Onaylama Yasalari

Onaylama Yasası

Bilinçaltınıza girip programlanmanızın bir parçası oluncaya dek sürekli tekrarlanan düşüncelere ya da cümlelere onaylamalar denir onaylamalar düşüncelerinizi ve kelimelerinizi şekillendirirler ve üzerinizde inanılmaz derecede güçlü bir etkileri vardır birçoğumuz tüm zamanımızı bilinçsiz onaylamalar yaparak geçiririz zihnimize iyice yerleşinceye dek aynı düşünceleri aklımızdan geçirmeye devam ederiz gerçekliğimiz haline gelinceye dek aynı söylemleri üst üste dile getiririz.

Sürekli tekrarladığımız söylemler olumlu ya da olumsuz, faydalı ya da zararlı olabilir bilinçaltınız bir bilgisayar gibidir kişiliksizdir hiç bir ayrım gözetmeden her şeyi kabul eder bu yüzden onaylamalarınız bilinçaltınızdaki dosyalara sızarak kendinizi nasıl hissettiğinizi ve nasıl davrandığınızı derinlemesine etkilemeye başlar bir tahta parçasına çivi çakıldığını gözünüzde canlandırın.

Onaylama Nedir

Çiviyi başparmağınızla ittirirseniz tahtaya saplanması epey vakit alacaktır çekiçle vurduğunuzda ise kısmen tahtanın içine gömülecektir vurduğunuz her çekiç darbesi onun tahtaya daha fazla saplanmasını sağlayacaktır düşünceler inançları zihninize doğru ittirirler onaylamalar ise çekice benzer bir etki yaratarak onları iyice içeriye gömerler sürekli ben bir başarısızlık abidesiyim diye düşünürseniz, sonunda başarısız olduğunuza inanır ve o şekilde davranırsınız.

Bunun sebebi size yardımcı olmayan bir onaylamada bulunmanızdır onaylamalarımıza daha fazla enerji verip onları vurguladıkça, inanç sistemimizin daha da derinine işlemelerine sebep oluruz tatillerinizin her zaman mutsuz geçtiğini tekrar edip duruyorsanız, bu durumu üç şekilde hayata geçirirsiniz seçici olarak kötü anları hatırlarsınız tatilinizin mutsuz geçmesine yol açacak şekilde davranırsınız.

Evren size inandığınız şeyi, bu durumda ise mutsuzluğu getirir evren size inandığınız şeyi vermek için kendini yeniden düzenler onaylama yasası' na göre onayladığınız şeyi gerçek kılarsınız olmak istediğiniz kişi olduğunuzu onaylayın düşündüğünüzden daha kısa süre içerisinde ona dönüşeceksiniz.

Sahip olmak istediğiniz şeye sahip olduğunuzu onaylarsanız, o şey size doğru çekilecektir onaylamada bulunmak için, kelimelerinizi enerji dolu ve kararlı bir tavırla dile getirin böylece onları iyice zihninize kazıyabilirsiniz onaylamada bulunurken sadece olumlu kelimeler kullandığınızdan emin olun bilinçaltınız olumsuz ifadeleri ayırt edememektedir onları yok sayar.

Örneğin bu evde yaşamak istemiyorum onaylaması sürekli tekrar edilirse, olumsuzluk eki olmayan hali bilinçaltımıza kazınarak bu evde yaşamak istiyorum cümlesine dönüşür bu durumda tekrar edilecek uygun onaylama taşınmaya hazırım olacaktır taşınmak istediğiniz evi detaylı bir biçimde tarif edip yeni evimde mutlu ve başarılıyım diye onaylamak daha da etkili olacaktır.

Kaybetmeyeceğim onaylaması, olumsuzluk eki yok sayıldığı için zihnimizin bilgisayarına kaybetmek kaybetmek, kaybetmek' olarak işlenir kadece olumlu cümleler kurun kazanan benim onaylamalar şimdiki zaman için geçerli olmak zorundadır bir bilgisayarın geçmiş ya da gelecek gibi bir kavramı yoktur yarın sağlıklı olacağınızı onaylarsanız, yarın asla gelmez onaylama yaparken

Sağlıklıyım gibi cümleler kullanabilirsiniz onayladığınız şeye dönüşürsünüz güzel bir bahçeye sahip olmanın en hızlı yolu, şimdi güzel bir bahçeye sahip olduğunuzu onaylamaktır bunu yapmak bu imgeye tutunmanızı ve onu gerçekleştirmenizi sağlayacaktır etkili onaylamalar basittir karmaşık onaylamalar o kadar kafa karıştırıcıdır ki, onları anlayabilmek zihninizin açık olmasını gerektirir.

Şuna benzer faydasız onaylamalar da görmüşlüğüm vardır artık bir ilişki yaşamaktan korkmuyorum çünkü babamı seviyor ve çocukken bana yaptığı her şey için onu affediyorum, bu yüzden beni seven ve benimle benzer ilgileri paylaşan bir hayat arkadaşım olmasını hak ediyorum iki basit onaylamada bulunmak daha yerinde olacaktır

Babamı seviyorum. Mutlu bir ilişki yaşamayı hak ediyorum bu onaylamalar köklenmeye başlayınca şimdi mutlu bir ilişkim var onaylamasında bulunun sonra sürekli mutlu bir ilişki yaşadığınızı imgeleyerek, halinizden memnun, kendi değerinizin farkında olduğunuzu dışa vuran tutumlar sergileyin kafiyeli ya da ritmik onaylamalar bilinçaltınıza daha kolay yerleşir.

Onaylamalar dalgalanma etkisi yaratarak yaşamınızın diğer alanlarında da olumlu değişimlere yol açarlar zor bir gün geçiriyorsanız şu kelimeleri mırıldanın neşeli ve mutluyum bugünden umutluyum sonra da gününüzün nasıl değiştiğini izleyin favorilerimden biri de şudur sakinim ve merkezimdeyim sessizlik ve sükunet içindeyim kendimi seviyorum ve her zaman seveceğim.

Transa girerek zihninizi açıp onaylamaları daha kolay kabul edecek hale gelebilirsiniz örneğin hayal kurarken bilinçaltınız onaylamaları kabul etmeye açıktır televizyon izlediğiniz ya da işinize odaklandığınız anlarda olduğu gibi, zihniniz tamamen meşgulse, bilinçaltınıza ulaşmak daha kolaydır. tamamen rahatlamış bir haldeyseniz ya da şekerleme yapıyorsanız, hatta hafif bir uykuya daldıysanız, onaylamalar kolayca bilinçaltınıza girecektir.

Bu doğal trans hallerini kullanarak onaylamaların gücünü arttırabilir, onların bilinçaltınıza işlemesini hızlandırabilirsiniz bunun yöntemlerinden biri de onaylama kasetleri dinlemek ya da ihtiyaç duyduğunuz onaylamaları bir kasete kaydetmektir doğal trans halindeyken diğer insanların sizin hakkınızda bulundukları onaylamaları kabullenmeniz daha kolaydır.

Şöyle bir durumu zihninizde canlandırın küçük bir çocuk hayal kuruyor ya da bir yaprağa tırmanan bir tırtılı dikkatle izliyor o sırada annesi öfkeyle acele et çok yavaşsın diyor bu sözler yeterince sık ya da vurgulanarak söylenirse, bu onaylama hızla çocuğun bilinçaltına sızarak kendisinin yavaş olduğuna inanmasına yol açabilir başka birinin kendi zihnini programlamasına izin vermiş olur.

Ne yaptığımızın farkına varmadan kendimize sorunlar yaratırız hayat arkadaşınız çalışma odasında işine odaklanmış durumdayken merdivenlerin altında durup akşam yemeği davetini unutma diye bağırırsanız, bilinçaltı olumsuzluk ekini yok sayacaktır akşam yemeği davetini unut onaylaması zihnine kazınacaktır size tamam diyerek karşılık verdiği için, muhtemelen her şeyin yolunda olduğunu düşüneceksiniz ancak bilinçaltı harekete geçerek size istemsizce karşılık vermiştir.

Sözlerinizi zihniyle algılamamış olabilir karşımızdaki kişinin dalgın olduğunu ya da doğal trans halinde bulunduğunu her zaman fark edemeyiz bu yüzden akşam yemeği davetini hatırla gibi olumlu cümleler kurmayı alışkanlık haline getirin hipnozla tedavi uygulamaları gerçekleştiren başarılı bir hipnozcu, müşterisini trans haline sokmak için onu basitçe rahatlatmak ve imgelemede bulunmasını sağlamak gibi çeşitli teknikler kullanır.

Bunun amaçlarından biri, müşterisi olanların farkındayken ve kendisiyle işbirliği içindeyken, olumlu onaylamaların onun bilinçaltına girip köklenmesini sağlamaktır onaylamalar bu şekilde daha da etkili bir hale gelerek yaşam değiştiren bir nitelik kazanırlar onaylamaların sürekli tekrar edilmesi gerekir.

Bir onaylamayı seçtikten sonra araba kullanırken, yürürken, tuvalette, yüzerken ve tüm diğer boş anlarınızda onu tekrar edin zihninizi olumlu ifadelerle doldurursanız kısa süre içinde yaşamınızda bazı değişimler gerçekleştiğini fark edersiniz başkalarına karşı da sürekli olumlu onaylamalarda bulunun.

Küçük kızınıza becerikli olduğunu sürekli söyleyerek onun becerikli olmasına yardım edersiniz. çocuklarınıza, ailenize ve arkadaşlarınıza zeki olduklarını ve onları ne kadar çok sevdiğinizi söyleyerek onaylamalarda bulunun etrafınızdaki insanlara sahip oldukları iyi özellikleri sürekli hatırlatarak, onların titreşimlerinin ve özgüvenlerinin yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Bazı onaylama örnekleri sağlıklı ve mutluyum herkes beni seviyor ofis yöneticisi olarak tatmin edici, yüksek ücretli bir işte çalışıyorum büyük bir sevgi ve ışıkla dolu, yükselmiş bir üstadım sonsuz sabra ve bilgeliğe sahip, yükselmiş bir varlığım.

Hayatım neşe ve kahkahalarla dolu sanki o noktaya çoktan ulaşmışsınız gibi, olmak istediğiniz kişi olduğunuzu onaylamayı hatırlayın olmak istediğiniz yere ulaşmanızın en hızlı yöntemi budur sonra da böyle bir gerçeklikte yaşadığınızı açığa vuran tutumlar sergileyin.
Onaylama Nedir
Onaylama Nedir Onaylama Yasaları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın