Bolluk Ve Bereket Yasasi

 Bolluk Bereket Yasası

Sevgi, keyif, mutluluk, zenginlik, başarı, canlılık, neşe, cömertlik ve yaşamın tüm güzel yönleriyle akmak berekettir yaşamın yüksek nitelikleriyle aktığımızda bereket hayatımıza girer yaşam enerjinizin bereketli bir biçimde akması doğuştan sahip olduğunuz en doğal hakkınızdır,

Çünkü hepimiz için geçerli olan ilahi dilek budur kaynağın açık yürekli cömertliğinden faydalanmanıza sadece tek bir şey engel olabilir bilinciniz bereketin akışı size doğru yönelmiş olmasına rağmen, düşünceleriniz, inançlarınız, anılarınız ve kendinize biçtiğiniz değer, onu kabul etmenize engel olur.

Bahçenizdeki güzel gül çalısının gövdesine dolanmış bir sarmaşık onun yaşam gücünü emiyorsa, o çalı bereketli değildir şimdilik muhteşem çiçeklerle ışıldıyor olabilir, fakat yaşam enerjisinin akışını durduran sarmaşığı yerinden sökmedikçe bu çiçeklerin yerini yenileri almayacaktır iyi bir bahçıvan gül çalısının gelişimini engelleyen bitkiyi yerinden sökerek onun muhteşem çiçekler açmaya devam etmesini sağlayacaktır.

Bolluk Ve Bereket

Bereket enerjinizin akışını engelleyen inançları bir kenara bırakmak size kalmıştır tüm ilişkilerden keyif almanın anahtarı sevgidir kalbimizi kapattığımızda, hak ettiğimiz sevgi bereketinin akışını engelleriz reddedilmek ve incinmeye dair inançlarımız ve korkularımız, bir sarmaşık gibi kalbimizi ele geçirir.

İlişkilere tutunmamıza ya da insanlarla aramıza mesafe koymamıza sebep olurlar zihnimiz hakimiyeti ele geçirdiğinde sevmeyi bırakır, karşımızdaki kişinin kusurlarını görmeye başlarız. ardından birbirimizin egolarıyla bağlantı kurarız.

Egonuz düşük benliğinizin korkusundan kaynaklanır ve sevgi akışını engelleyen tıkanmalara sebep olabilir sevmek karşınızdaki kişinin tanrısallığını görmek ve onun ruhuyla bağlantı kurmaktır sevmek tutkularımızın da özgürce akmasına izin verir.

Birbirine aşık bir çift, yeni doğan bebeğini seven bir anne, birbirine ilham veren iş arkadaşları, aynı ilgi alanlarını paylaşan arkadaşlar hepsi de sevgiyle ışıldar sevgiden daha çekici bir enerji olmadığı için, etraflarındaki herkes gülümser kaynak sevgidir, bu yüzden hiçbir kısıtlama yoktur sevgi Tanrı'nın kalbinden hepimize akar, bu yüzden sevgi bereketinin size ulaşabilmesi için kalbinizi açmanız yeterlidir.

Başarı belirli bir edinim değil, ruhsal bir durumdur başarı olarak belirlediğiniz bir hedefe ulaşmaya tamamen odaklandığınızda, ona ulaştığınız zaman anlık bir coşkuya kapılırsınız sonra başka bir hedef belirleyip yeniden çabalamanız gerekir bu yüzden başarı bir nehrin akışını engellemeye çalışmak değildir bu şekilde davranmak strese girmenize) hayal kırıklığına kapılmanıza ve kendinize biçtiğiniz değerin azalmasına sebep olur.

Başarının bereketli olması

yaşamın akışına ayak uydurmaya akıntılardan faydalanmaya ve yolculuğunuzun tadını çıkarmaya bağlıdır gerçek başarı tatmin ve memnuniyet duygusudur hastayken bile kimsenin kendisiyle ilgilenmesine izin vermeyen bir arkadaşımı ziyaret ettiğimi hatırlıyorum. İyileştiğinde arkadaşları ona bu durumu ne kadar sinir bozucu bulduklarını söylediler.

Kendisine bakılmasını ve ilgi gösterilmesini ne kadar istediğini, fakat her nedense bunun gerçekleşmesine izin veremediğini açıkladı bağımsızlık muhteşem bir özelliktir. Yine de insanların bizimle ilgilenmelerine izin vermek yerinde bir davranıştır içeriye ve dışarıya doğru akışın bir parçasıdır başkalarının bizimle ilgilenmesine ne kadar izin verirsek kendimizi o kadar iyi hissederiz.

Böylece kendimizi hayat dolu ve hoşnut hissederek başkalarının bakımını gerçekten üstlenebiliriz. Sürekli kan şekerinizi dengede tutacak besleyici yiyecekler yerseniz, canınız tatlı çekmez düzenli olarak sizinle ilgilenilmesine izin verirseniz, muhtaçlıkla kıvranmazsınız hayatımızda içeriye ve dışarıya doğru doğal bir ilgi ve bakım akışı olduğunda, sevgi konusunda dengelendiğimizi ve bereket içinde olduğumuzu hissederiz yukarıda nasılsa, aşağıda da öyledir.

Dünyadaki akıllı ebeveynler, size istediğiniz şeyi hazır olduğunuzu düşündükleri zaman verirler akıllı bir ebeveyn emekleme çağındaki çocuğuna asla bir porselen bebek vermez, çünkü çocuğun onu kırması ya da saçlarını yolması muhtemeldir bunu kötü niyetinden değil

Sadece böyle bir hediyeye sahip çıkabilecek kadar olgun olmadığı için yapacaktır emekleme çağındaki bir çocuk, kız kardeşininkine benzer bir porselen bebek için ne kadar yaygara kopartsa da, ebeveynleri onun bebeğe sahip çıkmaya hazır olduğuna kanaat getirinceye dek bekleyeceklerdir.

Aynı şey Tanrı katında da geçerlidir istediğiniz berekete ulaşmak için ne kadar yaygara kopartırsanız kopartın, onu kabul etmeye hazır olduğunuzu kanıtlayana dek evren onu size getirmeyecektir bereket yasası gayet basittir hayatınızda daha fazla dostluk istiyorsanız başkalarına dostça davranın dostluk enerjisi akışınızı engelleyen şüphe, sıkıntı ya da kırgınlık engellerini ortadan kaldırın.

Hayatınızda daha fazla mutluluk istiyorsanız, sizi mutsuz eden düşüncelerin, inançların ya da anıların geçmişten kaynaklandığını hatırlayın bulunduğunuz an içinde hiçbir gerçeklikleri olmadığını anımsayın. kendinizi gülümsemeye alıştırın hayatınızda daha fazla bakım ve ilgi görmek istiyorsanız, onları yaşamınıza kabul etmenizi engelleyen bariyerleri ortadan kaldırın.

Kabul etmeye hazır olduğunuzda, etrafınızdaki insanlar otomatikman sizinle ilgilenmeye başlayacaklardır bereket bilincine sahip olduğunuzda, maddi zenginlikler size doğru akar bereket doğuştan kazandığınız bir haktır onu kabul etmeye açık olun.
Bolluk Ve Bereket
Bolluk Ve Bereket Yasası
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın