Boşanma Zihinde Başlar

Boşanma Hep Zihinde Başlar

Boşanma önce zihinde gerçekleşir; yasal süreçler bunu takip eder. Bu iki genç insan öfke, korku ve kuşkuyla doluydu. Bu tutumlar insanı güçsüzleştirir, bitkin ve zayıf düşürür. Onlar da öfkenin ayırdığını, sevginin birleştirdiğini öğrendiler.

Zihinleriyle neler yaptıklarını fark etmeye başladılar. İkisi de zihinsel eylem yasasını bilmiyordu. Zihinlerini yanlış kullanıyorlar, kendilerine kaos ve üzüntü yaşatıyorlardı. Benim önerim üzerine genç çift yeniden bir araya geldi ve birbirlerine sevgi, anlayış ve iyi niyet göstermeye başladılar.

Dileklerini paylaştılar. Bu içten çabalarının sonucunda, bilinçaltlarını yararlı güdülerle aşıladılar. Evlilikleri her geçen gün güzelleşmeye başladı.

Dırdırcı Eş
Pek çok kez eşin dırdır etmesinin nedeni, ilgi görememesidir. Onun sürekli sevgi ve şefkat açlığı, kendini kocasını ondan uzaklaştıracak şekilde ifade eder. Karınıza ilgi gösterin, onu beğendiğinizi ve takdir ettiğinizi gösterin. Bütün olumlu özellikleri övün ve pohpohlayın.

Dırdırın bir başka türü de eşin bir kalıba uymasını sağlama arzusunu yansıtır. Eşinizi kendinizden uzaklaştırmanın en hızlı yollarından biri budur. Karı koca, sürekli birbirinin hatalarını yakalamaya çalışmaktan, açıklarını bulmak için tetikte olmaktan kaçınmalıdır. Birbirinizle ilgilenin ve yapıcı, harika nitelikleriniz için birbirinizi övün.

Kara kara düşünen koca

Eğer bir adam kara kara düşünmeye ya da karısının söylediği veya yaptığı şeyler yüzünden ona karşı abuk subuk davranışlar sergilemeye başlıyorsa, psikolojik olarak konuşmak gerekirse, zina yapıyordur.

Zinanın anlamlarından biri, olumsuz ve yıkıcı bir şeyle yakından ilgilenmek ya da onunla zihinsel olarak bütünleşmektir. Eğer bir adam içten içe karısına öfke duyuyorsa ya da içi ona karşı düşmanlıkla doluysa, sadık değildir.

Karısını hayatının her günü sevmesi, sayması ve onun üzerine titremesi gerektiğini söyleyen evli hic yeminlerine sadık değildir. Kara kara düşünen, sert ve öfkeli koca, sivri yorumlarmı yutabilir, öfkesini bastırabilir ve düşünceli, kibar, saygılı olmak konusunda yol kat edebilir.

Aradaki farkları ustaca bertaraf edebilir. Övgü ve zihinsel çaba sayesinde, husumet alışkanlığından kurtulabilir. Bilinçaltını huzur, uyum ve sevgi düşünceleriyle doldurdukça, sadece karısıyla değil, hayatındaki herkesle iyi geçindiğini görecektir. Uyum içinde olduğunuzu varsayarsınız, kendinizi huzur ve uyum içinde bulursunuz.
Boşanma
Boşanma Zihinde Başlar Mavi VD








Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın