Akis Yasasi Nedir

Akış Yasası 

Bir nehir gibi akan enerjiden meydana gelen bir evren'de yaşıyoruz hiçbir şey durağan değil her şey hareket halinde hiçbir şey ve hiç kimse diğer şeylerden ayrı ya da onların etki alanının dışında değil bu yüzden kuzey kutbu'ndaki bir kutup ayısı hapşırdığında sahra çölü'ndeki bir kum tanesinin yerinden oynaması kaçınılmazdır kendinizi biraz daha fazla sevmenizin dünyanın öbür ucundaki bir yabancıyı etkilemesi de bu yüzdendir bir nehir akarken, arada hiçbir boşluk kalmaz.

Akışı engellenirse sonunda taşar su duyguları simgeler duygular engellendiğinde durgunlaşarak ilişkilerin tıkanmasına ve yapmacık bir hal almasına yol açarlar bunun sebebi engellenen akışın durgun bir havuza dönüşmesidir bir taşkının yanından geçmek keyiflidir, fakat sizi uzaklara sürüklemesi ihtimali yüzünden içinde yüzmek tehlikeli olabilir.

Duygularınız bir taşkına dönüştüyse, insanlar boğulmaktan korktukları için size fazla yaklaşmaktan çekinebilirler ancak, insanlar huzur verici, berrak bir nehrin yanında oturmak isterler huzurun, berraklığın ve sakinliğin tadını çıkarmak isterler böyle bir nehirde yıkanmak güvenlidir duygularınız huzurlu, sakin ve berraksa, birçok kişi sizinle yakın ilişkiler kurmak isteyecektir.

Auranızda yıkanmak isteyecekleri için kişisel ilişkileriniz yolunda gidecektir bu yüzden duygularınızın akışına dikkat edin ve ilişkileriniz üzerindeki etkisini gözlemleyin akış Yasası hayatın her alanını yönetmektedir bir cinsellik taşkını heyecan verici olabilir, fakat içine çekilmek endişe verici ve tehlikelidir cinsellik çocuklukta konulmuş yasaklar ya da geçmiş yaşam deneyimleri yüzünden bastırıldığında, seksüel bir ilişki rahatsızlık verir.

Cinsel enerjinizin güzel bir akışı varsa cinsel hayatınız da güzel olur yaratıcı enerjiniz akıyor mu, yoksa baskı altında mı yaratıcılığınız hızla aklınıza gelen fikirlerin birbirine karışıp sonunda başarısızlıkla sonuçlandığı bir taşkın mı yoksa yaratıcı enerjiniz sizin ve etrafınızdakilerin kontrol edebileceği bir hızla akarak sizin yeni fikirler üretebilen yaratıcı bir insan olmanızı mı sağlıyor?

Ağzına kadar dolu olan bir dolaba yeni eşyalar koymak imkansızdır para, giysiler, fikirler ya da eski kırgınlıklar; biriktirdiğiniz şey her neyse, yenilerinin hayatınıza girebilmesi için ihtiyaç duyduğunuz boşluktan mahrum kalırsınız yenilikleri hayatınıza kabul edebilmek için eski şeylerden kopmanız gerekir eski duygulara tutunuyorsanız, eski anılara saplanarak yeni ve daha fazla mutluluk verici durumların yaşamınıza girmesini engellersiniz.

Akış Yasası, evinizdeki çöpleri attığınız anda başka bir şeyin onların yerini alacağını garanti eder. çöplerin yerini daha fazla çöple doldurmayı ya da yaklaşımınızı değiştirerek daha güzel şeyleri kendinize çekmeyi seçebilirsiniz hala aynı düşüncelere sahipseniz aynı koşullar geri dönecektir ne kadar önemsiz olursa olsun, bazı değişiklikler yapmaya başladığınızda, otomatikman farklı şeyler yaşamınıza girecektir doğa boşluk oluşmasına müsaade etmez.

Bu yüzden boşalan yerler her zaman başka şeyler tarafından doldurulacaktır sizin göreviniz yeni gelenin eskisinden daha iyi olmasını sağlamaktır artık yaşamınızda ihtiyaç duymadığınız inançları ve anıları serbest bıraktığınızda, yenilerinin yaşamınıza girmesi için kapıları açmış olursunuz hayatınıza farklı bir şeyin girmesini sağlamak için alışkanlıklarınızı değiştirin.

Yapacağınız değişiklik, işinize başka bir yoldan gitmek kadar önemsiz olabilir evinizin şöhretle ilişkili bölümünde gereksiz eşyalar ya da çöpler varsa, hayatınızın bu yönünün akışını engelliyorsunuzdur iş hayatı, başarı, ilişkiler, para ve benzeri konularla farklı bölgeler ilişkilidir aynı şekilde, hayatınızı tıka basa dolduran eski bir inancınız varsa, onu serbest bırakın.

Kaya parçası gibi içinize oturmuş bir anınız varsa, onu temizlemek için bir kağıda yazdıktan sonra kağıdı yakabilirsiniz evinizdeki çöpleri temizlerken, onların yerine koymayı istediğiniz şeyleri düşünmeye başlayın daha yüksek bir enerjinin yaşamınıza girip, yeni ve daha eğlenceli bir şeyin size doğru akmasını sağladığını imgelemeye başlayın.

Temizliği asla pasif bir eylem olarak gerçekleştirmeyin hayatıma yeni şeylerin girmesine hazırım. istediğim bu diyen bir enerjiyle işe koyulun ustalıkla davranarak yaşamınızı istediğiniz hale getirmek için akış yasasını kullanın bireyler arasında açık bir iletişim akışı olduğunda ilişkiler mutlulukla devam eder dışarıya ve içeriye doğru akış arasında bir denge bulduğumuzda mutluluğa ulaşırız.
Akıs Yasası
Akıs Yasası Nedir Müzik Dünyası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın