Evlilikte Büyük Hata

Evlilikte En Büyük Hata

Evlilikle ilgili sorunlarınızı ve yaşadığınız zorlukları komşularınızla ya akrabalarınızla tartışmanız büyük bir hatadır. Örneğin bir eşin komşusuna, “John anneme çok kötü davranıyor, çok fazla içiyor; sürekli şiddet uyguluyor ve hakaret ediyor.” dediğini düşünün.

Bu kadın, kocasını konuştuğu herkesin gözünde küçük düşürmektedir dahası, kocasının kusurlarını tartışıp bunlar üzerinde dururken, aslında kendi içinde de bu durumları yaratmaktadır bunu düşünen ve hisseden kimdir? Kendisi! Ne düşünür ve hissederseniz, o olursunuz.

Akrabalar genellikle size yanlış öğütler vereceklerdir bu öğütler kişisel olmadığı için önyargılı olabilir kozmik bir yasa olan altın kuralı ihlal eden hiçbir öğüt iyi ya da sağlam değildir.

Aynı çatı altında bulunan iki insanın hiç kişilik çatışmasına girmeden, hiç birbirini incitmeden, hiç zorlanmadan yaşamasının mümkün olmadığını unutmayın.

Evliliğinizin mutsuz yönlerini arkadaşlarınıza asla yansıtmayın tartışmalarınızı kendinize saklayın. eşinizi eleştirmekten ve yargılamaktan kaçının.
Evlilikteki Hatalar
Evlilikte Büyük Hata



















Partnerinizi Yeniden Yaratmaya Çalışmayın Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın