Zeka Bedenin Gelisiminden Sorumludur

Zeka Bedenin Gelişiminden Sorumlu

Hücre sistemini ve gözler, kulaklar, karaciğer, mesane vb. organların yapısını incelediğinizde, bunların birlikte faaliyet göstermelerine olanak tanıyan bir grup zekası oluşturan hücre gruplarından meydana geldiğini görürsünüz. Bilincin telkiniyle emirler alıp bunları yerine getirebilirler.

Tek hücreli organizmaları dikkatle incelediğinizde, karmaşık bedeninizde neler olup bittiğini anlayabilirsiniz. Tek hücreli organizmaların organları olmasa da, bu, hareket, beslenme, sindirme ve vücuttan dışarı atma gibi temel fonksiyonları gerçekleştiren zihin etki ve tepkisi hakkında fikir verir.

Pek çok kişi, kendi haline bıraktığınız sürece bedenin gelişiminden sorumlu olan bir zekanın varlığına dikkat çeker. Bu doğru gibi görünmektedir. Burada zorluk, bilincin her zaman dış görüntülere dayalı duyusal kanıtlarıyla müdahalede bulunmasıdır.

Bunlar yanlış inançlara, korkulara ve gereksiz fikirlere neden olabilir. Korkular, yanlış inançlar ve olumsuz kalıplar psikolojik ve duygusal koşullanma yoluyla bilinçaltınıza kaydedildiğinde, bilinçaltmızın kendisine sunulan projenin özelliklerine göre hareket etmekten başka şansı kalmaz. 

Bedenin Gelişimi

BİLİNÇALTI HERKESİN İYİLİĞİ İÇİN ÇALIŞIR İçinizdeki öznel benlik, her şeyin arkasında bir uyum prensibini yansıtarak sürekli iyilik için çalışır. Bilinçaltımızın kendi iradesi vardır ve bu kendi içinde çok gerçektir. Siz isteseniz de istemeseniz de gece gündüz faaliyet gösterir. bedeninizin inşası için çalışır ama siz onu göremez, duyamaz, çalıştığını hissedemezsiniz.

Bu, sessiz bir süreçtir. Bilinçaltımızın daima uyuma, sağlığa ve barışa yönelik hareket eden kendi hayatı vardır. İçindeki bu ilahi norm sürekli sizin aracılığınızla ifade bulmaya çalışır. Bütün çağların büyük adamlarının en büyük sırrı bilinçaltılarının güçleriyle temas kurabilmeleri ve bunları ortaya çıkarabilmeleriydi. Sizde bunu yapabilirsiniz. Zihinsel mühendis olun ve daha iyi ve güzel bir hayat inşa etmek için denenip kanıtlanmış teknikleri kullanın.
Zeka Beden
Zeka Bedenin Gelisiminden Sorumludur








Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın