Maddi Başarıya Ulaşmanın Yolu

Maddi Başarıya Ulaşmak

Materyal bakış açısıyla, başarı arzu edilen sonuca ulaşmaktır sonuç kötü de olsa iyi de olsa, evrensel enerjinin özgür iradenizi desteklemesini aynı yasalar sağlar maddi başarıya ulaşmanın en kolay yolu dikkat yasası'nı kullanmaktır ne istediğinizi netleştirin, yeterince özgüven ve kararlılığa sahip olun, sonra da hayalinizi gerçekleştirmek için sebatla çalışın sürekli ona odaklanın.

Hedefinize ulaşmak için bu yasayı kullanıyorsanız, aklınızdan tek bir olumsuz düşünce bile geçirmemeniz gerekir daha da önemlisi, tek bir olumsuz imge bile ona ulaşmanızı engelleyebilir. inançlarınız çevrenize titreşim yayan bir enerji yaratır kendinize inandığınızda başarıya ulaşırsınız. inançlarınızı gözden geçirip, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmayanları dikkatle eleyin.

Başarı Yasası 

Sevgi konusunda başarılı olmak için sevgi hakkındaki inançlarınızı gözden geçirin başarılı olmanızı sağlayacak inançlar şunlardır sevgiye layık bir insanım, diğer insanlara güveniyorum, başkalarının yaklaşımlarına sevgiyle karşılık veriyorum, onlara kalbimi açıyor, sahip olduklarımı cömertçe paylaşıyorum, rahatlıyorum ve sevgiye layık olduğuma inanıyorum

İş hayatında başarılı olmanızı sağlayacak inançlar da şunlar insanlara güvenebiliyorum başarılı olmayı, güzel şeylere sahip olmayı hak ediyorum ve her şeyin üstesinden gelebilirim spiritüel bakış açısıyla, başarı kendimize inanmak, elimizden geleni yapmak ve herkes için en iyi sonucu elde etmektir.

Enerjinizi doğru yöne kanalize ettiğinizde başarıya ulaşırsınız kişisel ya da kolektif titreşimimiz dilediğimiz sonuçla uyumlu olduğunda başarıya ulaşırız uyumlu davrandığınızda, insanlar dürüst olduğunuzu auranızdan sezerek size güven duyarlar inandığınız şeyleri açıkça söyleyip 'sözünüzün eri' olursanız, olumlu davrandığınız sürece başarıya ulaşmanız kaçınılmazdır.

Düşüncelerinizi beyninizin sol lobunda, imgeleri ise sağ lobunda depolarsınız imgeler düşüncelerden daha güçlüdür başarıya ulaşacağınızı düşünmenize rağmen zihninizde sürekli başarısızlık imgeleri canlanıyorsa, başarısızlığa uğrarsınız dahası, zihninizdeki düşünceler ve imgeler birbirine zıtsa, iki önemli özelliğiniz çatışma içerisinde demektir.

Bu durum bunalıma, bitkinliğe ve kafa karışıklığına yol açar sol ve sağ beyniniz birbiriyle uyum içindeyse, başarılı olacağınızı düşünüp başarılı olduğunuzu imgeliyorsanız, başarıya ulaşmanız kaçınılmazdır hiç çaba göstermediğiniz halde başarıya ulaşırsanız, bu karmanızın eserdir geçmiş bir yaşamınızda yaptığınız iyiliğin ödülünü şimdi topluyorsunuzdur.

Karma sizin uygun bir zihniyetle, doğru yerde, doğru zamanda olmanızı sağlamıştır ruhunuzun yaşamlar boyu süren yolculuğu sırasında yatırımda bulunduğu enerjinin kaçınılmaz sonucudur banka soymak gibi şeyler yaparak kötülüğe hizmet ediyor ve olumsuz bir durumu imgeliyor olsanız da, ışık için çalışıp herkesin iyiliğini gözeterek insanlara yardımcı oluyorsanız da başarıya ulaşırsınız.

Aradaki fark şudur kötülük yaparken başarıya ulaşmak, bir yerde, bir yaşamda kaçınılmaz olarak ödenmesi gereken borçlar yaratır bu yüzden sonradan kötü şans peşinizi bırakmıyormuş gibi hissedersiniz iyilik yaparken başarıya ulaşmak, ruhunuzun yükselişe doğru yaptığı yolculuğunu hızlandırır talih yüzünüze gülmüştür iyi şans ve şanslı durumlar iyi karmanın sonuçlarıdır.

Başarıya ulaşmak için akış yasası'nı da takip etmeniz gerekir paslı tekerlek dönmez aracın ilerleyebilmesi için önce pasın temizlenmesi gerekir başarı yasası'nı harekete geçirmek ve talihin yüzünüze gülmesini sağlamak istiyorsanız, eski yaşanmışlıkları geride bırakarak olumlu bir tavırla bulunmak istediğiniz noktaya odaklanın.

Başarıya ulaşmak için, fiziksel, zihinsel ve duygusal kirlilikleri temizleyin nereye gittiğinizi bilmiyorsanız başarılı olamazsınız denizi aşıp başka bir kıtaya ulaşmak istiyorsanız, yola çıkmadan önce bazı hazırlıklar yaparsınız varış noktanızın neresi olacağına karar verir, örneğin

Marsilya ya da Calais arasında bir seçim yaparsınız varış noktanızı değiştirmeniz her zaman mümkündür rüzgarı ve akıntıları inceler, onları da hesaba katarsınız teknenize gerekli erzakları yüklersiniz yola koyulmaya karar verdiğinizde motoru çalıştırırsınız birçok kişi tüm vakitlerini yolculuğu planlamaya harcamalarına rağmen asla yola koyulmadıkları için başarıya ulaşamazlar.

Son olarak çapanızı toplar, yani eski yaşanmışlıklarla bağlantınızı koparıp farklı bir geleceğe doğru ilerleme riskini göze alırsınız spiritüel bakış açısına göre, başarı sizde yarattığı memnuniyet ve tatmin duygusuyla ölçülür.

Milyonlar kazanmanıza rağmen büyük bir stres altındaysanız, spiritüel yönden başarılı kabul edilemezsiniz piramidin zirvesine tırmanmış, fakat bu arada başkalarına zarar vermişseniz başarılı olduğunuz söylenemez dürüstçe kazanılmamış zaferler için de aynı şey geçerlidir hedefinize işbirliği yaparak ve başkalarına yardımcı olarak ulaştıysanız, başarılı olmuşsunuz demektir
Başarıya Ulaşmak
Maddi Başarıya Ulaşmanın Yolu
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın