Niyet Yasası

Niyet Yasaları

Yüzmeye gitmek istediğinizde, bundan vazgeçebilirsiniz fakat yüzmeye gitmeye niyetliyseniz, bu niyetinizi gerçekleştirebilmek için tüm engellerin üstesinden gelirsiniz aynı şekilde, kitap yazmaya niyetlenen bir insanın başarılı olma ihtimali, kitap yazmayı umut eden bir insanınkinden daha fazladır.

Niyetler istekler, dilekler ve umutlardan çok daha etkilidir niyet etmek bazı şeylerin gerçekleşmesini sağlayan bir gücü serbest bırakır bir okçu hayal edin okunu atmadan önce, yayını geri çekip 'gergin' tutarak hedefine nişan alıyor hayatta neyi hedeflerseniz hedefleyin, gerekli enerjiyi toplayıp hedefinize nişan alırsanız, hayalinizin ardından evren'in gücü harekete geçer.

Niyetinize gerçekten
ulaşamasanız bile, güçlü bir enerjiyi harekete geçirmiş olursunuz birine belirli bir zamanda şifa göndermeye niyetlenirseniz, o sırada şifa verseniz de vermeseniz de enerji tam o zamanda hedefine ulaşır niyetin gücünü asla hafife almayın karma değerlendirmesinde, düşüncelerinizin ve eylemlerinizin bilançosu çıkarılır, kaçınılmaz sonuçlar gözden geçirilirken niyet de göz önüne alınır.

Bir çocuk yola doğru koşup bir arabanın önüne çıkıyor ve yaralanıyor arabanın şoförünün bu kazada karmik sorumluluğu var mıdır bu sorunun yanıtı tamamen onun niyetine bağlıdır eğer arabayı dikkatli kullanıyorsa, bir sorumluluğu yoktur kendini test etmek için bazı dersleri ve muhtemelen öğretici bir olayı kendine çekmiştir.

Diğer yandan, sarhoş ya da öfkeli olsaydı veya dikkatsizce araba kullansaydı, spiritüel seviyede bir sorumluluk taşıyor olurdu ve bunun bedelini bir şekilde ödemesi gerekirdi kötü niyetli, örneğin başkalarını incitmeye, zarar vermeye ya da yıkıma yol açmaya odaklanmış insanların ruhsal kayıtlarına kara bir leke işlenir onlar Evren'e zehirli oklar yolluyordur.

Bu okların gerçekten de hasara yol açıp açmamasının hiçbir önemi yoktur niyet bir kez Evren'e gönderilmiş ve dikkate alınmıştır niyetleriniz asil ve onurlu olduğunda, planınız gerçekleşmese bile ideallerinizin saflığı için ödüllendirilirsiniz cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir diye bir deyiş vardır bunun anlamı hedefe nişan alınmasına rağmen yayın geriye doğru çekilip gerilmemesidir.

Ortada bir enerji yoktur bu yüzden hiçbir şey olmaz ok hedefe doğru uçmaz bazen de doğru nişan alınmadığı için ok hedefi ıskalar. Sinnen kelimesinin Sanskritçe kökü bir hedefe nişan alıp ıskalamak anlamına gelir niyetiniz açık olduğu halde hiçbir şey olmuyorsa, bir sebepten ötürü hedefinize ulaşamıyor olabilirsiniz şunu gözünüzde canlandırın

Hedefinize bakıyorsunuz. Yayınızı kaldırıp nişan aldığınız sırada hedefınizle aranızdan bir hayvan geçiyor izleyiciler dur diye bağırıyor yayınızı indirip bekliyor, sonra yeniden başlıyorsunuz. beklemenizin her zaman yüce bir amacı vardır ingilizce 'sin' kelimesi 'günah' anlamına gelir

Bana rehberlik edilmesini istediğimde ve rehberlerim genellikle niyetin nedir diye sorarlar bir projenin ya da fikrin doğruluğunu veya yanlışlığını belirleyen şey niyetimizdir niyetinizin egonuzdan değil, herkes için en iyisini istemenizden kaynaklandığından emin olun.

Evrensel enerji niyetinizi destekler tezahürün temeli budur misyon bildirileri, derneklerin niyetlerini açıkça belirtmelerini sağlar toplantıların başında misyon bildirisinin yüksek sesle okunması, hedeflerin herkes tarafından bilinmesini mümkün kılar yapılan araştırmalara göre, iş toplantılarından önce bunu yapan şirketler, yapmayan şirketlere göre hedeflerine daha çabuk ulaşır
Niyet
Niyet Yasaları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın