Beden Zihnin İsleyisini Nasıl Yansıtır ?

Beden Zihnin İşleyisini Yansıtır

Bilincinizle bilinçaltınızın etkileşimi, bağlantılı sinir sistemleri arasında benzer bir etkileşimi gerektirir. serebrospinal ve istemli sinir sistemi bilincin organıdır. otonom sinir sistemi bilinçaltının organıdır. İstemli sinir sistemi, fiziksel duyular aracılığıyla bilinçli algıları algıladığınız ve vücudunuzun hareketlerini istemli olarak kontrol ettiğiniz kanaldır.

Bu sistemin kontrol merkezi, beynin serebral korteksindedir.İstemsiz sinir sistemi olarak da adlandırılan otonom sinir sisteminin faaliyet merkezleri, serebellum, beyin kökü ve amigdala da dahil olmak üzere beynin başka bölümlerinde bulunmaktadır.

Bu organların vücudun önemli sistemleriyle kendi bağlantıları vardır ve bilinçli farkındalık olmasa da hayati fonksiyonlarını desteklerler. İki sistem ayrı ayrı veya eşzamanlı çalışabilir. Örneğin serebelluındaki merkeze bir tehlike algısı ulaştığında, mesajlar hem bilinç kortekse hem de bilinçaltı amigdalaya gönderilir.

Daha tehlike bilinçli olarak fark edilip değerlendirilmeden, kişinin savunma yetenekleri tehlikeye tepki vermeye başlayabilir. Zihinsel ve fiziksel etkileşimi incelemenin basit bir yolu, bilincinizin istemli sinir sisteminizdeki bağlantılı elektrik dürtüler dizisine paralel bir fikri kavradığını anlamaktır.

Bu istemsiz sinir sisteminizde de benzer bir dalganın ortaya çıkmasına neden olur; böylece fikir yaratıcı ortam olan bilinçaltınıza iletilir. Düşünceler böyle vücut bulur. Bilinç tarafından alınan ve doğru kabul edilen her düşünce, beynin bilinçaltınızı destekleyen diğer organlarına gönderilir, can bulur ve bir gerçeklik olarak dünyanızda yer eder.
Beden Zihin
Beden Zihnin İsleyisini Nasıl Yansıtır



















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın