İstediğiniz Şeyi Ne Kadar İstiyorsunuz

İstediğiniz Şeyi Ne Kadar İstediniz

Hikayeye göre, genç bir adam Sokrat’a nasıl bilge olunabileceğini sormuş benimle gel demiş sokrat Delikanlıyı alıp nehre götürmüş, başını suyun altına sokmuş.

Delikanlıyı havasız kalana kadar orada tutmuş sonra bırakmış delikanlı doğrulunca sokrat ona sormuş başın suyun altındayken en çok neyi arzuladın hava arzuladım demiş delikanlı sokrat başını yavaşça salladı.bilgeliğide kafan suyun içindeyken havayı arzuladığın kadar arzuladığında, ona sahip olursun

Aynı şekilde siz de hayatınızdaki belli bir engeli aşmak için yoğun ve samimi bir istek duyduğunuzda
Bir çıkış yolu olduğuna dair kesin karara vardığınızda

Bunun takip etmek istediğiniz yol olduğuna kesin olarak inandığınızda zafer mutlaka sizin olacaktır. Eğer gerçekten zihinsel huzura ve iç sükunete sahip olmak istiyorsanız, mutlaka olursunuz.
Size ne kadar haksızlık edildiği, patronunuzun ne kadar adaletsiz davrandığı, birinin size ne kadar kötü olduğunu kanıtlaması önemli olmaz.

Zihinsel ve manevi güçlerinizin farkında olduğunuzda, bütün bunlar bir anlam ifade etmez.
Ne istediğinizi bilirsiniz ve nefret, öfke, kin ve kötü niyete sahip hırsızların (düşüncelerin) huzurunuzu, uyumunuzu, sağlığınızı ve mutluluğunuzu çalmasına izin vermezsiniz.

Düşüncelerinizi hayattaki amacınızla tanımlama alışkanlığını edindiğinizde, insanlar, koşullar, haberler ve olaylar artık sizi üzemez amacınız huzur, sağlık, ilham, uyum ve bolluktur şu anda içinizde bir huzur nehrinin aktığını hissedin.

Düşünceniz elle tutulup gözle görülemeyen güçtür ve siz onun size iyilik, ilham ve huzur vermesini tercih edersiniz

Eğer kendinizi yıkıcı bir alışkanlıktan kurtarmak istiyorsanız, yüzde elli bir iyileştiniz demektir.
Kötü alışkanlıktan kurtulma arzunuz bunu sürdürme ihtiyacınızdan daha büyük ise, tam anlamıyla iyileşmenin bir adım ötenizde olduğunu görüp çok şaşıracaksınız.

İşinizde terfi etmek istiyorsanız, işvereninizin, şefinizin ya da sevdiğiniz birinin bu terfi nedeniyle sizi tebrik ettiğini hayal edin bu resim canlı ve gerçek olsun sesi duyun, mimikleri görün ve gerçekliğini hissedin.
Bunu sık sık yapmaya devam edin; zihninizi sürekli bununla meşgul ederseniz, sonunda dileklerinizin gerçekleştiğini görmenin keyfini yaşarsınız

İstek İstemek Arzulamak
İstediğiniz Şeyi Ne Kadar İstiyorsunuz



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın