Sürekli Para Tedariki

Para Tedariki

Özgürlüğe, rahatlığa ve ihtiyaç duyulan zenginliğin sürekli tedarikine giden yol, bilinçaltının güçlerini ve düşüncenizle zihinsel imgelerinizin yaratıcı gücünü fark etmektir. Kendi zihninizdeki bereketli yaşamı kabul edin. Zenginliğe dair zihinsel kabul ve beklentilerin kendi matematiği ve ifade mekaniği vardır.

Zenginlik ruh hali içine girdiğinizde, bereketli bir yaşam için gerekli olan her şey hayata geçecektir. Şunu her gün tekrarlayın ve yüreğinize kazıyın ben, bilinçaltımın sınırsız zenginliklerine sahibim. Zengin, mutlu ve başarılı olmak benim hakkım para bana özgürce, bol bol ve durmadan akıyor.

Gerçek değerimin sonuna kadar bilincindeyim. Yeteneklerimi özgürce kullanıyorum ve maddi açıdan harika bir biçimde ihya oluyorum bu harika

HATIRLANMAYADEĞER FİKİRLER
Zenginliğin hakkınız olduğunu iddia edecek kadar cesur olun derin zihniniz bu iddianızı gerçekleştirecektir. sadece sizi idare edecek kadar para istemeyin

Yapmak istediğiniz her şeyi dilediğiniz zamanda yapmak için ihtiyaç duyduğunuz bütün parayı isteyin.

Bilinçaltınızın zenginlikleriyle haşır neşir olun.para hayatınızda serbestçe dolaşırken, ekonomik açıdan sağlıklısınızdır. parayı gel git gibi görürseniz, bol bol paranız olur.

Gelgitte suların alçalması ve yükselmesi süreklidir. Sular çekildiğinde, yeniden kabaracağından emin olabilirsiniz.

Bilinçaltınızın yasalarını bildiğinizde , paranın aldığı şekilden bağımsız olarak, bol paraya kavuşabilirsiniz.

İnsanların iki yakalarını bir araya getirmekte zorlanmalarının ve hiçbir zaman yeterli paraya sahip olamamalarının nedenlerinden biri, parayı yargılamalarıdır. 

Parayı
tanrılaştırmayın. O sadece bir semboldür. gerçek zenginliklerin zihninizde olduğunu unutmayın siz, dengeli bir yaşam sürmek için buradasınız bu, ihtiyaç duyduğunuz bütün parayı kazanmayı da içerir.

Para Tedariki
Sürekli Para Tedariki




















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın