Mutluluk Bir Zihnin Ürünüdür

Mutluluk Zihnin Ürünüdür

Birkaç yıl önce san francisco’da seminer verirken, işlerinin gidişatı yüzünden çok mutsuz ve sıkıntılı olan bir adam yanıma yaklaştı. bir şirketin genel müdürüydü.şirketin başkan ve başkan yardımcısına karşı yüreği öfke doluydu.

Onların kendi fikirlerine karşı çıkmalarının şirketi çok kötü bir yöne sürüklediğini hissediyordu karlar ve pazar payı düşüyordu. şirketin hisse senetleri de değer kaybetmeye başlamıştı adam sorununu şöyle çözdü her sabah uyandığında, sessizce aşağıdaki sözleri tekrarlıyordu:

Şirketimizde çalışan herkes dürüst, samimi, işbirliğine yatkın ve bize karşı iyi niyetle dolu. bu şirketin büyüme, zenginlik ve refah zincirinin zihinsel ve manevi birer halkası onlar. iki iş arkadaşıma ve şirketteki herkese karşı düşüncelerimde, sözlerimde ve hareketlerimde

Sevgi, huzur ve iyi niyet var şirketimizin başkanı ve başkan yardımcısı, bütün görevlerinde ilahi olarak yönlendiriliyorlar bilinçaltımın sınırsız gücü, benim aracılığımla bütün kararları veriyor işle ilgili bütün

Faaliyetlerimizde ve birbirimizle ilişkilerimizde sadece doğru eylem var.huzur, sevgi ve iyi niyet elçilerini benden önce ofisime gönderiyorum.

Ben de dahil olmak üzere şirketteki herkesin yüreğinde ve zihninde huzur ve uyum hakim. her yeni güne inançla ve güvenle başlıyorum. bu yönetici

Yukarıdaki meditasyonu sabahleyin üç kez sessizce tekrarlıyor, söylediği şeylerin doğruluğunu hissediyordu.

Gün içinde zihnine korku ya da öfke dolu düşünceler geldiğinde, kendi kendine şöyle diyordu zihnimi sürekli huzur, uyum ve denge yönetiyor.zihnini bu şekilde disipline ederken, bütün zararlı düşünceler yok oluyor, zihnimi huzur dolduruyordu. ekinini biçiyordu.

Zihnini iki hafta süreyle yeniden düzenlemesinin sonucu şu olmuştu başkan ve başkan yardımcısı odasına gelmişler, onun faaliyetlerini, yeni ve yapıcı fikirlerini övmüşler, kendisi gibi bir genel müdüre sahip oldukları için ne kadar şanslı olduklarını söylemişlerdi. bu yönetici, insanın mutluluğu kendi içinde bulduğunu keşfettiği için çok mutluydu.

Mutluluk
Mutluluk Bir Zihnin Ürünüdür


















Duygusal Açıdan Olgunlaşmak Okumak İçin Tıkla

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın