Yaratılısın Yasaları

Dikkat Yasası

Dikkatinizi verdiğiniz her şey gerçekleşir büyük, küçük, iyi ya da kötü olmasının hiçbir önemi yoktur spiritüel yasa, ortaya çıkan sonucun dikkatinizi verdiğiniz şeyle tamamen doğru orantılı olduğunu garanti eder dikkatinizi vermek, düşüncelerinizi, kelimelerinizi ve eylemlerinizi odaklamaktır. materyal, üç boyutlu dünyada 'görmek inanmaktır' diye bir deyiş vardır.

Ancak bilgeler her zaman 'inanmak görmektir' der günümüzde atom altı fizik, bilgelerin ve mistiklerin çağlar boyu dile getirdikleri bilgileri kanıtlamaktadır deneyi yapan kişinin düşünceleri deneyin sonucunu etkiler fizikçiler kuarkların odaklanmış düşünceler sayesinde şekillendirilen atom altı parçacıklar olduğunu söylemektedir.

Günümüzde bu değişimi filme kaydetmek de mümkündür birey odaklanmayı bıraktığında parçacıklar ortadan kaybolur sonuçlar deneyi yapan kişinin beklentilerine göre farklılık gösterir. yaşamlar da bireyin beklentilerine göre farklılık gösterir benzer bir durumla karşı karşıya kalan on kişinin hepsi birbirinden farklı sonuçları gözünde canlandırır.

Buna bağlı olarak her biri diğerinden biraz daha farklı bir sonuca ulaşır kendi gerçekliğimizi kendimiz yaratırız günümüzde bilim de bu spiritüel gerçeği desteklemektedir hayallerinizi gerçekleştirmenizi engelleyen tek şey kendi şüpheleriniz ve korkularınızdır istediğiniz şeye dikkatinizin yüzde yirmisini yöneltirseniz, hayaliniz de yüzde yirmi oranında gerçekleşir.

İstediğiniz sonuca dikkatinizin tamamını verirseniz, istediğiniz sonuca ulaşırsınız dikkat yasası kesindir. düşüncelerinizi neye odakladığınıza dikkat edin araba kullanırken önünüzdeki yola dikkat etmezseniz kaza yapabilirsiniz yanlış yöne sapmamak için yön tabelalarına dikkat edersiniz araba kullanmaya odaklanırsanız varacağınız noktaya, hayatta ise talihinize güvenli bir biçimde ulaşırsınız.

Yaratılısın Yasası

Yaşam yolunda ilerlerken evren'in bize yolumuzu göstermek için çıkardığı fısıltılara ve gösterdiği ipuçlarına dikkat etmemiz istenir dikkatinizi bir endişe ya da korku üzerinde yoğunlaştırırsanız, onu harekete geçirerek gerçeğe dönüşmesine yol açarsınız olabilecek en kötü senaryoları sürekli aklınızdan geçirmek ya da durmadan korkularınızdan bahsetmek, onları hayatınıza çekmenin etkili bir yöntemidir.

Ayak başparmağınız acıdığında bu acıya odaklanır, bu yüzden endişelenir ve aklınızdan korkunç olasılıklar geçirirseniz, acınız şiddetlenir heyecan verici haberler aldığınız bir telefon görüşmesi yaptığınızda ayak başparmağınıza odaklanmayı bırakırsınız ve duyduğunuz acı kaybolur olumlu düşünceler olumsuz düşüncelerden daha etkilidir.

Olumlu durumlara odaklanın düşünceleriniz ve konuşmalarınızda olumlu durumlara yönelin. Niyetiniz karşısında olumlu bir yaklaşım benimserseniz hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz kitap yazıyor, resim yapıyor, bir ev inşa ediyor ya da herhangi bir projeyle ilgileniyorsanız, bitmiş, mükemmelliğe ulaşmış halini gözünüzde canlandırın.

Bu hayale bağlı kaldığınız ve gerekli çabayı gösterdiğiniz sürece, başarılı olacağınız kesindir neyi hayal edeceğinize karar verin, kendinizi ona adayın, gerekli çabayı gösterin, tüm dikkatinizi ona odaklayın. hayatınızın nasıl güzelleştiğine hayret edeceksiniz.

Küçük bir uyarıyı da atlamamam gerekiyor bir tohum ektiğinizde, onun zamanı gelince güzel bir bitkiye dönüşeceğini hayal edersiniz sonra da onu sulayıp gerekli ilgiyi gösterirsiniz ancak, iyi durumda olup olmadığını görmek için onu sürekli ekili olduğu yerden çıkarmazsınız bu yüzden dikkatinizi hayalinize odaklayın fakat onu gereğinden fazla analiz etmeyin.
Yaratılış
Yaratılısın Yasaları Yaşam
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın