Reenkarnasyon Nedir Yasaları Nelerdir

Reenkarnasyon Nedir 

Carne' kelimesi et anlamına gelir ruhunuzun fiziksel bir bedene girmesi enkarnasyondur reenkarnasyon ise fiziksel bedene bir kereden fazla geri dönmektir reenkarnasyon yasası'na göre, bir yaşamın sonunda çözülmemiş ya da tamamlanmamış meseleler varlığını sürdürüyorsa, ruhunuzun onları çözümlemek ya da tamamlamak üzere insan formunda geri dönme fırsatını kullanmasına müsaade edilir.

İş ortağınızı dolandırdıysanız, ruhunuz başka bir yaşamda ona yardımcı olup yaptığınızı telafi etmek için dünyaya geri dönmek isteyecektir bir erkek karısına zarar verdiyse ruhunun bu borcu ödeyebilmesi için ikisinin de ruhu beraberce dünyaya geri dönmek isteyecektir yeniden karı koca ebeveyn ve çocuğu ya da öğrenci ve öğretmeni hatta arkadaş olarak reenkarne olabilirler.

Bir ebeveyn öldüğünde çocukları öfkeli, kafa karışıklığı içerisinde ya da onu yanlış anlamışsa, reenkarnasyon yasası' na göre bu ruhlar birbirleriyle farklı ilişkiler kurmayı denemek üzere beraberce enkarne olmayı seçecektir sık sık ailelerin tamamı aynı dönemde dünyaya gelerek ilişkilerini düzeltmeye çabalarlar çatışma içerisindeki, savaş halindeki topluluklar aynı anda dünya'ya geri dönerek ruhlarının mücadele etmek yerine barış içinde yaşamayı öğrenmesi için çaba gösterirler.

Ruhumuzun geçmişi bir kenara bırakma arzusu yüzünden genellikle benzer koşullar altında dünyaya geliriz dünya'ya, bu materyal özgür seçim boyutuna geldikten sonra, Spiritüel Aleme özgü idealleri ve bakış açısını unutmak çok kolaydır aynı hataları yeniden yaparak reenkarnasyon döngüsüne hapsoluruz.

Yukarıda nasılsa, aşağıda da öyledir bir çocuk önce kreşe, sonra anaokuluna, ilkokula, ortaokula ve liseye gider büyüdükçe yüksekokula, ardından üniversiteye gider ve en sonunda mastır ya da doktora yapabilecek düzeye gelirler dünya derslerimizin deneyimler biçiminde bize sunulduğu bir öğrenim kurumudur teneffüsler, hafta sonları, sömestrler ya da tatiller ölüm olarak bilinir.

Ruhumuz tatil yaptıktan sonra yeniden ete bürünüp okula geri döner okula giden bir çocuk ve ebeveynlerinin her dönemin sonunda alınan karneyi incelemesi gibi, biz de öldükten sonra yaşamımızı gözden geçiririz rehberlerimizin, meleklerimizin ve karma efendileri olarak bilinen spiritüel akıl hocalarının yardımıyla, hangi dersleri geride bırakmamız ve hangilerini yeniden almamız gerektiğine karar veririz başarılı olduğumuzda ise, bir sonraki sömestrde ruhumuz yeni dersler almaya hak kazanır.

Ruhlarının Yolculuğu sırasında ilköğrenim tecrübelerini dünya' da geçiren dünya çocukları dünya'da verilen tüm derslere katılırlar her dine mensup olup, asker, çiftçi, tüccar, sanatçı oldukları ve öğrenmelerine yardımcı olabilecek herhangi bir alanda çalıştıkları yaşamları tecrübe ederler bu ruhlar derslerinde mükemmelliğe ulaşmak ve karma borçlarını geri ödemek için üst üste enkarne olurlar.

Öğrenci ve öğretmen, zengin ve fakir, erkek ve kadın, bencil ve fedakar, katil ve kurban, ihanet eden ve ihanete uğrayan olarak dünyaya gelip tüm kutupları tecrübe ederler karma efendileri tarafından tutulan akaşik kayıtlar yaşamlarımızın bilançosudur iyilikler ve kötülükler kazandığımız krediler ve aldığımız borçlardır gelecek yaşamlarımızda kredilerimize başvurabiliriz, fakat aynı zamanda borçlarımızı da ödememiz gerekir reenkarne olmayı istememizin birçok sebebi vardır.

Geçmişteki hatalarımızı düzeltmek, başka bir deyişle borçlarımızı ödemek için reenkarne oluruz. tecrübeler edinmek ve kendimizi güçlendirmek de amaçlarımız arasındadır ayrıca duygular, cinsellik ve dünya'da alabileceğimiz diğer dersler konusunda bilgi sahibi olmak da isteriz.

Başkalarına yardımcı olmak, öğretmenlik yapmak ışığa ya da bu gezegene hizmet etmek için de reenkarne olabiliriz zorlu koşulları yüzünden dünya evren'deki en önemli eğitim alanlarından biridir. başka hiçbir yerde ulaşılması mümkün olmayan gelişim fırsatları sunduğu için, ruhlar buraya kabul edilebilmek için isimlerini bir bekleme listesine yazdırırlar.

Burada öğrenilen her ders sevgiyle ilişkilidir dünya özgür seçim gezegenidir her düşünceniz, sözünüz ve eyleminiz sonunda hayatınızda tezahür eder düşünce yapınız ve duygularınız fiziksel bedeninizi şekillendirir ve daha fazla deneyim kazanmanıza olanak tanır dünya düzleminin derslerinde uzmanlaştıktan sonra, ruhunuz evrenlerdeki birçok yüksek ışık birliğinde görev alabilir.

Dünya kozmik açıdan timsahların yaşadığı bir bataklıkla eşdeğerdir sadece cesur ruhlar bu meydan okumaya dahil olmayı kabul ederler çamura bulanmadan buradan çıkmayı başarabilirseniz, bir kahramansınız demektir insanlar genellikle çamura saplanır, bu yüzden deneyimli ruhlar onlara yardımcı olmak üzere dünyaya gelirler.

Böylece onlar da kirlenerek Karma borçlarını ödemek için geri dönmek zorunda kalırlar günümüzde bir yenilik yaşanmaktadır dünya daha yüksek bir boyuta yükselmektedir bunun sonucunda bataklıktaki çamur kurumaya, tüm çöpler ve kirli çamaşırlar günışığının altında görülmek üzere yüzeye çıkmaya başlamıştır artık çöplerimize bakıp onları temizleme zamanımız gelmiştir.

Basitçe gözden geçirecek olursak ilk enkarnelerini sürdüren bebek ruhlar çok basit yaşamlar seçerler. basit bir toplumda ya da her ihtiyaçlarının karşılandığı ailelerde doğmayı seçebilirler dünya'nın atmosferiyle temas edebilmek için sadece birkaç saat, gün ya da hafta boyunca hayatta kalabilirler. çocuk ruhlar açık talimatlara ve sınırlara ihtiyaç duyarlar.

Köktendinci inanışlara bağlı kalabilir, boşanmaya ya da güvenli yapıların dağılmasıyla sonuçlanan diğer olaylara karşıt bir yaklaşım benimseyebilirler katı kontrolcülükleri, dogmatik felsefelere bağlılıkları ve misyonerlik hevesleri yüzünden ağır karmalar yaratırlar ergen ruhlar dünyaya açılır, bazen de kargaşa yaratırlar ayrıca enerjilerini sıklıkla kötüye kullandıkları için ağır karma borçları oluşturmaya meyillilerdir yine de bazı girişimlerde bulunarak yeni şeylere başlayacak şevke ve yaşam gücüne sahiplerdir. Eski işleyişlere meydan okurlar.

Orta yaşlı ruhlar bilgeleşerek, önceki enkarnasyonlarında aldıkları borçları ödemeye başlarlar bu yüzden genellikle zorlu yaşamlar sürerler yaşlı ruhlar bilge ve barışçıldır ancak genellikle maddiyattan o kadar soyutlanmış olurlar ki, dünyada fazla etki yaratmamaya meyillilerdir. Var olan her şeyin nihayetinde spiritüel bir işleyişi vardır. İnsanlar yaşamları boyunca yaptıkları hataları düzeltmek için geri dönmeleri gerektiğini bilselerdi, spiritüel yasalara uymaya özen gösterirlerdi.

Başka birinin yaptığı şeyleri ya da Enkarnasyonu süresince aldığı derslerin üstesinden nasıl geldiğini yargılamak bize düşmez sadece her ruhun yaşamlar boyu sürecek bir yolculuğa çıktığını ve bu yolculuk süresince öğrenim gördüğünü aklımızda bulundurmamız gerekir ancak genç bir ruh insanlara, hayvanlara ya da gezegene zarar verir.

Ne yaptığının farkında olmayan genç ruhlara şefkatle yaklaşın eninde sonunda başkalarına verdikleri zararın bedelini ödemek zorunda kalacaklardır evrimleşmiş bir ruhun görevi onların sorumluluğunu üzerine almadan ya da onları küçük görmeden genç ruhlara yardımcı olmaktır başkalarına yardım etmenin en güzel yolu, başka bir yaşam biçiminin var olabileceği konusunda bir örnek teşkil etmektir.

Reenkarnasyon Kelimesi nin tam anlamı 'yeniden ete bürünmek'tir ancak günümüzde meydana gelen bilinç değişimine yardımcı olmak üzere birçok yıldız çocuk enkarne olmaktadır yıldız çocuklar fiziksel bedenlere sahip olmadıkları farklı gezegenlerden, bazen de farklı evrenlerden gelirler bulunduğumuz çağda Plaiedes'ten, Satürn'den, Mars'tan, Jüpiter'den Venüs'ten, Andromeda'dan ve diğer gezegenlerden gelen birçok Ruh Dünya' da yaşamaktadır.

Bazıları daha da uzak evrenlerden gelmektedir yıldız çocuklar diğer insanlara yardımcı olmak için dünya' ya gelen evrimleşmiş ruhlardır hayata farklı bir bakış açısıyla yaklaşırlar onlar da bu gezegene tecrübe kazanmak için gelmiştir ve genellikle dünyanın ikililiği karşısında lekelenerek karma borçları edinirler borçlarını ödemek için tekrardan gelmek isterler.

Daha az Enkarne olmaları sebebiyle borç biriktirme fırsatları çok fazla olmamıştır ve genellikle daha az karma borçları bulunur yıldız çocuklar sık sık başkalarından farklı olduklarını ve bu gezegene ait olmadıklarını hissederler dünya'daki deneyiminizin tuhaf ve zorlu olduğunu düşünüyor, insanoğlunun çılgınlığına ve şapşallığına anlam veremiyor, yaşamın maddi değil

Spiritüel bir meydan okuma olduğuna inanıyor ve başkalarına yardımcı olma arzusu duyuyorsanız, bir yıldız çocuğu olduğunuz neredeyse kesindir yıldız çocuklar ve dünya çocukları, günümüzde ortaya çıkan, yükselişe ulaşmalarını sağlayacak fırsatları değerlendirmeye karar vermişlerdir.

Yükselmek, spiritüel titreşiminizi reenkarnasyona ihtiyaç duymayacağınız bir seviyeye yükseltmektir. bunu başarabilmek için karma borçlarınızı ödemeniz dünyada aldığınız derslerde uzmanlaşmanız kalbinizi ve zihninizi açık tutmanız gerekir yeniden doğum döngüsünü geride bıraktıktan sonra evrenin daha yüksek boyutlarında ilerleyerek ışık içinde evrimleşmeye devam edersiniz.

Reenkarnasyon
Reenkarnasyon Nedir Yasaları Nelerdir
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın