Diana Cooper Cekim Yasası

Diana Cooper Cekim Yasaları

Her yanınıza mıknatıslar yapıştırılsaydı, bazı nesnelerin size yapışacaklarını, bazılarının geriye doğru sıçrayacaklarını, birçok nesnenin de hiçbir tepki vermeyeceğini tahmin edebilirdiniz bir bakıma yaşamın da böyle bir işleyişi vardır enerjinizi bilincinde olmadan etrafa yayarsınız bazı özellikleriniz çekici, bazıları da iticidir hayatınızdaki her şeyi ve herkesi siz kendinize çekersiniz.

Diğer nesneleri ve insanları ise itersiniz birçok durumun size göre hiçbir manyetik çekim gücü yoktur. örneğin, bu şeyleri size getirecek titreşimi yaymadığınız için, açlık çekmemişsinizdir ya da evsiz kalmamışsınızdır bir radyo vericisi belirli bir frekans aralığında yayın yapar bu dalga bandından yayınlanan bir programa ilgi duyan herkes o istasyonu açabilir. İnsanlar da radyo vericilerine benzer. hayatlarının piyesini bu şekilde yayınlarlar.

Davranış kalıplarını, duygusal enerjilerini, düşünce yapılarını, inkar ettikleri, sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri ve çok daha fazlasını evrene yayarlar radyoda ilginç bir program dinlemek istediğinizi zihninizde canlandırın açabileceğiniz yüzlerce radyo istasyonu var ve hangisini dinleyeceğinize karar vermeye çabalayarak istasyonlar arasında gezinip duruyorsunuz.

Birçoğunu hemen değiştiriyorsunuz arada sırada biri dikkatinizi çekiyor ağır ya da komik, sıkıcı ya da ilginç, saldırgan içerikli ya da huzur verici bir program olabilir bu herhangi bir özelliği, sizin onu dinlemeye devam etmenize yol açıyor bazı özelliklerinden hoşlanmanıza rağmen, program size kısmen itici de geliyor olabilir yine de onu dinlemeye devam ediyorsunuz.

İnsanları da aynı şekilde kendimize çekeriz bizimle aynı frekansta olmayan insanlar çekim gücümüzden etkilenmezler bizi es geçerler yaydığınız titreşimler bazen bilinçli bazen de bilinçsiz enerjiniz tarafından yaratılır söz konusu titreşimlerin bazıları itici, bazıları çekici ve bazıları da etkisizdir bunun altında yatan spiritüel yasa, benzer titreşimlerin birbirini çektiğidir.

Bizimkine benzer titreşimler yayan insanları ve durumları hayatımıza çekeriz muhtaçlık, çaresizlik, bunalım, açgözlülük, kabalık ya da düşüncesizlik gibi olumsuz özellikler düşük frekans aralığında yer alır bu özellikleri içinde barındıran bir mizacımız varsa, benzer enerjiler taşıyan insanları hayatımıza çekeriz sevgi, şefkat, mutluluk, neşe ya da cömertlik gibi nitelikler yüksek frekanslı enerjiler yayar ve benzer enerjiler taşıyan insanları kendine çeker.

İnsanların bu adamın neden benim hayatımda olduğunu anlamıyorum o kadar olumsuz biri ki bana hiç benzemiyor ya da bu insan beni neden kandırdı halbuki ben ne kadar da dürüstüm gibi cümleler kurduklarını sık sık duyuyorum spiritüel yasa kesindir evren karşımıza aynalar çıkararak kendi içimize yönelmemizi sağlar etrafınıza bakıp çevrenizdeki insanları inceleyin hayatınızın sahnesinde rol almalarının mutlaka bir sebebi vardır.

Belirli türdeki insanları ya da durumları hayatımıza çektiğimizi ne kadar şiddetle reddedersek yüksek benliğimiz karanlık yönümüzle yüzleşmemiz konusunda o kadar ısrarcı olur bizi reddettiğimiz olumsuz bir niteliğimizle yüzleştirir yaşadığınız ilişkide güçlü bağlar kurmaya hazır olduğunuzu hissetmenize rağmen hayat arkadaşınız benzer bir yaklaşım sergilemiyorsa kendi içinizdeki bağlanma korkusunu gözden geçirin bağlanmak istediğinizden yüzde yüz emin olsaydınız bu insan hayatınızda olmazdı.

İçinizde yer etmiş inancı salıverdiğiniz anda karşınızdaki kişi ya size bağlanacak ya da hayatınızdan çıkarak size bağlılık gösterebilecek başka birinin yaşamınıza girmesine olanak tanıyacaktır her zaman keyifli ve mutlu görünen fakat etrafı bunalımlı insanlarla çevrili olan bir kişi1 içindeki mutsuzluğa ayna tutmaları için o insanları hayatına çekmiştir.

Bu insanlar bir amaca hizmet ederek muhtemelen onun kendisine ihtiyaç duyulduğunu hissetmesini sağlarlar çaresizlik itici bir enerjidir insanlar bir hayat arkadaşı bulmak konusunda çaresizliğe kapıldıklarında da benzer bir durum gerçekleşir diğerleri bu çaresizliği sezerek onlardan uzak dururlar. bu enerjiyi değiştirip, sevgi dolu, kabullenici ve açık bir enerjiyle dünyaya yaklaşıldığında doğru insan hayatlarına girecektir bilinçaltımıza işlemiş inançlarımız durumları ve insanları hayatımıza çeker.

Değerli olmadığınıza inanıyorsanız, sizi kötü bir biçimde tehdit ederek bu inancı size yansıtacak insanları hayatınıza çekersiniz başkalarına hizmet etmeniz gerektiğine inanıyorsanız, bakımını üstlenmenize ihtiyaç duyan kişileri kendinize çekersiniz hiç kimsenin sizi anlayamayacağına inanıyorsanız, sizi anlamayan insanları kendinize çekersiniz.

Çekim Yasası birçok seviyede işlemektedir hayatla uyum içinde değilseniz, size iyi gelmeyecek yiyeceklere yönelmeniz muhtemeldir sürekli kendinizi eleştiriyorsanız, kendinize küçük saldırılarda bulunuyorsunuz demektir sizi ısıran sivrisinekleri kendinize çekebilirsiniz sivrisinekler evrene gönderdiğiniz enerjiyi size yansıtma işlevi görürler.

Öfkenizi içinize gömüyorsanız uğrayacağınız bir saldırıya davetiye çıkarıyor olabilirsiniz. karşılaştığınız bu gibi sorunlar, tabii ki yaşamlar boyu yaptığınız kötülükler ve iyiliklerin kaçınılmaz dengelenmesi olan karmanın da eseri olabilir yapmanız gerektiğini ya da yapmaya mecbur olduğunuzu hissettiğiniz bir şeyi her yaptığınızda, kölelik edersiniz.

Sizi köle konumunda tutacak durumları ve insanları hayatınıza çekersiniz diğer yandan evren'e olumlu enerjiler gönderirseniz, ihtiyaç duyduğunuzda size yardım eli uzatılmasını sağlayabilirsiniz aklınızdan olumsuz düşünceler geçirirseniz olumsuz durumları ve insanları hayatınıza çekersiniz sağlığınız bozuksa, bu durumdan sıyrılmaya hazır olduğunuz anda size en uygun şifa kaynağı karşınıza çıkar.

Bir projenin başarıya ulaşmasını istemenize rağmen, bastırdığınız bir sıkıntınız varsa, korku dolu ya da yorgunsanız, baskı altında tuttuğunuz bu enerji projenin başarısına gölge düşürecektir bir şeylerin umduğunuz gibi gitmediği durumlarda, bastırdığınız hislerinizi gözden geçirin ve onları değiştirin. sonra istediğiniz şeyi kendinize çekin içinizdeki hisler dış dünyadaki karşılıklarının size doğru çekilmelerine yol açar.

Dış dünyada bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyorsa, içinize yönelip kendiniz hakkındaki hislerinizi değiştirin böylece farklı insanları ve tecrübeleri hayatınıza çekebilirsiniz örneğin sadık bir hayat arkadaşı bulmak istiyorsanız, kendinizi ne kadar sadakatle sevdiğinizi gözden geçirin kendinizi gerçekten sadakatle sevdiğiniz anda, dış dünya da sizi sadakatle sevecek birini hayatınıza çekmenize olanak verecek biçimde değişecektir.

Kendinizi sürekli aşağılıyor, asla yeterince iyi olmadığınızı düşünüyorsanız, size aynı şekilde davranıp sömürecek kişileri hayatınıza çekersiniz güzel niteliklerinize odaklanırsanız, sizi takdir edecek insanları kendinize çekersiniz peki ya uyuşturucu bağımlılarıyla ya da saldırgan suçlularla birlikte çalışan, spiritüel evrimin üst mertebelerine ulaşmış insanlara ne demeli 

Dünyaya gelmeden önce bu insanlarla çalışmak için bir anlaşma yapmış olabilirler içinde bulundukları bu durum önceki yaşamlarından kalma çözülmemiş bir meselenin karmik sonucu da olabilir birde tabii ki, zıt kutupların birbirini çektiği durumlar da yaşanır.

Aydınlık titreşimler yayan bir insan karanlık titreşimleri üzerine çekse de onlardan etkilenmez. hapishane gibi karanlık bir yer, ışığı içeri sokmak isteyen aydınlanmış insanları kendine çekebilir. Evren'e olumsuz enerjiler gönderip bir felaketi üzerinize çekmeyi beklemeyin olumlu, aydınlık enerjiler yayın ve bir mucizenin hayatınıza girmesini bekleyin
Diana Cooper
Diana Cooper Cekim Yasaları
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın