İnanc Telkinle Olusan Zihinsel Bir Durumdur

İnanc Telkinle Olusan Zihin

Bütün çağlar boyunca din adamları insanoğluna çeşitli inanışlara inanmaları için yol göstermiş, ama insanlara nasıl inanacaklarını göstermemişlerdir inanç kendi kendine telkinle oluşturulabilen zihinsel bir durumdur dememişlerdir inancın var olmadığı bir durumda nasıl geliştirilebileceğini herkesin anlayabileceği bir dille anlatacağız.

Kendinize inanın Sonsuz’a inanın inanç, düşünce dalgalarına hayat, güç ve hareket kazandıran ölümsüzlük iksiridir inanç zenginliği elde etmenin başlangıç noktasıdır inanç bilimin kurallarıyla incelenemeyen tüm mucizelerin ve tüm gizemlerin temelidir inanç başarısızlığın bilinen tek panzehiridir inanç duayla birleştiğinde insanı sonsuz akıl’la iletişime geçiren bir unsur, bir kimyasaldır.
İnanç, sınırlı insan zihninde yaratılan sıradan düşünce titreşimini manevi eşdeğerine çevirir.

İnanç Sonsuz Akıl’ın kozmik gücünün insan tarafından idare edilip kullanılabildiği tek araçtır. Yukarıdaki ifadelerin her biri kanıtlanabilir birer gerçektir kanıt basittir ve kolayca gösterilebilir.
Kendi kendine telkin prensibniin içindedir. bu yüzden önce dikkatimizi kendi kendine telkin konusuna çevirelim ve ne olduğunu, neyi başarabileceğine bakalım.

Kişinin kendi kendine tekrar ettiği şeye doğru olsun ya da olmasın, en sonunda inandığı bilinen bir gerçektir eğer bir insan bir yalanı durmadan tekrar ederse sonunda yalanın gerçek olduğunu kabul edecektir üstelik bunun doğru olduğuna inanacaktır her insan, zihnini işgal etmesine izin verdiği egemen düşünce yüzünden şu anda olduğu insandır.

İnsanın bilerek zihnine yerleştirdiği ve teşvik ettiği, bir veya daha fazla duyguyla karıştırdığı düşünceler, kişinin her hareketini, davranışını ve işini yöneten ve kontrol eden ateşleyici gücü oluşturmaktadır herhangi bir duygunun heyecanıyla birleştirilen düşünçeler diğer benzeri veya ilintili düşünçleri çeken mıknatıslı bir güç oluşturur.

Bu şekilde mıknatıslanan bir düşünce, gübreli bir toprağa ekilen bir tohuma benzetilebilir bu tohum filizlenir, büyür ve başlangıçta tek bir tohumken aynı türde milyonlarca tohuma dönüşene dek tekrar tekrar çoğalır. insan zihni sürekli olarak, kendisine egemen olanla uyum halindeki titreşimleri çeker.

İnsanın zihnindeki herhangi bir fikri, plan veya amaç kendisiyle ilgili olanları çeker, bu ilgili düşünceleri kendi gücüne katar ve içinde bulunduğu kişinin ateşleyicisi, egemen sahibi haline gelene dek büyümeye devam eder.

Şimdi başlangıç noktasına geri dönelim ve özgün bir fikir, plan yada amaç tohumunun zihne nasıl ekileceğini görelim bilgi kolayca taşınır herhangi bir fikir, plan veya amaç düşüncenin tekrarı yoluyla zihne yerleştirilebilir sizden bu nedenle temel amacınız ya da başlıca hedefinizle ilgili bir ifade yazmanız, belleğinize kaydetmeniz, bunu her gün duyulabilir şekilde kendi kendinize tekrarlamanız

İsteniyor taki bilinçaltınıza ulaşana dek herhangi bir talihsiz çevrenin etkisini üzerinizden atmak ve kendi hayatınızı kurmak için karar verin zihinsel değer ve dayanaklarınızın bir dökümünü yaptığınızda en büyük zayıflığınızın kendine güven eksikliği olduğunu görebilirsiniz bu engelin üstesinden gelinebilir kendi kendine telkin yoluyla çekingenlik cesarete dönüştürülebilir.

Bu prensip, olumlu düşünce dalgaları bilinçaltının çalışma araçları haline gelene dek yazılı olarak ya da ezberlenmiş biçimde sürekli tekrar yoluyla uygulamaya konur
İnanc Telkinle Olusan Durumdur
İnanc Ve Telkin Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın