Zenginliğe Giden Yoldaki Engeller

Zenginlik Yolundaki Engeller

Zaman zaman kimilerinin üçkağıtçılık yapmadan çok para kazanılmaz.dediğini duymuşsunuzdur. böyle konuşan ya da düşünen biri, büyük olasılıkla maddi bir rahatsızlık yaşıyordun Belki kendisinden daha başarılı olmuş, daha büyük kaynaklar elde etmiş eski arkadaşlarına haset ediyor ve buna üzülüyordun Eğer öyleyse, bu adam kendi zorluklarını kendi yaratıyor demektir.

O arkadaşları hakkındaki olumsuz düşünceleri ve onların zenginliği hakkındaki yargıları, varlığının ve zenginliğin ondan uzaklaşmasına neden olacaktır. Sizi sürekli yargılayan birinin yanında kalmak ister miydiniz? Elbette hayır Zenginlik de kendisini yargılayan birinin yanında durmaz. Bu adam, dileğinin peşinden gitmektedir

Dileğiniz iki şekilde dile getirmektedir.bir yandan zenginliğin bana doğru akmasını diliyorum.
demekte, ardından da o adamın zenginliği kirli ve kötü ifadesini kullanmaktadır. Bu çelişki, yoksulluğun ve üzüntünün en önemli nedenlerinden biridir. Her zaman bir başkasının zenginlik ve refahından keyif almaya önem verin.

Yatırımlarınızı Koruyun

Eğer yatırımlarınız konusunda yönlendirilme ihtiyacı duyuyorsanız ya da hisse senetleriniz ve bonolarınızla ilgili endişeleniyorsanız, yavaşça şöyle deyin: Sınırsız zeka benim bütün finansal işlemlerimi yönetiyor ve gözlüyor. Yaptığım her şey varlığımı artıracak.” Bunu sık sık, inançla ve güvenle yaparsanız, akıllıca yatırımlar yapmak konusunda yönlendirildiğinizi göreceksiniz.

Dahası, riskli alım satımlar yapmanıza izin verilmeyeceği için kaybınızın olması engellenecek ve korunmuş olacaksınız.

HİÇBİR ŞEY BEDAVA DEĞİLDİR Büyük mağazalarda, yönetim insanların hırsızlık yapmasını önlemek için güvenlik görevlileri ve mağaza dedektifleri tutar. Her gün, bedava bir şeylere sahip olmaya çalışan insanlar yakalarlar. Böyle bir şeyi yapan kişi, yoksulluk ve kısıtlamaların hakim olduğu bir zihinsel atmosfer içindedir.

Başkalarından bir şeyler çalarken aslında kendi huzurlarını, uyumlarını, inançlarını, dürüstlüklerini, iyi niyetlerini ve güvenlerini çalmaktadırlar. Dahası, bilinçaltlarına gönderdikleri mesajlar onlara kayıpları getirmektedir; kişilik. Prestij, sosyal statü ve zihinsel huzur kaybı.

Bu insanlar zihinlerinin nasıl çalıştığını anlamazlar ihtiyaç duydukları şeylerin kaynağına inançları yoktur.zihinsel olarak bilinçaltlarının güçlerine güvenebilselerdi ve gerçek ifadeye yönlendirilebildiklerini anlayabilselerdi, iş ve bollukla karşılaşabilirlerdi. Sonra dürüstlük, samimiyet ve sebat sayesinde hem kendilerine hem de topluma büyük ölçüde yararlı olabilirlerdi.

Zenginliğin Önündeki Engeller
Zenginliğe Giden Yoldaki Engeller Müzik Dünyası










Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın