İcsel Rehberinizle Bulusma

İcsel Rehberinizle Buluşmak

Her birimiz aslında, sonsuza dek ihtiyaç duyacağımız tüm bilgelik ve bilgiyi içimizde taşıyoruz. sezgisel zihin vasıtasıyla bu kaynağı kullanabiliriz çünkü o evrensel zekâ ile aramızdaki bağı oluşturmaktadır bununla birlikte, yüksek bilgeliğimizle bağlantı kurmayı genelde zor buluruz.

Bunu başarmanın en iyi yollarından biri içsel rehberimizle karşılaşmak ve onu tanımaktır içsel rehber danışman, ruhsal rehber, hayali arkadaş ya da üstat gibi birçok değişik isimle bilinir o size birçok değişik biçimde gelebilen, ama genellikle akıllı ve sevgi dolu bir arkadaş olarak konuşup ilişki kurabileceğiniz bir kişi ya da varlık şeklinde gelen, sizin yüksek bir parçanızdır.

İcsel Rehber

Aşağıda öz rehberinizle karşılaşmanıza yardımcı olacak bir alıştırma sunuyorum dilerseniz siz meditasyon yaparken bir arkadaşınız da size aşağıdaki direktifleri okuyabilir olmazsa önce aşağıdaki alıştırmayı baştan sona okuyup, sonra gözlerinizi kapayarak uygulamaya geçebilirsiniz.

Gözlerinizi kapayın ve derin bir biçimde gevşeyin içsel sığınağınıza gidin ve orada birkaç dakika süreyle rahatlamaya, uyum sağlamaya çalışın şimdi sığınağınızın içinde, ileriye doğru uzanan bir yolun üzerinde durduğunuzu hayal edin.

Yolda yürümeye başlıyorsunuz ve aynı anda uzaktan duru, parlak bir ışık saçan bir varlığın size doğru gelmekte olduğunu görüyorsunuz birbirinize yaklaşırken, o varlığın bir erkek mi kadın mı olduğunu, neye benzediğini, kaç yaşında olduğunu ve nasıl giyindiğini görmeye başlıyorsunuz.

Varlık yaklaştıkça onun yüzü ve dış görünümüyle ilgili daha fazla ayrıntı görüyormunuz bu varlığı selâmlayıp ismini sorun algıladığınız ilk ismi kabul edin ve bu konuda daha fazla düşünmeyin şimdi rehberinize sığınağınızı gezdirin ve onu birlikte araştırıp keşfedin.

Rehberinizle Bulusma

Rehberiniz daha önce hiç görmediğiniz bazı şeyleri gösterebilir ya da sadece birlikte olmanın hazzını yaşayabilirsin iz rehberinize o anda size söylemek istediği bir şey ya da vermek istediği bir öğüt olup olmadığını sorun dilerseniz bazı özel sorular sorabilirsiniz.

Hemen yanıt alabilirsiniz ama öyle olmazsa düş kırıklığına uğramayın, yanıt size daha sonra herhangi bir biçimde gelecektir birlikte olma duygusunu şimdilik tam anlamıyla yaşadığınızda, rehberinize teşekkür edip takdirlerinizi ifade edin ve kendisiyle sığınağınızda yine buluşmak istediğinizi söyleyin.

Gözlerinizi açın ve dış dünyaya geri dönün insanlar rehberleriyle karşılaşma konusunda birçok farklı tipte deneyini yaşarlar bu yüzden bir genelleme yapmak zordur temel olarak, eğer yaşadığınız deneyim sizi hoşnut etmişse, o zaman iyidir

Öyle değilse, yaratıcı olun ve onu değiştirmek için yapmanız gereken ne varsa yapın eğer rehberinizi açık ve kesin bir biçimde algılayamazsa kaygılanmayın bazen o parlak bir ışık biçiminde ya da bulanık, belirsiz bir görünümde kalır önemli olan onun gücünü, varlığını ve sevgisini hissetmenizdir

Eğer rehberiniz size tanıdığınız bir kişinin biçiminde gelirse, kendinizi bu konuda özellikle iyi hissetmemeniz dışında bu da iyidir eğer rahatsızlık duyarsanız, alıştırmayı yineleyin ve rehberinizden, onunla rahatça ve hoşlanarak ilişki kurabileceğiniz bir biçimde gelmesini rica edin.

Eğer rehberiniz eksantrik ya da alışılagelmişin dışında görünüyorsa şaşırmayın bize göründükleri biçim aslında yine kendi sınırsız yaratıcılıktaki zihnimizden kaynaklanmaktadır örneğin, rehberiniz alışılmamış ve şaşırtıcı bir mizah duygusuna ya da egzotik bir isme ve teatral bir yeteneğe, gösterişli bir üsluba sahip olabilir.

Bazen hiç konuşmaz ama doğrudan izlenimler ya da sezgisel bilgi hissettirme şeklinde bir iletişim kurarlar ayrıca rehberiniz zaman zaman biçim, hatta isim bile değiştirebilir ya da yıllarca aynı görünümde bir rehbere sahip olabilirsiniz.

Aynı anda birden fazla rehberiniz de olabilir rehberiniz, rehberliğe, bilgeliğe, bilgiye, desteğe, yaratıcı ilhama, sevgiye ya da arkadaşlığa gereksinim duyduğunuz her an çağırmanız için orada beklemektedir. rehberiyle ilişki kurmuş birçok kişi her gün meditasyon saatlerinde onunla buluşur.

İcsel Rehber
İcsel Rehberinizle Bulusma 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın