Bir Sıgınak Yaratmak

Sığınak Yaratma

Yaratıcı imgelemeyi kullanmaya başladığınızda yapmanız gereken ilk şeylerden biri içinizde, istediğiniz zaman gidebileceğiniz bir sığınak yaratmaktır sığınağınız ideal gevşeme, huzur, güven, korkusuzluk yeridir ve onu tam istediğiniz gibi yaratabilirsiniz.

Rahat bir pozisyonda gözlerinizi kapayın ve gevşeyin kendinizi güzel bir doğal çevrede hayal edin bu bir çayır, bir dağın tepesi, orman, deniz kıyısı... size çekici ve hoş gelen herhangi bir yer olabilir bu yer okyanusun altında ya da başka bir gezegende bile olabilir.

Nerede olursa olsun, bu size rahatlık, hoşnutluk ve huzur veren bir yer olmalıdır görsel ayrıntılara, seslere ve kokulara, bu yerle ilgili kapıldığınız her türlü his ve izlenime dikkat ederek çevrenizi araştırın şimdi burayı sizin için daha sevimli, rahat, yani kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebileceğiniz bir yere dönüştürmek için gereken her şeyi yapın.

Orada bir çeşit ev ya da barınak inşa etmek ya da tüm bölgeyi altından bir koruma ve güvenlik ışığıyla kuşatmak, sizi rahat ettirecek ve zevk alacağınız şeyleri yaratmak ve düzenlemek veya burayı özel yeriniz olarak resmen tanımak için bir ritüel yapmak isteyebilirsiniz.

Şu andan itibaren bu sizin, her zaman sadece gözlerinizi kapayıp orada olmayı arzulayarak dönebileceğiniz özel, içsel sığınağınız olacaktır her zaman orada olmayı şifa verici ve rahatlatıcı bulacaksınız bu ayrıca, sizin için özellikle güç verici bir yerdir ve yaratıcı imgeleme yaptığınız her sefer oraya gitmeyi isteyebilirsiniz.

Sığınağınızın zaman zaman kendiliğinden değiştiğini ya da orada değişiklikler ve eklentiler yapmak istediğinizi görebilirsiniz sığınağınızda cok yaratıcı davranabilir, gönlünüzce eğlenebilirsiniz ancak huzur, sükunet ve mutlak bir güven duygusu gibi asil özellikleri daima akılda tutmalısınız
Sığınak
Bir Sıgınak Yaratmak Müzik Dünyası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın