Affetmek Affedicilik bilinçaltınızı nasil kullanmalısınız

Affedicilikte bilinçaltınızı nasıl kullanmalısınız

ihtiyacı olan tek şey affedicilikti ama affediciliğin gerçek anlamı kendini affetmektir.
Affedicilik, düşüncelerinizi ilahi uyum yasasıyla paralel hale getirmektir kendini yargılamak cehennem (kölelik ve sınırlama), affedicilik ise cennet (uyum ve huzur) kabul edilir

Hayat torpil yapmaz ışık hayattır ve bu hayatı ilkesi şu anda, siz bu yazıyı ve bu sözcükleri okurken, içinizde akmaktadır. eğer içinizde hayatın bu akışına karşı direnç oluşturursanız, bu tıkanıklık bilinçaltınızı karıştıracak ve her türlü olumsuz durumun ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Dünyadaki mutsuz ve kaotik koşullardan biz sorumluyuz bütün bu koşullar, kendi türümüzün olumsuz ve yıkıcı düşünceleri nedeniyle ortaya çıkar bu nedenle sıkıntılarınız ve hastalıklarınız için kabahati başka bir yer aramak ciddi bir hata olur.

Birçok kişi, insanlığın günahları, hastalıkları ve acıları için sitem ederek hayatın akışına karşı zihinsel direnç oluşturur bazıları acıları, ağrıları, sevdiklerinin kaybı, kişisel trajedileri ve kazaları yüzünden suçu Tanrı’ya yükler.

Ona öfke duyarlar ve onu üzüntülerinin sorumlusu olarak görürler insanlar böyle olumsuz fikirlere sahip oldukça, bilinçaltlarından otomatikman olumsuz tepkiler alırlar onlar aslında kendilerini cezalandırdıklarını anlayamamaktadırlar.

Gerçeği görmeleri, kendileri dışındaki herhangi bir kişiye ya da güce karşı suçlamalarından, öfkelerinden ve kinlerinden vazgeçmeleri gerekir aksi halde sağlıklı, mutlu ve yaratıcı bir faaliyeti sürdüremezler.
Affedicilikte Bilinçaltınızı Kullanma
Affetmek Affedicilik Bilinçaltınızı Nasil Kullanmalısınız




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın