Kendinden Ödün Veren Asla Kazanmaz

Kendinden Ödün Veren Kazanmaz

İnsanların sizden yararlanmalarına ve sinir krizleri, ağlama nöbetleri ya da başka türlü duygusal krizleri kullanarak amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyin bu insanlar sizi köleleri haline getirmeye ve size istediklerini yapmaya çalışan diktatörlerdir.

Kararlı ama kibar olun ve teslim olmayı reddedin. Kendinden ödün veren asla kazanamaz onların art niyetine, bencilliğine ve sahipleniciliğine katkıda bulunmayın doğru olanı yapmaya çalışın. Siz idealinizi gerçekleştirmek ve hayatın ezeli ve ebedi gerçeklerine ve manevi değerlerine sadık kalmak için buradasınız.

Dünyada hiç kimseye, sizi hedefinizden, gizli yeteneklerinizi dünyaya ifade etmek, insanlığa hizmet etmek ve ilahi bilgeliği, doğruluğu ve güzelliği bütün insanlara göstermek yönündeki amacınızdan uzaklaştırmasına neden olacak gücü vermeyin

İdealinize sadık kalın sizin huzurunuza, mutluluğunuza ve tatmininize katkıda bulunan her şeyin dünyadaki bütün insanlara iyilik vereceğini bilin parçayla uyum, bütünle uyumdur; çünkü bütün parçada, parça ise bütündedir diğer insanlara sadece sevgi borçlusunuz; sevgi de zihnin mutluluk, sağlık ve zihinsel huzuru yasasını yerine getirmektir.

Kendinden Ödün Veren Kazanmaz
Kendinden Ödün Veren Asla Kazanmaz Müzik Dünyası















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın