygular her zaman korku ve güçsüzlük hissedir.

Sakin kalıp kendi içimize odaklandığımızda, yüksek titreşimler yaymayı sürdürürüz güçleniriz bu enerjiye sahip olduğumuzda kendi gerçeklerimizi dile getirebiliriz kendimizi nasıl hissettiğimizi sakince açıklayarak öfke ve hiddet gibi duygulardan arınabiliriz tek bir çürük elmanın aynı çuvaldaki bütün elmaları çürüttüğü bilinen bir gerçektir.

Kötü bir insanın zayıf kişilerin yozlaşmasına sebep olabileceği şüphesizdir, fakat güçlü insanlara etki edemez ancak güçlü bir insan saf niyetli ve kararlı davranırsa kötü insanları olumlu bir biçimde etkileyebilir hayvanların bizim farkına varmadığımız titreşimlere tepki gösterdikleri herkes tarafından bilinen bir gerçektir korktuğunuz bir köpek size hırlayarak tepki gösterir.

Bir at sizin korktuğunuzu hemen anlayarak ona göre davranır öğretmenler gergin ya da sıkıntılı olduklarında sınıflarındaki çocukların daha fazla yaramazlık ettiğini bilirler kendinizi güçlü, güven dolu ve sevecen hissettiğiniz zamanlarda, yaydığınız yüksek titreşim karşısında tüm varlıklar ve bitkiler olumlu tepkiler vereceklerdir

Sadece onları düşünmek bile bilincinizi yükseltir bir şeyi yapmak zorunda olduğunuz ya da yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için yapmak, düşük titreşimli bir eylemdir suçluluk ya da zorunluluk hissi, bir şeyler yapmak için iyi sebepler değildir tutumunuzu değiştirdiğinizde ya da gerçekten yapmak istediğiniz şeyi yapmaya karar verdiğinizde, yüksek frekanslı enerji yaymaya başlarsınız.

Sadece bize keyif ve mutluluk veren şeyleri yapmaya ne kadar erken başlarsak, kendimizin ve etrafımızdaki insanların frekansını o kadar çabuk yükseltiriz özgüven eksikliğinin sebebi kendi zihnimizde dönen olumsuz konuşmalardır karanlık hayal gücümüzden kaynaklanan bu konuşmaların düşük titreşim yaydığını söylemeye gerek yoktur.

Diğer yandan, kendi değerimizi bilip özgüvenli bir tutum benimseyerek yüksek frekanslı ışık enerjisini etrafa yayarız diğerlerinden farklı ve çirkin olduğunu düşünen ördek yavrusu hakkında bir masal vardır. yavru ördek kimsenin kendisiyle vakit geçirmek istemediğine inanır.

Bu yüzden kendini diğer yavru ördeklerden soyutlar ve çok yalnız hisseder diğerlerinden farklı ve kimsenin birlikte vakit geçirmek istemediği bir yavru olduğu konusunda kendi kendini ikna eder sonra günün birinde kocaman ve çok güzel beyaz bir kuş gösterişli kanatlarını çırparak gölü aşıp ona yaklaşır.

Bu güzel kuş bir kuğudur ve küçük yavruya şaşkınlık içerisinde bu ördeklerin arasında ne işin var diye sorar sen bir ördek yavrusu değilsin kuğusun kuğu yavrusu o anda gerçekten kim olduğunu öğrenerek dönüşüm geçirdiğini hissetmişti bir daha asla boynu bükük gezmedi bir kuğu olduğu için, ördek yavrularından gerçekten de farklı olduğunu anlayarak bundan gurur duymaya başladı.

Büyüyünce güzel, beyaz bir kuş olacağını biliyordu o andan itibaren bir kuğu gibi davrandı kendine güvendiğini ve değer verdiğini ortaya seren tutumlar takınmaya başladı gerçekte kim olduğunuzu hatırlayın siz muhteşem bir varlıksınız güzel, inanılmaz, coşkun, hayat dolu bir varlıksınız bu gerçeğin farkına varıp bir ışık üstadı gibi davranırsanız, etrafınıza yüksek titreşimli enerjiler yayarsınız.

Tek yapmanız gereken kim olduğunuzu keşfedip olduğunuz kişiyi kabullenmektir hayal gücünüzü kullanarak özgüven, neşe gibi hisleri ya da güzel renkleri auranıza ekleyebilirsiniz karşınıza çıkan sorunlara olumlu çözümler bulduğunuzu imgeleyebilirsiniz böylece yüksek frekanslı bir varlığa dönüşebilirsiniz yaşamınızı memnuniyet, zarafet, neşe, dürüstlük, cömertlik ve diğer güzel nitelikleri

Taşıyarak sürdürüyorsanız, başkalarının düşük frekanslı enerjilerini otomatikman dağıtarak onları daha yüksek seviyelere çekersiniz. Karma Yasası' na göre, yaptığınız iyilikler size geri dönecektir lanet okumak ağır, karanlık bir düşünce bulutu yaratır şiddet, incinme, kötüye kullanma, kıskançlık, suçluluk ya da diğer olumsuz duygulara dair düşünceler için de aynı şey geçerlidir.

Affetmekle, şefkatle ve neşeyle bu enerjilerin dönüşüm geçirmesi sağlanabilir on'u ya da diğer kutsal mantraları ve duaları okumak enerjimizin frekansının yükselmesini sağlar hastalıkların ya da rahatsızlıkların, yaşam gücünün alışını engelleyen ağır titreşimleri vardır hasta kişiye bir kanal aracılığıyla yüksek frekanslı enerji gönderilirse şifa bulma süreci başlamış olur.

Böylece hastalığın ağır titreşimi dönüşüm geçirerek sağlık durumunun düzelmesine olanak tanıyacaktır. zenginliğin bir titreşimi vardır zengin olmak istiyorsanız zenginmişsiniz gibi düşünün başarının da bir frekansı vardır dışarı çıkıp başarılı insanların arasına karışırsanız, sizin titreşiminiz de onlarınkiyle uyumlu hale gelecektir.

Spiritüel ışığınızı arttırmak istiyorsanız, spiritüel insanlarla bir araya gelerek titreşiminizin onlarınkiyle birleşmesini sağlayın gezegene sevgi ve ışık getirebilmek için, meleklerin ve yüksek varlıkların boyutumuza giriş yapabileceği beyaz ışık sütunları imgeleyin düşüncelerinizi kullanarak, insanlar ve mekanlar arasında, yardımların ve şifa enerjisinin hedefine ulaşmasını sağlayacak ışık köprüleri yaratın.

İsminizin bir titreşimi vardır söylendiğinde öğrenmeniz gereken dersleri açığa vurur doğmadan önce size verilmesini istediğiniz ismi telepati yoluyla ebeveynlerinize bildirirsiniz birçok çocuğa takma adıyla ya da isimleri kısaltılarak hitap edilir bunun sebebi o sırada almaları gereken derslerin hepsiyle birden başa çıkamayacak durumda olmalarıdır.

Genellikle büyüdüklerinde tam isimlerini kullanmaya başlarlar isminizi değiştirirseniz yeni dersleri yaşamınıza çekersiniz özellikle de çocukluğunuzda isminiz öfkeli bir tavırla dile getirildiyse, derslerinizin zor olduğu izlenimine kapılırsınız fakat isminiz sevgi dolu bir şekilde dile getirildiyse, uyumlu bir biçimde karşınıza çıkarılan derslerle başa çıkabileceğinizin bilincinde olursunuz.

İsminizde aşağıdaki sesli harfler bulunuyorsa, öğrendiğiniz dersler şunlar demektir a  arınma bu harf öfkelerden ve diğer olumsuz enerjilerden ya da inançlardan sıyrılmakla ilgilidir eski inanışları geride bırakın e ilişkiler başkalarıyla uyumlu ve dürüst ilişkiler kurmayı öğreniyorsunuz.

Farkındalık kim olduğunuzun ve dünyanın nasıl bir yer olduğunun farkına varmayı öğreniyorsunuz. o masumiyet özünüze bağlı kalarak yaşamayı öğreniyorsunuz bu harf anı yaşayıp kendimiz olmakla ilgilidir gerçek benliğinizi ifade edin. u sınırlar. sınırlarınızı belirlemeyi öğreniyorsunuz.

Hangi duyguların kendinize, hangilerinin başkalarına ait olduğunu bilin başka insanların sorumluluklarını üzerinize almayın kendi isminizi ve herkesin ismini büyük bir sevgiyle dile getirirseniz, sevgiyi kendiliğinden hissedebilir onu yayabilirsiniz.
Frekans Yasası
Frekans Titreşim Yasası 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın