Yaratıcı imgelemenin Kullanilmasi

Yaratıcı İmgeleme Kullanmak

Şimdi önemli olan, onu sizin için gerçekten sonuç getirici yaşamınızda olumlu bir değişim yaratmanıza yardımcı olacak biçimde kullanmayı öğrenmektir yaratıcı imgelemeyi en etkin şekilde kullanmak için belirli kavramları anlamak ve bazı ileri teknikleri öğrenmek gerekir hatırlanması gereken en önemli şey yaratıcı imgelemeyi sık sık kullanmak, onu yaşamınızın düzenli bir parçası haline getirmektir.

Çoğu kişi, özellikle ilk öğrenmeye başladığında en azından her gün biraz uygulama yapmanın çok yararlı olduğunu görür meditasyona daima derin bir gevşemeyle başlayın, sonra dilediğiniz imgeleme ve onaylama ile sürdürün yaratıcı imgeleme birçok değişik şekilde kullanılabilir ve onları uygun zamanlarda denemeyi hatırlamak da size bağlıdır.

Yaratıcı imgeleme yeni bir düşünme biçimi, yeni bir yaşam biçimidir ve böyle olmak sıfatıyla da biraz uygulama gerektirir yaratıcı imgelemeyi değişik durumlarda ve değişik koşullarda deneyin ve her türlü sorunun çözümünde elinizden geldiğince sık kullanın.

Eğer herhangi bir konuda endişeye ya da şaşkınlığa kapılırsanız, ya da bir sorun karşısında cesaretsizlik veya engellenmişlik duygusu hissederseniz, kendinize, yaratıcı imgelemeyi size yardımcı olabilecek biçimde kullanabileceğiniz bir yol olup olmadığını sorun.

Onu uygun olan her an kullanma konusunda yaratıcı bir alışkanlık oluşturun eğer yaratıcı imgelemenin bütünüyle başarılı olduğunu hemen hissetmezseniz cesaretsizliğe kapılmayın unutmayın ki, çoğumuz üstesinden gelmemiz gereken onca yıllık olumsuz düşünce kalıplarına sahibiz.

Yaşam boyu süren bu alışkanlıkların bazılarını değiştirmek zaman alır ve çoğumuz derinlerde yatan ve daha bilinçli yaşama konusundaki çabalarımızı yavaşlatan bazı duygulara ve eğilimlere sahibiz bereket versin, yaratıcı imgeleme öylesine Allah vergisi güce sahip bir süreçtir ki, beş dakikalık bir bilinçli, olumlu meditasyon bile, saatlerin, günlerin, hatta yılların oluşturduğu olumsuz kalıpları dengeleyebilir bu yüzden sabırlı olun.

Yaşamınızı/dünyanızı bugün olduğu şekilde biçimlendirmek bir ömür aldı mutlaka hemen değişmeyebilir ki genellikle hemen değişir azimle ve süreci tam ve doğru biçimde anlayarak, yaşamınızda mucizevi görünen birçok şeyi yaratmayı başaracaksınız.

Siz kendi enerji akışınızı izlemeli ve çekildiğinizi hissettiğiniz yöntemleri kullanmalısınız örneğin, belirli bir durumda, onaylamalar yapmaya çalışır ve yapamadığınızı görebilirsiniz ya da başarılı bir gelişme elde edemediğinizi hissedebilirsiniz.

Bu durumda temizleme işlemini denemek ya da Yüksek Ben'iniz veya ruhsal rehberinizle ilişki kurup ne yapmanız gerektiğini sormak isteyebilirsiniz. bir seferinde işe yarayan bir yöntem, başka bir sefer yaramayabilir; bir kişinin işine yarayan bir yöntem bir başkasının işine yaramayabilir.

Daima kendinize ve kendi iç dürtülerinize güvenin. eğer kullandığınız yöntem size zorladığınızı, arkadan ittiğinizi, fazla çabaladığınızı, gerilime girdiğinizi hissettiriyorsa, onu yapmayın eğer bu yöntem size olumlu özgürleştirici, açıcı, güçlendirici, ilham verici geliyorsa yapın.
Yaratıcı imgeleme
Yaratıcı imgelemenin Kullanılması Vatanseverr
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın