İnancınızı Güçlendirmenin Yolları

İnancı Güçlendirmenin Yolları 

Şimdi kendi kendine telkin prensibinin, arzuyu fiziksel ya da parasal eşdeğerine dönüştürmede ne denli önemli olduğunu daha iyi anlamanızı sağlayacak bir tanım verelim
İnanç, kendi kendine telkin prensibiyle bilinçaltına sürekli olumlu sözler vererek ya da talimatları tekrarlayarak yaratılan zihinsel bir durumdur.

Amaç, doğal olarak, soyut düşünce dalgalarını fiziksel karşılığına, yani paraya dönüştürme yeteneğini kazanmaktır bir sonraki kendi kendine telkin bölümünde yer alan talimatları izleyerek bilinçaltınızı istediğiniz şeyi alacağınıza inanmaya ikna edebilirsiniz.

Bilinçaltınız bunu işleyerek size inanç ve arzu ettiğiniz şeyi elde etmeniz için kesin planlar olarak geri gönderecektir inanç, on üç prensibi iyice öğrendikten sonra isteyerek oluşturabileceğiniz zihinsel bir durumdur, çünkü bu prensiplerin uygulanması ve kullanımıyla iradeye bağlı olarak geliştirilebilir.

İnanç duygusunun isteğe bağlı olarak geliştirilmesinin bilinen tek yöntemi, olumlu talimatların bilinçaltına sürekli tekrarlanarak verilmesidir belki, insanın neden suç işlediğine ilişkin şu açıklama konuya biraz daha açıklık getirebilir.

Ünlü bir suç bilim uzmanı insanlar suçla ilk karşılaştıklarında ondan tiksinirler eğer bir süre daha suçla ilişkileri olursa ona alışırlar ve tahammül ederler eğer yeterince uzun süre suçla ilişkileri olursa, sonunda onu benimser ve etkisi altına girerler demektedir bu ifade, bilinçaltına tekrar tekrar gönderilen herhangi bir düşünce dalgasının, sonunda bilinçaltı tarafından kabul edilmesi ve bilinçaltının bu düşünceyi mümkün olan en pratik şekilde fiziksel eşdeğerine dönüştürmesi demektir.

Bununla bağlantılı olarak, şu ifadeyi tekrar gözden geçirin duygu ve inançla birleşen bütün
Düşünçeler kendilerini derhal fiziksel eşdeğerlerine çevirmeye başlarlar düşüncelerin heyecan ya da duygu yönü, fikirlere canlılık, hayat ve hareket veren etkenlerdir.

İnanç, sevgi ve cinsellik gibi heyecanlar herhangi bir düşünce dalgasıyla karıştığında, tek başlarına olduğundan daha çok hareketlilik kazanırlar salt inançla birleşen düşünce dalgaları değil, olumlu ya da olumsuz heyecanların herhangi biriyle karışan düşünce dalgaları de bilinçaltına ulaşıp onu etkileyebilirler. 

Bu durumda bilinçaltının olumsuz ya da yıkıcı bir düşünce dalgasını, tıpkı olumlu ya da yapıcı bir düşünce dalgası gibi kolayca fiziksel eşdeğerine dönüştüreceğini anlayacaksınız bu, milyonlarca insanın yaşayıp “talihsizlik” ya da “kötü şans” olarak nitelendirdiği garip fenomeni açıklamaktadır.

Milyonlarca insan üzerlerinde kontrolleri olmadığına inandıkları bazı garip güçler yüzünden yoksulluk ya da başarısızlığa mahkûm olduklarına inanırlar oysa bilinçaltı tarafından sürekli algılanıp fiziksel eşdeğerine dönüştürülen olumsuz inançları yüzünden “kötü talihlerini” kendileri yaratmaktadırlar

Fiziksel ya da parasal eşdeğerine dönüşmesini istediğiniz herhangi bir arzuyu, bilinçaltına beklenti veya inanç şeklinde aktararak dönüşümün gerçekleşmesini sağlayabileceğinizi bir kez daha yineleyelim. İnancınız ya da güveniniz bilinçaltının çalışmasını belirleyen etkendir kendi kendine telkin yoluyla

Bilinçaltına talimatlar verirken onu “aldatmanıza” engel olacak hiçbir şey yoktur bu aldatmacayı daha gerçekçi kılmak için bilinçaltınızı harekete geçirdiğinizde talep ettiğiniz şeye zaten sahip olduğunuzda davranacağınız gibi hareket edin.

Bilinçaltı mümkün olan en doğrudan yolla ve pratik araçla bunu fiziksel eşdeğerine çevirecek, inanç olarak kendisine verilen emri yerine getirecektir insanın inançla bilinçaltına gönderilen herhangi bir emri karıştırma yeteneğini kazanması deneyim ve pratiğe bağlıdır mükemmeliyet pratikle gelecektir. Sadece talimatları okumak yetmez

Zihin sonunda ona hükmeden etkilerin doğasına bürünür bu gerçeği anladığınızda, olumlu duygularınızı zihninize hükmeden duygular olacak şekilde teşvik etmenin ve olumsuz duygularınızı engellemenin-ve yok etmenin- neden bu kadar gerekli olduğunu anlamış olacaksınız.

Olumlu duyguları zihnimizin egemen gücü olarak destekleyip gelişirmek, olumsuz duyguları ise zayıflatarak ortadan kaldırmak çok önemlidir olumlu duyguların egemen olduğu bir zihin, inanç olarak bilinen zihinsel durum için elverişli bir ortamdır böyle bir zihnin verdiği talimatlar bilinçaltı tarafından anında alınıp üzerinde çalışılacaktır.
İnancınızı Güçlendirmek
İnancınızı Güçlendirmenin Yolları Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın