Karma Yasası

Karma Yasaları

Dışarıya gönderdiğiniz bu enerjiler de bir şekilde size geri dönecektir geri dönüş biçimi bir köpek ısırığı, sağlığınızda bozulma, bir kaza ya da sizden nefret eden bir insan olabilir karma yasasının ilkesi ne verirseniz onu alacağınızı garanti eder kötü düşünceler ve eylemler size geri döner nezaket düşüncelilik, sevgi, neşe ve cömertlik için de aynı şey geçerlidir.

Bu nitelikler onları Evren'e gönderdiğiniz ölçüde, herhangi bir zamanda yaşamınıza girecektir gönderdiğinizden başka bir yönden kaynaklanması da mümkündür karma kayıt altına alınır ve dengelenir sevgi dolu düşünceler, duygular, sözcükler ve eylemler kredilerdir olumsuz davranışlar ise borçlardır evren en az beklediğimiz anda bunları karşımıza çıkarır.

Karmadan haberi olmayan insanlar iyi ya da kötü olan bu durumları kader ya da şans olarak adlandırır. ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kullanmak üzere karma bankasında krediniz olmasına özen göstermek duyarlı bir davranıştır herkesin iyiliğini gözeterek düşünülj konuşur ve eyleme geçerseniz şanslı' bir insan olursunuz ailenizi karmanız belirler siz doğmadan önce ruhunuz bir aile seçer.

Geçimsiz bir aileye dahil olmanız, geçmiş yaşamlarınızdan birinde hissettiğiniz duyguların ya da yaşadığınız durumların sonucu olabilir sorunları çözmek konusunda bir şans daha istediğiniz için bu yaşamınızda o ailede doğmayı seçmişsinizdir aileniz ruhunuzun öğrenmeye ihtiyaç duyduğu dersleri almasını sağlar ailenizin üyeleriyle aranızda yakın, sıcak, sevgi dolu bir ilişki olması, kesinlikle başka bir yaşamda onlarla aranızda bir sevgi bağı olduğunun habercisidir.

Bu yaşamda sizi desteklemeleri ve sağlam bir sevgi kaynağı işlevi görmeleri için onları seçmişsinizdir. aile üyelerimizle iletişim kurarız, çünkü dünyaya gelmeden önce ruhumuz bu yaşamımızda birbirimizle iletişim kurmayı öğrenmeye ihtiyaç duyduğumuza karar vermiştir akrabalarımızın büyümemiz ve karmamızı dönüştürmemiz için bize sunduğu fırsatları kabullenmeyi genellikle reddederiz.

Onun yerine eski kan davalarını, kopukluk hislerini ve rahatsızlıkları sürdürmeyi tercih ederiz. insanların sık sık arkadaşlarımızı seçebiliriz, fakat ailelerimizi asla dediklerini duyuyorum aslında biz arkadaşlarımızı karakterimize göre seçerken, ailelerimizi yüksek benliğimiz seçer

Başkalarını sevip onlara destek olarak karmik ilişkilerin şifa bulmasını sağlarız güzel karmalarını evliliklerine taşıyan insanlarla vakit geçirmek keyiflidir biriyle aranızda sorun varsa, onun iyiliğini dileyin bunu yapmanız karmanın şifa bulmasını sağlayacaktır bu yaşama beraberinizde getirdiğiniz düşünce yapıları da karmanızdır yeterince iyi olmadığınıza yönelik bir düşünce yapınız varsa, bu inanç kaçınılmaz olarak size kendinizi yetersiz hissettiren durumları ve insanları hayatınıza çekecektir.

Öğrenmeniz gereken dersi öğreninceye dek karmanın yükünü sırtınızda taşırsınız cehalet bu yükün altında ezilmenize neden olur farkındalığınıza ve sevginize başvurarak kendinizi hemen özgür bırakın. olumlu inanışlar iyi karmayı da beraberinde getirir olumlu inançlar iyi karmanın hayatınıza girmesini sağlar. Böylece muhteşem şeyler gerçekleşir.

Düşünce yapınızın sorumluluğu size aittir, bu yüzden size yardımcı olmayan inanışları değiştirin bunu sadece siz yapabilirsiniz inançlarınız sizi mutlu etmiyorsa onları şimdi değiştirin  sağlığınız karmanızın eseridir enkarne olmadan önce ailenizi, hayatınızda karşılaşacağınız zorlukları ve misyonunuzu seçersiniz bedeninizi ve genetik yapınızı da kendiniz belirlersiniz.

Ruhunuzun gelişimi için hastalığa meyilli genetik yapıya sahip bir aile seçtiyseniz, bu durumun karşınıza çıkaracağı zorluklar sizin karmanız haline gelir son derece sağlıklı, güçlü ve zinde bir bedene sahip olmanızı sağlayacak bir aile de seçmiş olabilirsiniz o zaman karmanız budur her an kapılmayı seçtiğiniz düşünceler ve duygular canlılığınızı ve sağlığınızı etkiler.

Bu da karmanın etkisidir fidanlarınıza iyi bakarsanız, daha güzel bitkiler yetiştirebilirsiniz yaşamlarımız boyunca gerçekleşen her şeyin eksiksiz bir spiritüel işleyişi vardır biri evler soyarak arabalar çalarak ya da Tanrı'nın yarattıklarına herhangi bir şekilde zarar vererek büyük karma borçları biriktiriyorsa, toplumun bu kişiyi kısıtlaması merhametli ve sağduyulu bir yaklaşım olacaktır.

Böylece sonraki yaşamlarını daha da zorlaştıracak borçlar biriktirmeye devam edemezler karmanızın bilançosu akaşik kayıtlar olarak bilinir inanılmaz ölçüde evrimleşmiş varlıklar olan karma efendileri, büyük evrensel bilgisayarda depolanan tüm akaşik kayıtlardan sorumludur enkarne olma fırsatı size sunulduğunda, ebeveyn seçimi ve yaşamınız boyunca neleri öğrenmek ya da başarmak istediği de dahil olmak üzere, ruhunuzun birçok önemli kararı vermesine yardımcı olurlar.

Karma yaşamdan yaşama aktarılır bir sonraki yaşamımıza dek eylemlerimizin sonuçlarıyla karşılaşmamamız olasıdır bu yüzden bir eylem ve onun sonucu arasında genellikle belirgin ve gözle görülür bir bağlantı bulunmaz bu durum birçok insanın etki ve tepki yasası'nı unutmasına yol açmıştır. titreşimimiz ne kadar yüksekse, karma o kadar çabuk geri dönüş yapar.

Hiçbir şeyin yanınıza kar kalmadığını hissediyorsanız, karma size hemen geri dönüş yapıyor demektir. bu durum Evren'e gönderdiğiniz her şeyin hemen size geri döndüğü anlamına gelir karına bilançonuzun zamana ayak uydurması, evrimin yüksek seviyelerine ulaştığınızın göstergesidir ruhunuz artık borç biriktirmenize müsaade etmemektedir.

Tanrı artık dünya üzerindeki karma işleyişinin sona erme zamanının geldiğine karar vermiştir meditasyon yaparak akaşik kaydınıza, yaşamlar boyu biriktirdiğiniz borçların ve kredilerin bilançosuna erişebilirsiniz şimdi hayatta olduğumuz için inanılmaz bir ayrıcalığa sahibiz, çünkü bizi karma borçlarımızdan özgürleştirecek ilahi bağışlanmadan faydalanabiliriz.

Dünya'daki ruhlar böyle bir ayrıcalığa ilk defa bu dönemde sahip olmuştur bir durumun ya da ilişkinin şifa bulması için elinizden geleni yaptıktan sonra, karmanızın yükünü serbest bırakmak için meditasyon esnasında kaynak'tan ve karma efendilerinden ilahi bağışlanma isteyebilirsiniz sağlam bir geleceğin keyfini çıkarmak istiyorsanız spiritüel borçlarınızı ödeyin ve evren bankasında kredi biriktirin ne ekerseniz onu biçeceğinizi unutmayın.
Karma
Karma Yasası 

1 Yorumlar

  1. Merhaba, borç konsolidasyon kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. mi arıyorsunuz? Ben özel bir borç verenim, şirketlere ve bireylere% 2'lik düşük ve makul faiz oranlarıyla kredi veriyorum. E-posta adresi: christywalton355@gmail.com

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın