Netlik Yasası

Netlik Yasaları

Ne istediğiniz konusunda tamamen net olduğunuzda, herkes mesajınızı doğru bir biçimde algılar ve ona göre davranır netlikten yoksun olmak psişik enerjinizi bağlayarak sizi kafa karışıklığı içinde bırakır. netlik sizi özgürleştirerek yolunuzda ilerlemenize olanak verir ve önünüzde yeni kapılar açılmasını sağlar köşeye sıkıştığınızda net kararlar vermek sizi özgürleştirir.

Endişelendiğimizde, tüm olası sonuçları durmadan aklımızdan geçirerek kendimizi yorduğumuzda, karanlıkta kalmışız demektir. Bir şey yapmaya hazır olduğunuzda başınızın üzerinde bir ışık yandığını hayal edin. Bir iş kurmayı düşünüyor, bir yandan da hala bazı olanakları araştırıyorsanız, bu ışık sönüktür fakat bunu yapmaya karar verdiğiniz anda "Böyle bir iş kurmaya karar verdim;' dersiniz.

Ardından başınızın üzerindeki ışık yanmaya başlar. Net bir karar verdiğiniz anda başınızın üzerinde bir ışık yanar. Evren'deki Yüce Güçler bu ışığı görerek hayalinizi gerçekleştirmeniz için sizi desteklemeye başlarlar. Yoğun bir sisin içinde ilerliyorsanız kısa süre içinde yolunuzdan sapabilir ve büyük bir hızla tamamen kaybolabilirsiniz. İnsanlara, durumlara ya da kendi kişisel kaygılarınıza bağlı olarak çemberler çizebilir, hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda hiçbir fikre sahip olmayabilirsiniz.

Netlik Yasası'nı harekete geçirmenin iki yöntemi vardır. Yolunuzdan sapmış, kaybolmuş, hayal kırıklığına kapılmış bir haldeyseniz, yoğun sis yüzünden hangi yöne doğru gitmeniz gerektiğini göremiyorsanız, güneş bu sisin dağılmasını ve nerede olduğunuzu görmenizi sağlayana dek sabırla bekleyin. Bunu yaparsanız, gitmeniz gereken yönü net olarak görebilirsiniz.

Diğer taraftan, uzun süredir çemberler çizerek yürüdüğünüz için etrafı sürekli sisle çevrili bir vadiye vardıysanız, herhangi bir yöne doğru ilerlemek üzere bir karar alın. Ne kadar korkutucu ya da zor olursa olsun, bir karar almanız gerekir, fakat manzara netleşinceye dek yolunuzda büyük bir dikkatle ilerleyin. İngilizce 'karar' anlamına gelen 'decision' kelimesi Latince 'kopmak' anlamına gelen decedere kelimesinden türemiştir.

Verdiğiniz karar tüm diğer olasılıklardan kopmanıza sebep olur bunun ardından seçtiğiniz rotaya odaklanmanız gerekir. Spiritüel yolculuğunuzda ilerlemenizin en hızlı yolu net kararlar alıp onları uygulamaktır netlik geleceğin kapılarının önünüzde aralanmasını sağlar doğruluk, dürüstlük, içtenlik ve tutarlılık, netliğin özellikleridir.

Diğer insanlar bu özelliklerin varlığını sezip, size güvendikleri için güzel tutumlar sergilerler. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız konusunda Evren'e net mesajlar gönderin. Anlaşılmaz sözler geveler ya da ne istediğinizi bilmezseniz, gökyüzündeki büyük mağazaya karmaşık mesajlar gönderir, sipariş etmediğinizi düşündüğünüz bazı şaşırtıcı şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Net düşünceler ve niyetler evren'den istediğiniz şeyleri hayatınıza çekmenizi sağlar asla unutmayın siz bir üstatsınız ihtiyaç duyduğunuz şeyleri sipariş etmek ve siparişin size ulaşacağını ummak hakkınızdır
Netlik Yasası
Netlik Yasası Müzik Dünyası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın