Meydan Okuma Yasası

Spiritüel Meydan Okuma Yasası

Bedensiz bir varlığa Tanrı'nın adıyla üç kez meydan okuduğunuzda, onun gerçek kimliğini ortaya sermesi ya da yok olması gerektiğini belirtir belirli bir vakitte uyanmak istediğinizde, uykuya dalmadan önce çalar saatinizi kurarsınız bazı insanlar saat çalmadan hemen önce, kendiliklerinden uyanırlar.

Bazılarını da söylenerek ya da sarsarak uyandırmak gerekir bazı insanlar ise yatakta dönüp yeniden uykuya dalarlar dünya'da spiritüel bir arayış içindesiniz uyuyakaldığınız için arayışınızı sürdürme fırsatını kaçırsaydınız pek de mutlu olmazdınız.

Spiritüel kaderinizin bilincine varmanız yavaşça ve kolaylıkla gerçekleşmiş olabilir ancak birçok insan için aynı durum söz konusu değildir bir bedene bürünüp hayatın unutkanlığına sürüklenmeden önce, ruhunuz dünyaya yapmak için geldiğiniz işi es geçmeyesiniz diye, vaktinde uyanamamanız ihtimaline karşı bir çalar saat kurmuştur.

Meydan Okuma

Hala uykudaysanız, görev çağrınız sizi varlığınızın derinliklerine kadar sarsan bir darbe haline gelebilir. uyanma alarmlarının bu kadar acı verici olmasının sebebi, bazı insanların spiritüel açıdan tamamen uyanabilmek için travma yaşamalarının gerekmesidir şu anda dünyanın dört bir yanında birçok insanın uyanma alarmı çalmakta, fiziksel dünyanın ötesinde bir dünya olduğunu fark etmelerini sağlamaktadır.

Kişisel gelişim ve farkındalık eğitimleri insanların yavaşça uyanmalarını sağlar spiritüel benlik aydınlanırken ruhsal yetilerin açığa çıkması sıklıkla görülen bir durumdur birçok kişinin üçüncü göz merkezindeki perdeler açılarak altıncı hislerinin ya da sezgilerinin ortaya çıkmasına sebep olur.
Meydan Okuma
Spiritüel Meydan Okuma Yasası





















Bu ikililik boyutunda karanlık ve ışık vardır ışıktaki her şeyin karanlıkta da bir karşılığı vardır karanlık bir odada uyurken güveleri fark etmezsiniz, onlar da sizi fark etmezler.

Işığı yaktığınızda güveler ona doğru uçarlar insanın spiritüel benliği uyandıkça ışığı giderek güçlenip görülebilir hale gelir.

Saf niyetler taşımayan karanlık varlıklar, ışık saçan bu ruha doğru çekilirler. karanlık varlıklar ışığa uçan güveler gibi, sizin spiritüel ışığınıza doğru çekileceklerdir.

Işık gerçekten parlak, güveler de siyahsa durum belirgindir fakat ışık herhangi bir sebepten ötürü loşsa ya da güveler açık renkliyse, onları görmek her zaman kolay değildir.

Göreviniz iyiyle kötüyü birbirinden ayırt etmek, şüpheye düştüğünüz durumlarda meydan okumak ve karanlığın sizi etkileyememesi için ışığınızı güçlendirmektir sadece onun görülmesini sağlamanız gerekir. Bir 'sesin' ya da varlığın size kendinizi iyi ya da kötü hissettirdiğini anlayabilmeniz için genellikle kendi ayırt eme yeteneğinize başvurmanız yeterlidir.

Şüphede kalırsanız ona meydan okuyun yukarıda nasılsa aşağıda da öyledir bir yabancı karşınıza çıkıp sizden borç para isterse, muhtemelen onun gözlerinin içine bakıp cevabını almaya ihtiyaç duyduğunuz soruları sorarsınız gözler ruhun aynasıdır.

Karşınızdaki kişinin gözlerine bakarak onun iyi ve dürüst olup olmadığını anlayabilirsiniz bu kadarı yeterli olabilir ancak şüphede kalırsanız karşınızdaki insanı daha yakından incelersiniz nüfuzlu bir kişiyle doğrudan bağlantısı bulunduğunu söyleyen birine karşı temkinli davranabilirsiniz diğer yandan bir insanı yakından tanıyor ve ona güveniyorsanız, söylediklerine inanırsınız.

Dürüst bir sayaç okuyucu ya da polis, evinize girmesine izin vermeden önce kimliğini görmek istemenizden memnun kalacaktır böylece dolandırıcılık ihtimali ortadan kalkacak, mesleğinin itibarı güvenceye alınmış olacaktır ancak bir dolandırıcı kendisine meydan okunmasından rahatsız olur aynı şekilde, sizinle irtibat kuran ve birlikte çalışmak isteyen yüksek varlıklar da kendilerine meydan okunmasından memnun kalacaklardır.

Bu yaptığınız dikkatli davrandığınızı, ayırt etme becerinizi kullandığınızı gösterecektir sorumlu davrandığınızı anlamalarını sağlayacaktır rüyalarınız ve meditasyonlarınız sırasında ya da spiritüel boyutla iletişim halindeyken bir varlık size yaklaşıp bir şey yapmanızı isterse, sezgilerinize kulak verin. içinizde en ufak bir şüphe varsa, ondan size yaklaşmasının amacını belirtmesini isteyin.

Size aklınızı karıştıran bir mesaj gönderiyorsa dikkatli olun rehberlerinizle bir süredir çalışıyorsanız ve enerjilerini tanıyıp onlara güven duyuyorsanız, meydan okumanıza gerek yoktur onlar sizin dostunuzdur şöyle meydan okuyabilirsiniz

Tanrı'nın ve tüm ışık varlıkların adına, kimsin ve bana yaklaşma amacın nedir aynı soruyu üç kez tekrarlarsanız bir yanıt alırsınız alacağınız yanıt doğruca zihninizde beliren güçlü bir düşünce, bir izlenim ya da kapılacağınız bir his olabilir bu varlık kendini ismiyle tanıttıysa, ona şöyle meydan okuyabilirsiniz Tanrı adına, en yüksek ve en saf ışık varlıklarından biri misin

Sadece bir ışık varlığı mısın gibi cümleler kurarak meydan okumak yeterli değildir, çünkü bu tanım neredeyse her anlama gelebilir elinde fener tutan afacan bir çocuk da ışık varlığıdır, fakat onun bana rehberlik etmesini istemezdim.

Merhum alkolik amcanız sizinle irtibat kurmak istiyor olabilir, fakat hayattayken ona güvenmiyorsanız, sadece ruhlar aleminde olduğu için ona güvenmenizin hiçbir anlamı yoktur ışığın düzenbazlardan büyük ve muhteşem üstatlara varıncaya dek, birçok farklı seviyesi vardır spiritüel meydan okuma yasası'nın işlevi sizi korumaktır şüpheye düşerseniz alanınıza girmek isteyen varlıklara meydan okuyun
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın