Şifa Bulmak Ve Şifa Enerjisi

Şifa Yasası 

Her şey ışıktır ışık enerjidir fiziki bedeniniz bilincinizin enerjisiyle inşa edilmiştir bu bilincin sadece bu yaşamdaki bilinciniz olmadığını söylemeye gerek bile yoktur her ruh dünya' da sadece bir kez yaşasaydı, bazıları çok sağlıklıyken bazılarının engelli ya da hasta olarak doğması adil olmazdı.

Bedeniniz ruhunuzun birçok yaşam boyunca kazandığı bilinciyle şekillenmiştir spiritüel açıdan her şey mükemmeldir insan bedeninde yaşamayı tecrübe etmek için buradasınız bazı fiziksel seçimler, siz doğmadan önce ruhunuz tarafından yapılır ve fiziksel engeller olarak da kendini gösterebilir alt benliğiniz olan kişiliğiniz, an be an yeni seçimler yaparak yaşamını sürdürür.

Dünya'da sadece iki temel duygu vardır bunlardan biri korku, diğeri ise sevgidir seçtiğiniz deneyimlere korkuyla direnirseniz, zihinsel, duygusal ya da spiritüel bedenlerinizde tıkanmalar yaratırsınız bu durum sonunda fiziksel hastalığa yol açar esnek olmayan, sabit inançlar ve zihinsel tutumlar gerginliğe yol açar bir organınızı uzun süre gergin tutarsanız fiziksel bir sorunun ortaya çıkması kaçınılmazdır.

Reddedilen ya da bastırılan duygular, kendilerini fiziksel rahatsızlıklar olarak açığa vurana dek bedenimizin içinde bekler spiritüel benliğinizi ve muhteşemliğinizi tanımayı reddederseniz, kutsal enerjiyle bağlantınızın kesilmesine ve bedeninizin çökmesine yol açarsınız tüm hastalıkların sebebi enerji tıkanmalarıdır bedeninizdeki hücreler, mutlu olduğunuz ve sevgiyle aktığınız durumlara, sağlıklı kalarak karşılık verirler.

Bedeniniz kum birikintileri yüzünden önü kesilmediği sürece akmayı sürdüren bir enerji nehri gibidir. sevgi bedeninizi temiz ve akış içinde tutan, yüksek frekanslı bir enerjidir ifade edilmeyen keder, incinme, öfke ya da kıskançlık gibi korku kaynaklı hisler düşük titreşimlidir ve kum birikintileri gibi akışı engellerler bentleri kaldırıp nehirden aşağıya büyük miktarda su akmasını sağlarsanız, kum birikintisi temizlenerek okyanusa dökülecektir.

Şifa enerjisi akışının yarattığı etki de budur şifa bulma, yüksek frekanslı enerjinin bedende akmasıyla, hastalığa yol açan enerji tıkanıklığını dönüştürdüğünde gerçekleşir evren'in temel yasalarından birine göre, başka birinin enerjisine müdahale etmeden önce ondan izin almanız gerekir bunu kabul etmeyen birine müdahale ederek şifa vermek uygunsuz bir davranıştır bunun çeşitli sebepleri vardır.

Birinin enerji sistemine girmek, onun evine girmekten farksızdır orası onun özel alanıdır ve içeri girmeden önce kapıyı çalmanız gerekir insanlar durumlarından şikayet etmelerine rağmen, hastalıkları onlara bir açıdan hizmet ediyor olabilir hastalıkları karmik sebeplere bağlıysa ve onun kendilerine sunduğu dersi henüz öğrenmemişlerse, hastalıklarını iyileştirerek insanların gelişimini engellemiş olursunuz iyileşmeleri için doğru zaman gelmemiş ve ruhları bu durumun farkında olabilir.

Başka birinin kendilerini iyileştirmesi için spiritüel bir anlaşma yapmış olabilirler birinin iyileşmesini arzuluyorsanız, bir şekilde ona bağlanmışsınız demektir bu bağları çözüp özgür kararlar vermelerine izin vermeniz gerekir karşınızdaki kişi için en iyisinin ne olacağına karar vermek sizin üzerinize vazife değildir karşınızdaki insan fazla genç ya da fazla hasta olduğu için şifa vermenize müsaade edip etmediğini sormanız imkansızsa, onların yüksek benliğiyle iletişime geçin.

Karşınızdaki kişinin Yüksek Benliğine telepatik olarak size izin verip vermediğini sorduğunuzda, bunu yapmanız uygunsa olumlu bir yanıt aldığınıza dair hafif bir izlenim edinirsiniz böyle bir izlenim alamazsanız şifa enerjisi göndermeyin şifa çok güçlü bir frekanstır onu birine göndermek konusunda ısrarcı davranıp karmik hastalığını bu kişiden alırsanız, bu yaşamda ya da başka bir yaşamda bu hastalığa siz katlanmak zorunda kalırsınız.

Yine de spontane davranmaya hazır olun sezgilerinize kulak verin birilerinin yaralandığı bir kazayla karşı karşıya gelirseniz hiç tereddüt etmeyin yanlarına gidip yardım edin bunu yapmanız doğru olacaksa, içinizdeki şifa enerjisi otomatikman onlara etki edecektir ışık ya da sevgi göndermek veya meleklerden birini koruma altına almalarını istemek her zaman uygun bir davranıştır.

Şifa vermek, kanallık ederek yüksek frekanslı enerjiyi alıcıya göndermek ya da hastanın kendine şifa vermesini sağlayacak mekanizmaları harekete geçirmekle mümkündür yüksek titreşimler alçak titreşimleri ortadan kaldırdığı için, insanların dans ederek ya da bir ritüele katılarak veya kendi çekim güçlerini kullanarak enerjilerini yükseltmeleri yoluyla da şifa bulmaları mümkündür.

Şifa enerjisinin birçok çeşidi vardır spiritüel şifa insanlar kendilerini şifacı olmaya adadıklarında, spiritüel uygulamalar, kişisel gelişim ve doğru bir yaşam biçimini benimsemek yoluyla ilahi olan'la uyumlu hale gelirler böylece insan bedenindeki hücrelerde akan yüksek frekanslı enerjiye kanallık edebilecek hale gelirler şifacı saf bir kanalsa mucizeler gerçekleşebilir ve şifa enerjisini alan taraf bu şifayı en çok ihtiyaç duyduğu yerde kullanabilir.  

Şifanın fiziksel sorunları ortadan kaldırması şart değildir hasta, hastalığıyla başa çıkabilmek için daha sabırlı olmasına yardımcı olunmasını da kabul edebilir kendini daha mutlu ya da daha sakin hissedebilir şifa enerjisini göz ardı etmekte özgürdür bir seviyede şifa bulacağı kesindir inanç şifası şifacı yine ilahi olan'ın enerjisine kanallık eder, fakat şifa enerjisi dualar ve inanç sayesinde aktive edilir.

Tutum şifası 

Şifacı alıcının tutumunu değiştirmesine yardım eder hasta kendini ve gücenme, nefret, korku gibi duygusal tıkanmalara yol açan kişiyi içtenlikle atfettiğinde, enerji tıkanıklığı ortadan kalkarak ışık ve sevgi yeniden akmaya başlayacaktır uzaktan şifa dua, spiritüel şifa ya da niyetiniz aracılığıyla, iyileştirmek istediğiniz birine ışık gönderebilirsiniz.

Manyetik şifa 

Fazladan kişisel enerjisi olan biri, enerjisini kullanarak başka birinin enerji akışını engelleyen düşük frekansları dönüştürebilir dans ederek, şarkı söyleyerek ya da ritüellere başvurarak enerjiyi yükseltmek mümkündür ilahi enerji olmadığı için, kişinin kendi şifa mekanizmasını harekete geçirmediği sürece etkisi kalıcı olmayabilir.

Reiki şifası

Şifacılar yüksek frekanslı evrensel sembollere uyumlanırlar televizyonun kanallarının ayarlanmasına benzer bir süreçtir uyumlandıktan sonra, kendinize ve başkalarına şifa vermek için reiki enerjisini kullanabilirsiniz.

Melek şifası 

Spiritüel şifaya benzer, fakat melekler şifa veren kişiyle alan kişiyi Tanrı'ya götürür. olasılıklar sınırsızdır.
Doğal şifa akupunktur, homeopati, sesle şifa, kristallerle şifa, bitkisel şifa, besinsel şifa ve çoğu doğal terapi, hasta kişinin enerji sistemini yeniden düzenlemeyi ve yüksek frekanslı enerjiyi kullanarak tıkanmaları temizlemeyi amaçlar.

Aynı zamanda kişinin kendi şifa gücünü harekete geçirirler tüm şifa türleri hasta kişinin frekansı yükseltir ve onlara daha fazla ışık getirir şifa vermenin adımları şunlardır kendinizi ve alıcınızı topraklayın etrafta uçuşan yüksek frekanslı enerji, gökyüzündeki şimşeklerden daha faydalı değildir. ışığın işe yaraması için topraklanması gerekir.

Ayaklarınızdan toprağa kökler uzandığını imgeleyerek kendinizi topraklayabilirsiniz ellerinizi başka birinin omuzlarına koymanız, onun da ayağının altındaki çakraların açılmasını sağlayacaktır bu çakralar onları dünya'ya bağlayan spiritüel enerji merkezleridir ve topraklanmalarını sağlayacaklardır şifa verdikten sonra ellerinizi hastanızın ayaklarına koymanızın da genellikle faydası dokunacaktır.

Şifa verdiğiniz kişiye uyum sağlayın bunun anlamı ona kalbinizi açmak ve enerjisine uyumlanmaktır. dua okumanız da aynı etkiyi yaratacaktır daha önce alıcının onayını almış olsanız bile, onun yüksek benliğinden izin isteyin sizden alıcınıza doğru akacak kutsal şifa enerjisi için yüksek ve saf bir kanal olma niyetiyle yola çıkın bunu yaparken, alıcınızın mükemmelliğe ulaşmış ilahi benliğini gözünüzde canlandırın bağlantınızı kesin sonuçlara bağlı kalırsanız, şifa kanalının tıkanmasına yol açarsınız.

Şifa vermeyi bitirdiğinizde, birlikte çalıştığınız insanla aranızdaki zihinsel bağlantıyı kesin bu tutum karşınızdaki kişinin hastalığından etkilenmenizi de engelleyecektir günümüzde insanlığın bilincinde genel bir yükseliş yaşandığı için, giderek daha fazla sayıda insanın üst çakraları ya da spiritüel enerji merkezleri açılmaya başlamış, daha fazla şifacı ortaya çıkmıştır.

Şifacı olmak istiyorsanız, zaten öyle olduğunuz kesindir şifa enerjisinin etkili olabilmesi için, ışığınızın ve kanallık edebildiğiniz ışığın birlikte çalıştığınız kişininkinden yüksek olması gerektiğini aklınızda bulundurun bu yüzden kanallarınızı temizleyin, amacınızı belirleyin ve bir şifacı olarak hizmet vermeye başlayın ışık sağlıksızlığın düşük titreşimlerinin dönüşüm geçirmesini sağlayarak şifa verir
Şifa Bulmak
Şifa Bulmak Ve Şifa Enerjisi
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın