Evliliğin Anlamı

Evliliğin Anlamı Nedir

İyi bir evliliğin sağlam bir manevi tabanı olmalıdır evlilik isteği yürekten gelmelidir, yürek de sevginin barınağıdır dürüstlük, içtenlik, kibarlık ve bütünlük, sevginin diğer yönleridir taraflar birbirlerine karşı son derece dürüst ve samimi olmalıdır.

Erkek kadınla egosunu tatmin etmek ya da onun parasını ve sosyal konumunu paylaşmak için evleniyorsa, bu gerçek evlilik değildir böyle bir evlilik samimiyet, dürüstlük ve gerçek sevgi eksikliğini gösterir.

Bu evliliğin saçmalık, oyun, maskaralık olduğu söylenebilir bir kadın çalışmaktan yoruldum. Kendimi güvenceye almak için evlenmek istiyorum. diyorsa, niyeti baştan yanlıştır zihnin yasalarını doğru kullanmıyordun

Güvenliği, bilinç ve bilinçaltının etkileşimi hakkındaki bilgisine ve bu bilgiyi kullanmasına bağlıdır. Bir kadın (ya da erkek), bu kitapta anlatılan teknikleri uygulaması halinde aslında zenginlikten ve sağlıktan yoksun kalmayacaktır.

Zenginlik kocasından, anne babasından ya da diğer herkesten bağımsız olarak ona gelecektir bir kadın sağlık, huzur, keyif, ilham, rehberlik, sevgi, zenginlik, güvenlik, mutluluk ya da başka şeyler konusunda kocasına bağımlı değildir.

Güvenliği ve zihinsel huzuru, içindeki güçleri bilmesine ve kendi zihninin yasalarını sürekli yapıcı biçimde kullanmasına bağlıdır.

Evlilik
Evliliğin Anlamı Müzik Dünyası




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın