Uykunun Mucizeleri Neden Uyuruz

Uykunun Mucizesi Neden Uyuruz

Bilinçaltımız hiç uyumaz her zaman görev başındadır bütün hayati fonksiyonlarınızı kontrol eder.
Yirmi dört saatin sekizini ya da hayatınızın üçte birini uyuyarak geçirirsiniz bu hayatın değişmez bir yasasıdır uyku ilahi bir yasadır; birçok sorunun çözümünü de derin uykudayken buluruz.

Pek çok kişi gün boyunca yorulduğumuz, vücudumuzu dinlendirmek için uyuduğumuz ve uyku sırasında bir onarıcı sürecin gerçekleştiği teorisini savunur. Bu büyük bir yanlış anlamadır. Uykuda hiçbir şey dinlenmez. Kalbiniz, ciğerleriniz ve bütün hayati organlarınız uyku sırasında da çalışmaya devam eder. Eğer uyumadan önce yemek yerseniz, yiyecekler sindirilir ve asimile edilir.

Deriniz ter salgılar tırnaklarınız ve saçlarınız uzamaya devam eder aynı şekilde, bilinçaltımız da hiç dinlenmez ve uyumaz her zaman faaldir ve bütün hayati güçlerinizi kontrol eder. İyileşme süreci uykudayken daha hızlı gerçekleşir; çünkü bilincin müdahalesi yoktur.
En önemli cevaplar size uykudayken verilir

Neden Uyuruz

Uyku konusunda ciddi araştırmalar yapan en önemli araştırmacılardan biri, Dr. John Bigelow’dur. Bigelow, geceleri, uyku sırasında gözlere, kulaklara, burna ve diğer organlara bağlı duyusal sinirler aracılığıyla sürekli etkiler aldığımızı göstermiştir.

Beynin bu sinir ağı da son derece faaldir. Uyku ve Uyanıklık gün boyunca, bilinciniz aksiliklerle çatışmalarla, çelişkilerle meşgul olur. Zaman zaman katı gerçeklerden ve nesnel dünyadan uzaklaşması, bilinçaltının iç bilgeliğiyle sessizce iletişim kurması gerekir.

Hayatınızın bütün aşamalarında rehberlik, güç ve daha büyük bir zeka talep ederek, zorlukların üstesinden gelebilir ve günlük sorunlarınızı çözebilirsiniz günlük hayatın katı gerçeklerinden, gürültüsünden ve karmaşasından uzaklaşmak da bir tür uyku biçimidir.

Bu dünyanın uyaranlarına karşı uyumanız ve bilinçaltınızın bilgeliğine ve gücüne karşı uyanık olmanızdır.
Uykunun Mucizeleri
Uykunun Mucizeleri Neden Uyuruz



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın