Arınma Yasası

Arınma Yasaları

Auranız bedeninizi saran bir cüppe gibidir özünüz safsa, sizi saran ve koruyan dev bir ışıktır. çözülmemiş sorunlarınız, auranızdaki lekeler halinde göze çarparlar hastaların ve şoka girmiş insanların ince, hatta yok sayılabilecek auraları varken, çok olumsuz insanların auraları kara bir cüppeyi andırır. auranız tamamen temiz ve saf olduğunda, size hiçbir şey zarar veremez.

Hiçbir olumsuz kişi ya da olay onun ötesine geçemez korkularınız incinmenize, zarar görmenize ya da tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalmanıza yol açar saflık güvenliği beraberinde getirir evrimleştikçe daha fazla aydınlandığımız için karanlık lekelerimiz daha da belirgin hale gelir giysilerimiz çamurla kaplanmışken, bir leke zorlukla fark edilir.

Temiz beyaz giysilerin üzerinde ise en ufak izler bile göze çarpar giysilerimizin üzerindeki lekelere dikkatimizi çeken insanlar bize hizmet etmektedir auramız da giysilerimize benzer biri auramızdaki olumsuz bir noktayı açığa vurarak bize hizmet ettiğinde, onun bu yaptığını 'sinir bozucu' olarak değerlendiririz genellikle böyle insanların geçimsiz ya da sıkıntı verici kimseler olduklarını düşünürüz.

Aslında onlar bizim en büyük yardımcılarımızdır eski kırgınlıklar, öfkeler ya da incinmeler auranızda lekeler oluşmasına sebep olur kıskançlık, haset, kibir ya da açgözlülük gibi karanlık duygular için de aynı şey geçerlidir bu karanlık noktalar bazı zorlukları hayatınıza çekerek temizlemeniz gereken tortuları fark etmenizi sağlarlar aura lekelerini temizlemenin bir yöntemi, aklınıza gelen tüm olumsuz düşünceleri kağıda dökmektir.

Bu işi onlardan sıyrılmaya niyetlenerek yapın sonra da eğer yapabiliyorsanız, kağıdı yakın yakmak ağır enerjinin dönüşüm geçirmesini sağlar kağıdı yakamıyorsanız, onu tuvalete atıp sifonu çekebilirsiniz, çünkü su da iyi bir temizleyicidir onu da yapamıyorsanız, kağıdınızı toprağa gömün toprak, ateş, su ve hava muhteşem arındırıcılardır yeşil çimenlerin üzerinde yalınayak yürümek, negatif enerjinizin ayaklarınızdan geçerek toprağa karışmasını, böylece

Toprak Ana'nın onu dönüştürebilmesini sağlayacaktır esintili havada dışarı çıkmak zihninizi arındırarak yeniden yaşama dönmenizi sağlayacaktır özellikle de denizde, tuzlu suda yüzerek auranızı yıkayabilirsiniz denize girme imkanınız yoksa banyo suyunuza deniz tuzu karıştırabilirsiniz kısa süre önce, uzun zamandır görmediğim biriyle karşılaştığımda çok şaşırdım.

Eskiden her zaman bitkin görünürdü ve biraz da asabiydi asabiyet kesinlikle auranızın arınması gerektiğine işaret eder fakat bu sefer aydınlık, net, on yaş daha genç ve yaşam dolu görünüyordu. sorunları hakkında düşünmeye son verdiğini devon'da rüzgar sörfü yapmaya başladığını anlattı.ateş muhtemelen en güçlü arındırıcıdır.

Eski fotoğrafları, mektupları ve eşyaları yakmak olumsuz anıları dönüştürerek etrafınızı saran ruhsal enerjiyi değiştirir tüm bağımlılıklar duygularımızı bastırmak için tekrarladığımız davranışlardan ibarettir yemek ya da alışveriş bağımlısı veya alkolik olabilir, düzinelerce bağımlılıktan herhangi birine sahip olabilirsiniz auranızın saflaşması için, bastırdığınız bu hislerin salıverilmesi gerekir bunu yapmanıza yardımcı olması için ışığa başvurabilirsiniz.

Sigara içmeden ya da size zararı dokunan herhangi bir eylemi gerçekleştirmeden önce, bir an durup ışıktan içinizde yatan, bastırmak istediğiniz duyguyu hissetmenize destek olmasını isteyin ışıktan reddettiğiniz bu duyguyu açığa vurmasını isteyin onu hissetmenize yardım etmesini isteyin sonra da onu salıvermenize yardımcı olmasını isteyin.

Üşümüş ve çamurlara bulanmış, hatta muhtemelen kaybolmuş bir çocuğu gözünüzde canlandırın. üzerinde güzel, şefkatli ve kalın cüppeli bir insan çocukla karşılaştığında, onu ısıtmak için kendi cüppesiyle sarmalayacaktır doğal olarak bunu yaparken onun da her yanı çamura bulanacaktır.

Başkalarını sevgi ve şefkat dolu auranızla sarmalarken onların ruhsal çamurunun size bulaşmasına yol açarsınız ne yaptıklarının farkında olmaksızın başkalarını koruyucu cüppeleriyle sarmalayan, temiz auralı birçok insan vardır diğer insanın olumsuz enerjisi kendilerine de bulaştığı için kendilerini tükenmiş ya da yorgun hissedebilirler.

Büyük ve saf bir auranız varsa, bu durumun meydana gelmesi için karşınızdaki kişiyle konuşmanıza bile gerek yoktur. auranız onlarınkine nüfuz ederek onu temizlemeye başlayacaktır. bu yüzden düşük titreşimli insanlarla birlikteyken kendinizi tükenmiş ve yorgun hissedebilirsiniz. Aurası sizinkinden daha saf olan biriyle birlikteyseniz, onun aurası sizinkini temizleyecektir.

Auranız sizinle dış dünya arasındaki tampon bölgedir alışverişe çıkarken ya da çok fazla insanın bulunduğu yerlere giderken onu kendinize çekmeniz faydalı olacaktır tüm spiritüel çalışmalarda olduğu gibi, auranızı kendinize çekerken de onun sıkıca bağladığınız bir cüppe gibi vücudunuza yaklaştığını hayalinizde canlandırmanız gerekir.

Kirli, çatık kaşlı ve kötü kokan bir insana yakın olmak istemezsiniz insanlar böyle kişilerden uzak dururlar. Auranızın da bir rengi, tadı ve kokusu vardır sert, yumuşak, hafif ya da ağır bir hissi olabilir. eğer bulanık, kokuşmuş ve çözümlenmemiş duygularla doluysa, dış dünyaya karanlık enerji gönderiyorsunuz demektir sadece benzer auralara sahip insanlar sizin yanınızda kendini rahat hissedecektir aşırı alkol, sigara ve uyuşturucu kullanımı auranızın kirlenmesine yol açar.

Titreşiminiz onlarınkiyle uyumlu olduğu için, düşük titreşimli astral varlıklar mutlulukla etrafınıza üşüşebilir ya da içinizde yaşayabilir astral bir varlık saf bir auranın içinde kendini rahatsız hissederek kısa süre içerisinde onu terk edecektir küfrediyor, başkaları hakkında kötü şeyler söylüyor ya da düşünüyor, kırgınlık, suçluluk ya da öfke gibi hislere tutunuyor, kendinizi içerlemiş, endişeli ya da

Tedirgin hissediyor, çok az egzersiz yapıyor, fiziksel pislik ya da karmaşanın içinde yaşıyor, sağlıksız yiyecekler yiyip aşırı çalışıyorsanız, auranızın arınmaya ihtiyacı var demektir spiritüel yolda ilerlemeyi arzu ediyorsanız, auranızın berrak, hoş kokulu, hafif ve aydınlık olması, güzel renkleri içinde barındırması için onu arındırmanız büyük önem taşır.

Böylece sizin gibi yüksek titreşimli insanlar etrafınızı sarabilir saf ve aydınlık olduğunuzda, melekler ve daha fazla evrimleşmiş spiritüel rehberler size doğru çekilecektir arınmak için atılacak adımlar: düşüncelerinize ve kelimelerinize dikkat edin her zaman dürüst davranın saf insanlarla arkadaşlık edin. suçluluk, kırgınlık ve öfke gibi duygularınızı kağıda döküp yakın.

Kendinizi ve diğer herkesi her şey için affedin auranızı parmaklarınızla dışarıya doğru tarayın tercihen yeşil bir alanda ya da deniz kenarında düzenli egzersiz yapın etrafınızı mor alev' le sarın ve yüksek benliğinizden önünüze Mor Alev'le bir yol çizerek gününüzü arındırmasını isteyin gece uykuya dalmadan önce, arınma için Baş Melek Cebrail' in Shasta Dağı'ndaki odasını ziyaret etmeyi isteyin.

Evinizi Arındırmak için Kişisel alanınızı temizleyip düzenleyin temiz havanın içeri girebilmesi için pencereleri açın daha az televizyon seyredin ve kullanmadığınız elektronik aletleri fişten çekin bitkiler, özellikle de eğreltiotları ve aşk merdivenleri ağır ruhsal enerjiyi dönüştürme özelliği taşırlar.

Evinizi spiritüel kitaplarla, resimlerle ve renklerle doldurun şarkılar ya da ilahiler söyleyin tüm odaları tütsülerle arındırın meditasyon yaparak melekleri ya da yüksek varlıkları evinize çağırın eviniz altın bir ışık yayacak ve sevgi dolu bir yuva haline gelecektir gezegenimizin yükselişe geçebilmesi için arınması gerekmektedir dünya'nın etrafını saran bir enerji iletişim sistemi olarak tasarlanmış

Atlantis döneminden kalma enerji hatları, üçüncü boyut titreşimleri taşımaktadır bu hatlar dünyanın yüzeyi altına yerleştirilmiş bir elektrik şebekesini andırmaktadır bazı hatlar kopmuş, bazıları karanlık enerjilerin eline geçmiş, çok azı saf ve bozulmadan kalabilmiştir bu eski enerji hatlarının onarılıp arındırılması gerekmektedir bu yüzden meditasyon yaparken gezegenimizin enerji hatlarının eksiksiz ve ışıltılı olduklarını gözünüzde canlandırın.

Bu eski enerji sistemi günümüzde pek kullanılmamaktadır yine de, daha yüksek frekanslara henüz uyum sağlamamış kişiler için hala önemlidir beşinci boyut frekansı taşıyan yeni spiritüel ağ dünyanın üzerine kurulmaktadır bu yeni hatlar yüksek titreşimli akım taşıdıkları için, yüksek spiritüel hedefleri ve amaçları olan insanların onlara odaklanarak barış, ışık ve ilham enerjisi göndermeleri gerekmektedir.

Arınma Yasası Beşinci boyuta bağlı, kalbimizdeki spiritüel enerji merkezi olan kalp çakrasının rengi saf beyazdır saf koşulsuz sevgi ve birliği sembolize eden İsa bilincinin merkezi burasıdır insanlardan herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde beyaz ışık sütunları oluşturmalarını istemem gerektiğine dair aldığım tavsiye ilgimi çekti.

Bu ışık Tanrı tarafından gönderilecektir, çünkü şimdi dünyanın ışıkla dolması gerekmektedir bu ışık sütunları siz buradan ayrıldıktan sonra da var olmaya devam edecektir gezegeni arındırmak için: dünya'nın yüzeyi altındaki enerji hattı şebekesinde ışık ve sevgi enerjilerinin aktığını gözünüzde canlandırın dünya'nın yüzeyinin üzerindeki yeni enerji ağında yüksek frekanslı ışık ve sevgi enerjilerinin aktığını gözünüzde canlandırın.

Gözlerinizi kapatıp evren'in ve sizin içinizden geçerek dünya'nın merkezine ulaşacak bir beyaz ışık sütununun tanrı tarafından gönderilmesini isteyin bu sütunun genişlediğini imgeleyin ve değdiği her şeyin Kutsal Ruh'la dolmasını ve onun tarafından korunmasını isteyin bunu yaparken dünya'yı isa'nın ışığıyla doldurduğunuzun, gezegenimizi isa bilincinin gelişine hazırladığınızın farkında olun.
Arınma
Arınma Yasası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın