Temel Uyum Prensibine Müdahale Etme

İnsanlar Temel Uyum Prensibine Müdahale Ederler

Doğru ve bilimsel düşünmek için doğruyu bilmemiz gerekir eskilerin dediği gibi siz doğruyu bileceksiniz, doğru sizi özgür kılacak doğruyu bilmek, hep hayat yönünde hareket eden bilinçaltının Sınırsız Zeka ve gücüyle uyum içinde olmaktı cehalet ya da yapı nedeniyle uyumlu olmayan her düşünce ya da eylem çatışmaya ya da her türden sınırlamaya yol açacaktır.

Bilim adamları her on bir ayda bir yeni bir beden inşa ettiğimizi söylemektedir; yani fiziksel açıdan bakacak olursak gerçekte sadece on bir aylıksınız. Korku, öfke, kıskançlık ve kötü niyet temelli düşüncelerle bedeninize kusurlar eklerseniz, kendinizden başka kimseyi suçlayamazsınız. Siz, düşüncelerinizin toplamısınız.

Olumsuz düşünce ve imgeleri benimsemekten kaçınabilirsiniz. Karanlıktan kurtulmanın yolu ışıktır; soğuğun üstesinden gelmenin yolu sıcaktır; olumsuz düşüncenin üstesinden gelmenin yolu da bunun yerine iyi düşünceyi koymaktır. İyiyi beyan ederseniz, kötüler ortadan kaybolacaktır.

Neden sağlıklı canlı ve güçlü olmak normal hasta olmak anormaldir
Dünyaya gelen ortalama bir çocuk son derece sağlıklıdır ve organları da kusursuz çalışmaktadır. Bu normal bir durumdur; sonrasında sağlıklı, canlı ve güçlü kalmamız gerekir. Kendini koruma içgüdüsü, insan doğasının en güçlü içgüdüsüdür ve doğanızda var olan en etkili, sürekli ve istikrarlı gerçeği oluşturur.

Bütün düşünceleriniz, fikirleriniz ve inançlarınızın, sizi sürekli her anlamda korumaya çalışan hayatın temel prensibiyle uyum içinde olduğunda, daha büyük bir potansiyelle faaliyet göstermesi beklenir. Bundan sonra normal koşulların oluşması, anormal koşulların oluşmasından çok daha kolay ve kesin olacaktır. Hasta olmak anormaldir.

Hastalık durumu, hayatın akıntısına karşı hareket ettiğiniz ve olumsuz düşündüğünüz anlamına gelir. Hayatın yasası, büyümenin yasasıdır: Bütün doğa, sessizce ve istikrarlı bir biçimde kendini büyümeyle ifade ederek, bu yasaya tanıklık etmiş olur. Büyümenin ve ifadenin olduğunu yerde, hayat olmalıdır; hayatın olduğu yerde uyum olmalıdır uyumun olduğu yerde de mükemmel sağlık olmalıdır. Eğer düşünceniz, bilinçaltınızın yaratıcı prensibiyle uyum içindeyse, temel uyum yasasıyla uyumlu haldesiniz demektir.

Uyum prensibine uygun olmayan düşüncelerini kabul ederseniz, bu düşünceler size yapışıp kalacak, sizi rahatsız edecek, üzecek, sonunda hastalığı ve eğer ısrar ederseniz belki de ölüme neden olacaktır Hastalığı iyileştirirken, bilinçaltınız hayati güçlerinin sisteminizdeki akışını ve dağılımını artırmanız gerekir.

Bu, korku, endişe, üzüntü, kıskançlık, nefret düşünceleriyle diğer yıkıcı düşünceleri ortadan kaldırarak mümkün olur. Bunlar sinirlerinize ve bezlerinize - atık maddelerin dışarı atılmasını kontrol eden ve organizmayı temiz tutan vücut dokusu hasar verme eğilimi gösterir.

Temel Uyum Prensibi
İnsanlar Temel Uyum Prensibine Nasıl Müdahale Ederler



















Pott Hastalığının Tedavisi Okumak İçin Tıkla
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın