Evlilik Sorunları

Evlilikte Çıkan Sorunlar

Bilinçaltınıza hangi düşünceleri, inançları, fikirleri, teorileri, dogmaları yazar, kazır ya da iletirseniz, bunları koşulların durumların ve olayların nesnel göstergeleri olarak yaşarsınız içeriye ne yazarsanız, dışarıda onu yaşarsınız.

Evlilikte yaşanan bütün sıkıntılar, zihnin fonksiyonlarını ve güçlerini doğru dürüst anlayamamaktan kaynaklanır. Karı koca arasındaki sürtüşmeler, iki tarafın da zihin yasasını doğru kullanması halinde ortadan kalkacaktır. İstekleri kesiştiği sürece, bir arada kalabilirler.

İlahi ideallerin üzerinde düşünmek, hayatın yasalarını incelemek, ortak bir amaç veya plan üzerinde karşılıklı anlaşmaya varmak ve kişisel özgürlüğün keyfini sürmek; iki kişinin bir araya gelip kendini tek yürek hissettiği, uyumlu, mutlu bir evliliğin yaşanmasını sağlar.

Boşanmayı önlemek için en uygun zaman evlilik öncesidir çok kötü bir durumdan kurtulmaya karar vermenin yanlış bir tarafı yoktur ama neden en başında kendimizi kötü bir durumun içine sokalım ki?

Evlilikle ilgili sorunların gerçek nedeni üzerinde yoğunlaşmak, meselenin kökenine baştan inmek daha iyi olmaz mı Evlilikteki mutsuzluk, uyumsuzluk, ayrılma, boşanmayla ilgili sorunlar, erkekler kadınların diğer bütün sorunlarından farklı değildir bunlar da kolayca bilinçle bilinçaltının işleyişi ve birbiriyle ilişkisi konusundaki bilgi eksikliğine bağlanabilir.
Evlilik
Evlilik Sorunları














Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın