Tezahür Yasası

Tezahür Yasaları

Yaşamınızdaki her şeyin tezahür etmesini siz sağladınız dikkat çekim dua yasası'nı ya da bu yazıda yer verdiğim diğer spiritüel yasalardan herhangi birini kullanarak onları kendinize çektiniz bunu çoğu zaman bilinçsizce yaptınız gönlümüzde yatan isteklerimizin sembolleriyle akan bir ilahi bilinç okyanusunda yaşıyoruz hayatınıza çekmek istediğiniz şeyler, oltanızı çekmenizi bekleyen güzel balıklar gibi cisimsizlik boyutunda yüzerler.

Her balığın kendine ait bir frekansı vardır ve kutsal dalga boyunda yayın yapar ilk göreviniz kendinize çekmek istediğiniz imgelemin titreşimsel frekansına uyumlanmaktır bunun anlamı, onu hayatınıza çekmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgilere erişmektir kutsal denizlerde yüzen balıklar yüksek frekanslı sesler çıkarır size yaklaşmaları için onlarınkiyle uyumlu sesler çıkarmanız gerekir.

Sürekli aklınızdan geçirdiğiniz düşünceler, duyabilmeye ihtiyaç duyduğunuz frekansa gerektiği gibi uyum sağlamanızı engeller sürekli düşünmek, etrafa sular sıçratarak balık tutmaya çabalamaya benzer. konuşan insanların, tekne motorlarının, kornaların sesi ve dünyanın gürültüleri, balığın mesajına uyumlanmanıza engel olur çamurlu suda yüzüyorsanız balığın size yaklaşması muhtemel değildir.

Yaklaşsa bile onu görmemeniz olasıdır zihninizi boşaltarak berrak sulara girin gerçekten ne tür bir balık tutmak istediğinizi bildiğinizden emin olun aksi takdirde bir köpekbalığı yakalayabilirsiniz netlik tezahürün anahtarıdır sakin ve net olup, frekansınızı her ne istiyorsanız onunla aynı seviyeye yükseltirseniz, istediğiniz şey size doğru çekilecektir.

Açık yürekli, eğlenceyi seven ve neşeli bir arkadaş edinmek istiyorsanız, kendinizdeki bu özelliklerinizi geliştirmeniz gerekir tezahür ettirme becerisi yüce bir güçtür ve bunu başarmak ancak herkesin iyiliğini gözetmekle mümkündür bu yüzden tezahür ettirmeye niyetlendiğiniz şey konusunda tamamen net olabilmek için atılması gereken ilk adım, meditasyon yapmak ve içinizdeki rehbere kulak vermektir.

Düşünceleriniz netlik kazanınca, istediğiniz şeyi gözünüzde canlandırın görüntüler beynimizin yaratıcılığı düzenleyen sağ lobuna ulaştıkları için, imgelemek temel koşullardan biridir istediğiniz şeyin size doğru yaklaştığına mutlak bir inanç duymalısınız asla şüphe etmeyin asla vazgeçmeyin hayalinize bağlı kalın yüksek boyutlu bir varlık olduğunuzda, net görüşünüz ve inancınızı kullanarak cisimsizlik boyutundan materyal dünyaya ekmek somunları ve balıklar getirebilirsiniz.

Aynı güce sahip birçok guru ve sihirbaz olduğunun farkındayım istedikleri balığa kanalize olup onun ellerine doğru yüzmesini sağlıyorlar beşinci boyuttaki bazı insanlar sadece düşünce güçleriyle bir şeyleri tezahür ettirebilirken, üç ya da dördüncü boyuttaki insanların bunu başarabilmek için harekete geçmesi gerekir.

Netlik kazanmakta zorlanıyorsanız, tam olarak ne istediğinizi kağıda dökün bir hayat arkadaşı istiyorsanız, onun sahip olmasını istediğiniz özelliklerin detaylı bir listesini yapın böylece beyninizin mantığı düzenleyen sol lobuna gerekli bilgiyi verebilirsiniz rahatlayıp bu insanı gözünüzde canlandırın.

Böylece beyninizin yaratıcılığı düzenleyen sağ lobu, sol lobuyla eşzamanlı çalışabilir ardından sizin de aynı özelliklere sahip olduğunuzdan emin olun açık görüşlü, cana yakın bir insanın hayatınıza girmesini istiyorsanız, açık görüşlü ve cana yakın olup olmadığınızı gözden geçirin bir otomobil istiyorsanız, tam olarak neye ihtiyaç duyduğunuzu yazın onu gözünüzde canlandırın sonra da Evren'e o otomobilin titreşimiyle uyumlu titreşimler gönderdiğinizden emin olun.

Zihninizde küçük bir araba canlandırıyorsanız, bir Rolls Royce'u kendinize çekmeye çabalamanız işe yaramaz tezahür ettirdiğiniz şeye sahip olmanızın yarattığı güzel duyguları hissedebilmelisiniz tezahür ettirmek istediğiniz şeyin yüksek niteliklerine odaklanıp onlara uyumlanın belirli bir işi yapmak sizi tatmin edecekse, bu tatmin duygusuna odaklanın.

İçinizdeki hisler size önerilen işle uyumlu bir hale gelinceye dek sizi tatmin edecek şeyler yapın. böylece isteğiniz gerçekleşir balığınızı tutmak için olta atmanın bir yöntemi de, bir kağıdın üzerine tam olarak ne istediğinizi çizmektir enerjinizin doğru olduğundan emin olun ve her rengin bir titreşimi olduğu için kullandığınız renklere dikkat edin.

Resminizin üzerine şimdi herkesin iyiliği için bu ya da daha iyi bir şey tezahür edecek yazın evren size orkinos sunmaya hazırken bir hamsi de istemiş olabilirsiniz istediğiniz balığı kendine çekecek yemi oltanıza taktıktan sonra, bir yürüyüşe çıkıp balığın yemi yutmasını bekleyin başka bir deyişle, arzunuzdan sıyrılın ardından geri dönüp oltayı sudan çekmek için her ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın Om yaratılışın sesidir sesin bir titreşimi vardır.

Bazı sesler yıkıcıdır. Bazıları da şifalıdır. Om arındıran, yatıştıran ve tezahür ettiren bir sestir spiritüel yükselişe geçtiğinizde hayalinizi gözünüzde canlandırırken bir yandan da om diyin bunu yapmanız hayalinizin tezahür etmesini hızlandıracaktır.

Bu ses farklı geleneklerde om, ohm ya da aum olarak çeşitlilik gösterir tezahür Yasası'nı harekete geçirmek için atılması gereken adımların sıralaması şöyledir

1... 
Sakin olun ve dinleyin.
2... Ne istediğiniz konusunda son derece net olun.
3. Rahatlayıp istediğiniz şeyin size ulaştığını imgeleyin.
4... Titreşiminizi tezahür etmesini istediğiniz şeyle uyumlu hale getirin.
5... Onun size doğru yola çıktığına yönelik mutlak bir inanç besleyin.
6... Hayalinizden vazgeçmeyin ve tezahür etmesi için om diyin.
7... Gerekli durumlarda harekete geçin.
Tezahür
Tezahür Yasası Makale
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın