Refah İçinde Yaşamak

Refah Yasası

Tüm ebeveynler sevgili çocuklarının refah içinde yaşamasını ister ilahi kaynak tanrı babamız annemiz de onlardan farklı değildir siz evren' in sevgili çocuğusunuz artık kutsal mirasınıza sahip çıkarak refah içinde yaşamanızın vakti gelmiştir bazı şeyler sizi mahrumiyet içinde tutarken, bazıları da refah içinde yaşamanızı kolaylaştırır bir bitkiyi ele alalım.

Onu sümüklü böceklerle dolu, gereğinden çok ya da az suladığınız, çok fazla ya da çok az güneş alan, uygun olmayan bir toprağa ekip de çiçeklenmesini bekler misiniz bitkinin köklerini ya da büyüme alanını kısıtlarsanız, asla su vermezseniz ya da sürekli başka bir yere ekerseniz, öleceğini bilirsiniz.

Bu yüzden onu güzel bir toprağa eker, yeterince sular ve güneş görmesini sağlarsınız ona büyüme özgürlüğü verir, kök salabileceği güvenli bir alan yaratırsınız bitkinizi korur ve onunla ilgilenirsiniz. çiçeklenmeye teşvik edersiniz solmanıza ya da çiçeklenmenize sebep olan spiritüel yasalar için de aynı şey geçerlidir size yardımı dokunmayan bir zihniyet, verimsiz toprak gibidir.

Refah içinde yaşamak


hak etmediğinizi düşüncesi, taşlı topraktan farksızdır kendinize inanmak ise zengin, verimli topraktır korku ve duyarsızlık yaşam enerjinizin çekilmesine sebep olurken, coşku, neşe ve umutlarınız gelişmenize olanak verir kendinizi yaratıcı bir biçimde ifade edin kendinize gelişme özgürlüğü tanıyın size bahşedilen yetenekleri geliştirin.

Refah içinde yaşamaya başladığınızı göreceksiniz evrensel havuzdan hayatımıza çektiğimiz nitelikler bilincimize göre çeşitlilik gösterir ya yoksulluk ya da bereket bilincini taşırsınız spiritüel yolda ilerleyen birçok kişi, önceki yaşamlarında yoksulluk yemini ettikleri tarikatlara katılmıştır.

Bunu yapmaları o dönem için uygun bir davranış olsa da, bu yemin hala geçerliliğini sürdürüyorsa, paraları olduğu için kendilerini suçlu hissetmelerine sebep olarak önlerinde engel teşkil eder bu durumun sizin için geçerli olduğundan şüpheleniyorsanız, ettiğiniz yemini ya da yeminleri serbest bırakmak için dua edin ya da bunu yapmanıza yardımcı olabilecek bir spiritüel terapistten randevu alın.

Çoğu yaşlı ruh, maddiyata genç ruhlar kadar değer vermemektedir geçmiş yaşamlarında maddiyatın peşinden koştukları ve onun bir yanılsama olduğunu öğrendikleri için, bu anlaşılabilir bir durumdur. bazen esas noktayı gözden kaçırarak maddiyatın spiritüel olmadığını hissederler birçok iyi insan zenginliğin günahkarlık olduğunu düşünür aslında bunun tam tersi doğrudur.

En yüksek spiritüel değerlerden biri zengin olmak ve bu zenginliği akıllıca ve sevgiyle kullanmaktır. yoksulluk bilincinin altında büyük bir korku yatar finansal durumları yüzünden endişelenen birçok insandan ümitsiz, korku dolu mektuplar alıyorum tüm enerjilerini yoksulluğa odaklanarak harcıyorlar.

Para yüzünden endişelenmek spiritüel bir davranış değildir açgözlülük finansal hazımsızlıktır bir açık büfeye davet edildiğinizde tabağınızı karnınızı doyurmanıza yetecek miktardan çok daha fazla yemekle doldurmaktan bir farkı yoktur sizi hasta eder ve bir şekilde enerjinizi tüketir paranızın akmasına izin vermeden onu bir banka hesabında biriktirirseniz

Evren'e daha fazlasını istemediğiniz mesajını vererek size para göndermeyi bırakmasına sebep olursunuz lao tzu taoizm yeterince şeye sahip olduğunu bilen kişi zengindir der.spiritüel açıdan ideal olan, bize yetecek kadar şeye sahip olmak ve bu kadarının yeterli olduğunu bilmektir firavun mısırlı yusuf, sayısız büyük ve zengin hükümdar, zenginliğin sorumluluğunu üstlenmiş, oldukça gelişmiş üstatlardır refahtan öğrenmemiz gereken ders, zenginliği bilgelikle kullanabilmektir.

Zenginlik sorumluluk ve gücü de beraberinde getirir zeki, cömert bir hükümdar hakkındaki bilinen bir hikayeden bahsedeceğim kralın çok sevdiği dört çocuğu varmış çocukları büyüyüp kaderlerinin peşine düşmek üzere dünyanın çeşitli bölgelerine dağılmışlar babaları hepsinin günün birinde paylaşacak yeni tecrübeler ve bilgilerle, bilgeleşmiş bir halde geri döneceğini umut ediyormuş.

Aradan yıllar geçtikçe, kral onların hiç geri dönmeyeceğini düşünmeye başlamış günün birinde hırpani görünümlü bir dilenci sarayın kapısı önünde belirip kralın kızı olduğunu bildirmiş bu durum kendisine anlatılınca dehşete düşen kral, kapıya koşup karşısındaki dilencinin gerçekten de onun çocuğu olduğunu fark etmiş üzüntüyle nasıl bu hale geldin diye haykırmış içeri gel sevgili kızım kızını saraya getirip ona yeni giysiler dikilmesini ve şerefine bir şölen verilmesini emretmiş.

Fakat kızı bunların hiçbirini kabul etmemiş babasının krallığına layık olduğunu düşünmüyor, günlerini sarayın dışında dilenerek, sızlanarak ve yakınarak geçirmeyi tercih ediyormuş bu durum kralı perişan etmiş aradan biraz zaman geçtikten sonra, genç bir adam saray kapısının önünde belirip kralın oğlu olduğunu açıklamış çok sevinen kral onu karşılamak için sarayın kapısına koşup bir şölen verilmesini ve oğluna güzel giysiler getirilmesini emretmiş.

Oğlunun doğuştan gelen haklarını unutmuş gibi görünmesi onu hayrete düşürmüş sonra onun bir uşak gibi merdivenleri sildiğini görmüş oğlu krallığın kendisine bahşedilmesine layık olmadığını söylemiş. köle gibi davranıyormuş sarayda kalmasının karşılığını ödemek için sürekli çalışmak zorunda olduğunu hissediyormuş babası çok üzülmüş.

Aradan aylar geçtikten sonra, altı beyaz atın çektiği bir faytonda oturan güzel bir hanımefendi sarayın kapısından içeri girip kralın kızı olduğunu bildirmiş onu hemen sevgili kızı nihayet geri döndüğü için çok sevinen kralın yanına götürmüşler kız kendisi için verilen şölenden ve bir prenses olmanın tüm nimetlerinin tadını çıkarmaktan büyük keyif almış, fakat kral ondan krallığını yönetmek konusunda yardım istediğinde hayır burası senin krallığın, baba onu sen yönet demiş.

Hiçbir sorumluluk almadan nimetlerin tadını çıkarmak istiyormuş babasının içini büyük bir endişe kaplamış sonra nihayet dördüncü çocuğu da geri dönmüş zeki bakışlı gözleri ve keskin yüz hatları olan, hoş bir genç adammış yaşlı kral onu gördüğüne çok sevinmiş.

Genç adam kendisi için düzenlenen şölene katılmaktan ve babasının oğlu olduğu için kendisine tanınan tüm ayrıcalıklardan keyif almış krallığı gezmiş sonra babasına yeni fikirler ve önerilerle geri döndüm. nasıl yardımcı olabilirim demiş kral oğlum diye karşılık vermiş benimle birlikte krallığı yönetmeni ve sorumluluğumu paylaşmanı istiyorum oğlu memnuniyetle demiş babası rahatlayarak gülümsemiş çok mutlu olmuş.

Doğuştan hakkımız olan nimetleri ve onların beraberinde getirdiği sorumluluk ve gücü kabul ettiğimizde gerçek refaha kavuşuruz refah içindeymişsiniz gibi düşünür,konuşur ve davranırsanız evren'i size daha fazlasını göndermeye teşvik edersiniz
Refah
Refah İçinde Yaşamak Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın