Zihinsel Resmin Gücü

Zihinsel Resmin Gücleri

Bob, bedenini gevşetme ve uyku durumuna, meditasyon haline geçme çalışmaları yapmaya başladı. Sonra, bilinçaltının bunu en kolay yoldan gerçekleştirebileceğini bilerek, zihnini arzulanan sonun resmiyle doldurdu.

Kızının hoş geldin diyerek onu kucakladığını, “Baba, seni yeniden evde görmek harika!” diye bağırdığını hayal etti düzenli ve sistematik olarak oturup bu şekilde meditasyon yaptı dikkati dağıldığında, hemen yüzünde gülümsemesiyle kızının ve onun neşeli sesiyle canlanan evin zihinsel resmini gözünün önüne getirmeyi alışkanlık edindi.

Bütün bunlar onun zihnini yeniden koşullandırmasını sağladı yavaş bir süreçti bu ama o vazgeçmedi. Er ya da geç bilinçaltında yeni bir alışkanlık kalıbı oluşturacağını bilerek ısrarını sürdürdü ona bilincini bir fotoğraf makinesine, bilinçaltını da resmi kaydettiği film tabakasına benzetebileceğini söyledim.

Bu onun üzerinde çok etkili oldu artık bütün amacı resmi zihnine kaydetmek ve orada banyo etmekti. Filmler karanlıkta banyo edilir; zihinsel resimler de bilinçaltının karanlık odasında banyo edilmektedir.

Yoğunlaşmış Dikkat Bobi bilincinin bir fotoğraf makinesine benzediğini anladı ve çaba sarf etmedi. Hiç zihinsel mücadele yoktu. Sessizce düşüncelerini ayarlıyor ve resimle bütünleşinceye kadar dikkatini önündeki sahnenin üzerinde yoğunlaştırıyordu.

Zihinsel atmosferin içine çekiliyor, zihinsel filmi tekrar tekrar izliyordu bunun ardından iyileşmenin geleceğine kuşku yoktu bob, içme arzusu duyduğunda, hemen hayal gücünü devreye sokuyor, düşüncelerini içkiden alıp evde ailesiyle birlikte olma duygusuna kaydırıyordu.

Başarılı oldu çünkü zihninde geliştirdiği resmi yaşayacağına inanıyordu bugün içki alışkanlığından kurtulmuş durumda, ailesiyle yeniden bir araya geldi, işinde başarılı ve çok mutlu
Zihinsel Resim
Zihinsel Resmin Gücü
.






Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın