Arzularınızı Altına Çeviren Altı Adım

Arzularınızı Altına Çeviren Adımlar

Zenginlik arzusunu parasal eşdeğerine çeviren yöntem altı kesin, pratik adımdan oluşur

1.
Zihninizde arzu ettiğiniz kesin para miktarını belirleyin sadece çok para istiyorum demek yeterli değildir miktar konusunda kesin olun kesinlik konusunda daha sonraki bölümde anlatılacak olan psikolojik bir neden vardır.

2
. Arzu ettiğiniz paranın karşılığında ne verme niyetinde olduğunuza tam olarak karar verin hiçbir bedel ödemeden bir şey elde edilemez.

3. Arzu ettiğiniz parayı elde etmek için kesin bir tarih belirleyin.

4. Arzunuzu gerçekleştirmek için bir plan ortaya koyun ve hazır olsanız da olmasanız da bu planı uygulamaya koymak için hemen harekete geçin.

5.
Kazanmaya niyetli olduğunuz para miktarını açıkça belirleyin bunu kazanmak için bir zaman sınırı koyun; bu para karşılığında ne vermeye niyetli olduğunuzu belirtin; parayı kazanmak için düşündüğünüz planı açıkça tarif edin ve tüm bunları kâğıda dökün

Altı Adım Yazılı ifadenizi günde iki kez okuyun bir kere yatmadan hemen önce ve bir kere de kalktıktan hemen sonra.

Okudukça halihazırda o paraya sahip olduğunuzu göreçek hissedecek ve inanacaksınız bu altı adımda belirtilen talimatları izlemeniz çok önemlidir altıncı maddedeki talimatları gözlemlemeniz ve izlemenizin özel bir önemi vardır.

Paraya gerçekten sahip olmadan kendinizi paraya sahip olarak görmenin imkansızlığından yakınabilirsiniz burada, içinizde ateşleyici o arzunun yardımı devreye girecektir eğer parayı bir saplantı derecesine getirecek kadar çok isterseniz, kendinizi bu parayı gerçekten elde edeceğinize ikna etmeniz çok zor olmayacaktır.

Amaç, parayı istemek ve ona sahip olmaya çok kararlı olmaktır, böylece kendinizi bu paraya sahip olacağınıza inandırabilirsiniz. insan zihninin çalışma prensipleri konusunda eğitim görmemiş deneyimsiz kişiler için bu talimatlar pek pratik görünmeyebilir.
Arzularınızı Altına Çevirin
Arzularınızı Altına Çeviren Altı Adım Formülü

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın