Dua Etmek Dua Yasası

Dua Etmek Dua Yasaları

Dua etmek Tanrı ile iletişim kurmaktır. bunun farkında olsak da olmasak da

Tanrı her zaman telefonun diğer ucunda bizi dinlemektedir evrene gönderdiğimiz her kelime ve her düşünce bir duadır.

Endişelenmek olumsuz duadır. Tanrı'ya ne kadar korktuğunuzu söylemektir aynı zamanda gerçekleşmesini istemediğiniz her şeyi gerçekleşmeye teşvik edecektir.

Cayce düşüncelerimizi olumlu, odaklanmış bir tutum benimseyerek kaynağa yönlendirmemiz gerektiğini belirtmek için dua edebilecekken neden endişelenelim demiştir.

Nasıl dua ettiğiniz önemlidir zengin, güçlü, bilge bir kral olduğunuzu gözünüzde canlandırın dahası halkınızın iyiliğini canı gönülden istediğinizi hayal edin sizinle konuşmak isteyen, sizden bir şeyler dileyen insanların her gün kapınızda uzun kuyruklar oluşturduğunu hayal edin sürekli sızlanan ve yaltaklanan dilenci, kendini para için alçaltmaktadır.

Sonsuza dek kurban olarak kalacaktır ve onun dileğini yerine getirirseniz verdiğiniz parayı akılsızca harcayıp ertesi gün yeniden dilenmeye başlayacağını bilirsiniz pazarlıkçı ise bana şunu bahşederseniz, sizin için çalışacağım demektedir bilge bir kral olduğunuz için onun kalbini okuyabilirsiniz, bu yüzden sizi kandıramaz sonra manipülatörler yumruklarını sallayarak size yaklaşır

Bana iş vermezseniz size öfkelenirim bana yardım etmezseniz kendimi öldürürüm bana bir fırsat tanımazsanız tamamen vazgeçeceğim tahtınızdaki bağımsız konumunuzda otururken, bu istekleri yerine getirmeniz muhtemel midir bir sonraki ziyaretçiniz düzenbazdır bakalım ne koparabileceğim dercesine bir tavır sergileyerek kendini methetmeye başlar.

İstekte bulunmasının denemeye değer olduğunu düşünür, fakat yaşam biçimini değiştirmek gibi bir niyeti yoktur.onun ardından mahzun suratlı üzgün bir kadın karşınıza gelir hiçbir şeyi hak etmiyorum. zavallı bir günahkarım fakat yine de istediğimi bana verin acınacak derecede düşük özsaygısı ve bir şeyleri hak etmediğine yönelik inancı, ona verdiğiniz şeyi kısa süre içinde kaybedeceğini açığa vurur.

Sonra açgözlü bir insan huzurunuza çıkar daha fazlasını, daha fazlasını istiyorum en sonunda gözlerinizin içine bakıp başarmak istediğim şey bu şimdiden yürürlüğe koyduğum planlar da bunlar. sizden ihtiyaç duyduğum şey ise şu diyen kişi çıkagelir o zaman tahtınızdan inerek onu sonuna kadar destekleyen ortağı haline gelirsiniz bir de içtenlikle dua eden insanlar vardır.

Dua Yasası 

Ayrıca, Yaratıcı dualara mucizelerden ziyade pratik yöntemlerle karşılık verir dua yasası şöyledir  inanarak istediğiniz şeyler size verilecektir. İnanç duaların gerçekleşmesini sağlayan aktif bir bileşendir. duanızı ettikten hemen sonra, istediğinizi size ulaştırdığı için Tanrı'ya teşekkür etmeye başlayın sonra da istediğiniz şeyi almaya hazırlanın.


Cennetteki depodan on meyve ağacı sipariş ettiyseniz, teşekkür ettikten sonra gidip toprağı kazın, çukurları hazırlayın, doğru gübreleri satın alın ve meyve ağaçlarının size ulaşmasına hazırlanın. inancınız ağaçların size ulaşmasına yardımcı olacaktır birçok insan dualarının gerçekleşeceğine tam olarak inanmadan dua ederler, bu yüzden eylemsiz kalırlar anlamadıkları şey, inançlarının

Evren'i harekete geçirerek dualarına karşılık vermesini sağlayacağıdır sevgi kalbimizde yatan arzulara ulaşmamızı ister sevgi, sevdiklerinin acı çekmesini istemez. Tanrı sevgidir arzularınıza ulaşmanızı ancak kendiniz engelleyebilirsiniz bir şeyler için dua eden birçok insan, istedikleri şeyin kendilerine ulaşacağını düşünerek hazırlık yapmazlar. 

Bir ay ya da içinizi rahatlatacak kadar uzun bir dönem boyunca duanızı ettikten sonra, bir süre ara verin bu süreçte duanızın bir bölümünü değiştirmeniz gerektiği aklınıza gelebilir bu durum sizin için bir şeylerin değiştiğinin belirtisidir başka birinin başına kötü bir şey gelmesini ya da birine karşı zafer kazanmayı dilemek duayı kötüye kullanmaktır olumsuz enerji eninde sonunda bir bumerang gibi geri dönüp onu gönderen kişiye çarpar.

Dua Etmek

Etmek Duaları kalbinize dokunur onların dualarına yanıt verirsiniz bir başkası da saf niyetle dua eder onun dualarını da karşılıksız bırakmazsınız tanrı da aynen bu şekilde tüm dualara karşılık verir bazen bizin iyiliğimiz için hayır" der uğruna dua ettiğimiz her şeye sahip olmadığımız için şükretmemiz gerekir.

Dua ederken mükemmellik imgesine tutunmayı sürdürün barış için dua ederken etrafınızda barışın hüküm sürdüğünü imgeleyin ve hissedin birinin iyileşmesi için dua ediyorsanız o kişinin sağlıklı ve güçlü olduğunu gözünüzde canlandırın fakat ölümün de bir tür iyileşme olduğunu aklınızda bulundurun her zaman herkese en yüksek faydayı sağlayacak şeyler için dua edin.

İlahi bakış açısı sizinkinden daha yüksektir uzun karmaşık dualar ya da ezbere okunan dualar gerçek değildir genellikle başkalarını etkilemek için söylenen sözlerdir dualar basit, içten, özgün olmalı ve kalbimizden gelmelidir sakin, odaklanmış bir haldeyken dua edin 

Auranızı altın rengine dönüştürün sakince dileyerek mucizeler gerçekleştirebilirsiniz dua yasası'nı harekete geçirmenin yöntemi şudur önce isteyin. sonra sonuçla ilgilenmeyi bırakın duanıza karşılık verdiği için Tanrı'ya teşekkür edin inancınızı yitirmeyin istediğiniz şeyin size ulaştırılmasına hazırlanın dua ederken Tanrı'ya yönelirsiniz Tanrı da sizin iki kat hızınızla size yönelir.
Allaha Dua Etmek
Dua Yasası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın