Çalışma İlkesinin Gerekliliği

Çalışma İlkesi Ve Gerekliliği 

Eğer herhangi bir alanda ilerlemek istiyorsanız, atmanız gereken bir ilk adım var.uygulama açısından evrensel olan bir çalışma prensibini keşfetmelisiniz. bilinçaltınızın faaliyeti konusunda yetkinlik kazanmadan önce, onun prensiplerini anlamalısınız.bundan sonra, elde edeceğiniz sonuçları bilerek güçlerini kullanabilirsiniz.

Bu güçleri belirli amaç ve hedeflerinize ulaşmak için değerlendirebilirsiniz.yıllardır kimyager olarak çalıştım. eğitimimin başlarında öğrendiğim ilk şeylerden biri, iki hidrojen ve bir oksijen atomu birleştirildiğinde su elde edildiği idi.ara sıra ya da çoğunlukla değil, her zaman böyle oluyordu.bir oksijen atomu ile bir karbon atomunu birleştirdiğinizde, zehirli bir gaz olan karbon monoksit ortaya çıkıyordu.

Ancak buna bir oksijen atomu daha eklendiğinde elde edilen karbondioksit hayvanlar için zararsız, bitkiler için ise hayati derecede önemli bir gazdı. bu gerçekler evrenseldir ve değiştirilemez. bunlara prensipler adını veriyoruz.

Kimya, fizik ve matematiğin prensipleri işleyiş bakımından bilinçaltının prensiplerinden farklı değildir. Kimyasal ve fiziksel güçleri kullanmak isterseniz, bu alanlardaki prensipleri öğrenmeniz gerekir. Bilinçaltınızın gücünü kullanmak istiyorsanız, onun da prensiplerini öğrenmelisiniz.

Genel olarak kabul gören bir prensibi ele alalım. Su, kendi seviyesini kendi belirler. bu, evrensel bir prensiptir. Her yerde ve her zaman su için geçerlidir. Bütün sıvılar da su gibi davranır.
Eski Mısırlılar bu prensibi biliyorlardı.

Büyük piramitlerin temelini kusursuz bir seviyede atmak için bundan yararlandılar. Günümüzde de mühendisler, sulama sistemlerinden hidroelektrik güç istasyonuna kadar her şeyi planlarken, bu prensibi esas alıyor.

Ya da başka bir prensibe bakalım. Isınan madde genleşir. Bu da her yerde, her zaman, her koşulda geçerlidir. Isıttığınız bir parça çelik genleşir; bu çeliğin Çin’de, İngiltere’de, Hindistan’da ya da yörüngedeki bir uzay istasyonunda olması önemli değildir

Isınan madde genleşir. Bu evrensel bir gerçektir. Bilinçaltınıza yansıttığınız her sonuç da uzayın ekranında koşul, deneyim ya da olay olarak ifade edilir. İstediğiniz şeyi elde edersiniz; çünkü bilinçaltınız bir prensiptir; prensip derken bir şeyin işleyiş biçimini kastediyordum. Örneğin elektriğin önemli bir prensibi, yüksekten düşüğe doğru bir potansiyelle çalışmasıdır.

Bir lambayı açtığınızda ya da elektrikli ocağı yaktığınızda, elektriğin prensibini değiştirmezsiniz. Prensibi sadece kullanırsınız. Doğayla işbirliği yaparak, insanlığa sayısız yarar sağlayacak, muhteşem icat ve keşifleri hayata geçirebilirsiniz.

Bilinçaltınız bir prensiptir. İnanç yasasına göre işler. İnancın ne olduğunu, neden ve nasıl çalıştığını bilmeniz gerekir. Zihnin yasası, inancın yasasıdır. Bu zihnin çalışma biçimine, inancın kendisine inanmak demektir. Zihninizin inancı, zihninizin düşüncesidir; başka hiçbir şey değildir.

Yaşadığınız deneyimler, olaylar; içinde bulunduğunuz koşullar ve eylemler düşüncelerinize tepki olarak bilinçaltınız tarafından üretilir. Şunu unutmayın; sonuçlan ortaya çıkaran şey, inanılan şey değil, zihninizdeki inançtır. İnsanlığın başına dert olan yanlış inançları, fikirleri, batıl inançları ve korkuları kabul etmekten vazgeçin.

Hayatın asla değişmeyen ezeli ve ebedi gerçek ve doğrularına inanmaya başlayın. Daha ileriye gitmenin, daha yükseklere çıkmanın yolu budur. burada açıklanan bilinçaltının ilkelerini inançla uygulayanlar, kendileri ve başkaları için bilimsel ve etkin bir şekilde isteklerine kavuşacaktır. İstediğinizi evrensel eylem ve tepki yasasına göre alınır.

Düşünce, yeni başlayan eylemdir. Tepki, bilinçaltından gelen ve düşüncenizin doğasıyla eşleşen yanıttır. Zihninizi uyum, sağlık, huzur, iyi niyet kavramlarıyla doldursanız, hayatınızda mucizeler gerçekleşir.İnandığınız şey doğru veya yanlış da olsa sonuç elde edersiniz.

Bilinciniz zihninizdeki düşünceye yanıt verir. Zihninizdeki düşünceyi bir inanç olarak kabul edin, bu kadarı bile yeterli olacaktır. Bilinçaltınızı yeniden tasarlayarak kendinizi yeniden yaratabileceğinizden emin olabilirsiniz

Çalışma İlkesi
Çalışma İlkesinin Gerekliliği

















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın