Bolluk Programı

Bolluk Programı 

Tüm yaratıcı imgeleme sürecinin çok önemli bir bölümüdür bu evrenin tümüyle bolluk içinde olduğu... maddi, duygusal, zihinsel ve ruhsal düzeyde yürekten isteyebileceğiniz her şeyi içeren bir bereket boynuzu olduğu anlayışına sahip olmak ya da bu bakış açısını bilinçli olarak edinmek demektir.

Gereksindiğiniz ya da istediğiniz her şey talebinizi bekliyor istediğiniz şeyi elde etmek için yalnızca bunun gerçekleşebileceğine inanmanız, istediğiniz şeyi gerçekten arzulamanız ve kabul etmeye istekli olmanız gerekiyor isteklerinizi elde etmeniz konusunda başarısızlığa uğramanızın en genel nedenlerinden biri yokluk programıdır.

Bolluk

Bu program yaşamla ilgili aşağıdaki yaklaşımları ya da inançları içerir isteklerimi elde etmek için yeterli fırsata ya da kaynağa sahip değilim yaşam ıstırap dolu başkaları yoksunluk içindeyken bolluk içinde yaşamak bencilce ve ahlâk dışı bir şeydir...

Yaşam katı ve zor; o bir gözyaşı deryasıdır sıkı çalışmalı ve bir şeyler elde edebilmek için bir bedel ödemeli, özveride bulunmalısın yoksul olmak daha soylu ve ruhen geliştirici bir şeydir ve benzerleri tüm bunlar yanlış inançlardır bunlar evrenin nasıl işlediği konusundaki anlayış eksikliğinden ya da bazı önemli ruhsal prensiplerin yanlış anlaşılmasından kaynaklanmaktadır.

Bu inançların ne size ne de başkalarına yararı olur onlar hepimizin her düzeydeki doğal bolluk ve refah halimizi idrak etmemizi engellerler bugün dünyamızda birçok insan açlık ve yoksulluk gerçeğini yaşıyor ama bu gerçeği yaratmayı sürdürmek zorunda değiliz.

Gerçek şu ki, dünyadaki her varlık için yeterli olandan daha çok olanak ve fırsat vardır; yeter ki zihinlerimizi bu olasılığa açabilelim evren engin bir bolluk yeridir ve hepimiz maddesel ve ruhsal zenginlik açısından doğal olarak bolluk ve refah içindeyiz.

Zengin ve Bolluk 

içinde bir dünyada yaşamayanlar ise bolluktan çok yoksunluk programına inanma düzeyindedirler henüz cehaletleri nedeniyle, yoksulluk ve yoksunluğun kaçınılmazlığı konusundaki yaygın inancı benimsemişler ve sonsuz yaratıcı gücün ellerimizde ya da zihinlerimizde olduğunu henüz idrak etmemişlerdir.

Bu dünyayla ilgili gerçek şu ki, o yaşanacak sonsuz derecede iyi, güzel ve geliştirici bir yerdir tek kötülük ise bu gerçeği anlayamamaktan kaynaklanır kötülük cehalet bir gölgeye benzer kendine ait bir özü, varlığı yoktur, o sadece ışıktan yoksunluk durumudur.

Bir gölgeyi, onunla savaşarak, damgalayarak, sövüp sayarak ya da duygusal veya fiziksel herhangi bir biçimde karşı çıkarak yok edemezsiniz bir gölgeyi yok etmek için ona ışık tutmanız gerekir inanç sisteminize bakın ve evrensel iyiliğe yeterince inanmayarak kendi kendinizi engelleyip engellemediğinizi araştırın.

Kendinizi gerçekten de başarılı, doyumlu, mutlu, tam bir insan olarak görüyor musunuz gözlerinizi çevrenizdeki iyilik, güzellik ve bolluğa gerçekten açabiliyor musunuz bu dünyanın, herkesin rahatlıkla gelişebileceği mutlu, refah içinde ve aydınlanmış bir dünyaya dönüşebileceğine gerçekten inanabilir, bunu düşleyebilir misiniz?

Bolluk Refah

Dünyanın herkesin gelişimine hizmet eden bir potansiyele sahip, iyi bir yer olduğu yaklaşımına sahip olmadıkça, kişisel yaşamınızda da istediğinizi yaratmakta zorlanırsınız çünkü, insan doğası temelde sevgi doludur; bu yüzden çoğumuz, istediklerimizi başkalarını onlardan yoksun bırakmak uğruna elde ettiğimize inandığımız sürece, kendimize bu istekleri gerçekleştirme izni vermeyiz.

Hayatta istediğimizi elde etmemizin insan mutluluğunun genel durumuna katkıda bulunduğunu ve başkalarını da kendilerine daha fazla mutluluk yaratmaları konusunda desteklediğini derin bir biçimde
anlamak zorundayız..

Bolluk
Bolluk Ve Refah

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın