Enerji Merkezlerini Acma

Enerji Merkezlerini Açmak

Bu bedeni iyileştirmek, temizlemek ve enerji akışını sağlamak için yapılan bir meditasyondur bu meditasyonu sabah kalkar kalkmaz ya da herhangi bir meditasyon seansının başında veya rahatlayıp tazelenmek istediğiniz her seferinde yapabilirsiniz

Sırt. ustu yere uzanın; kollarınız iki yanda uzanabilir ya da ellerinizi karnınızın üzerinde kavuşturabilirsiniz gözlerinizi kapayın, gevşeyin ve hafif, derin ve ağır ağır soluk alıp verin altın ışıktan oluşan parlak bir kürenin (alanın) başınızın üstünü çevrelediğini imgeleyin.

Dikkatinizi ışık küresi üzerinde tutup onun başınızın üstünden çevreye yayıldığını hissederek derin ve ağır bir biçimde beş kez soluk alıp verin şimdi, dikkatinizi tepenizden boğazınıza indirin bu kez altın bir ışık küresinin boğaz bölgenizden dışarı yayıldığını imgeleyin.

Dikkatinizi bu ışık üzerinde tutarak ağır ağır beş kez soluk alıp verin sonra, dikkatinizi boğazınızdan göğsünüzün ortasına indirin bir kez daha, göğsünüzün ortasından altından bir ışığın yayıldığını hayal edin enerjinin daha çok yayıldığını hissederek yine beş kez derin soluk alıp verin.

Ardından, dikkatinizi güneş sinir ağınıza karın boşluğuna indirin tüm orta bölgenizde altın ışık küresini imgeleyin ona doğru beş kez ağır ağır soluk alıp verin şimdi ise ışığın pelvis (leğen kemiği) bölgenizin içinde ve çevresinde parıldadığını hayal edin.

Yine ışık enerjisinin yayıldığını ve genişlediğini hissederek beş kez derin soluk alıp verin en sonunda ışık küresinin ayaklarınızın çevresinde parladığını imgeleyin ve beş kez daha ona doğru soluk alıp verin şimdi altı ışık küresinin de aynı anda parladığını, öyle ki bedeninizin enerji yayan bir mücevher şeridi haline dönüştüğünü hayal edin.

Derin bir biçimde soluk alıp verin soluk verirken yukarıdan aşağıya, tepenizden topuğunuza dek bedeninizin sol dış yanından enerji, aktığını imgeleyin soluk alırken ise aynı enerjinin bu kez bedeninizin sağ dış yanı boyunca yukarı, tepenize doğru çıktığını hayal edin.

Bu enerjiyi bu şekilde bedeninizin çevresinde üç kez dolaştırın sonra yavaşça soluk verirken enerjinin tepenizden bedeninizin ön tarafı boyunca akıp ayağınıza ulaştığını imgeleyin soluk alırken ise aynı enerjinin bedeninizin arka tarafı boyunca yukarı çıkıp tepenize ulaştığını hissedin.

Akışı bu yönde üç kez dolaştırın şimdi enerjinin ayaklarınızda toplandığını hayal edin sonra bu enerjinin bedeninizin ortasından geçerek ayaklarınızdan tepenize doğru yavaşça çıktığını, başınızın üstünden ışıktan bir fıskiye gibi çevreye yayıldığını sonra

Bedeninizin dışından tekrar ayağınıza doğru aktığını imgeleyin bunu birkaç kez ya da istediğiniz kadar tekrarlayın bu meditasyonu bitirdiğiniz zaman derin bir biçimde gevşeyip rahatlamış, ama o ölçüde de enerji, canlılık ve neşe dolmuş olacaksınız.
Enerji Merkezleri
Enerji Merkezlerini Açmak
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın